nowy hymn...'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Siostra Osy :
Kiedyś pewien człowiek mi powiedział: "Może nie być wszystkiego, ale Nature One musi być' także Osa i Kaha meldują się i w tym roku
No ja myślę
Jedzie jakaś ekipa z Wrocławia i okolic bo moja ekipa póki co się wysypała i jestem z dziewczyna wiec mamy dwa miejsca wolne.
Dwa miejsca wolne na trasie WAWA>>POZNAŃ>>ŚWIECKO
Kierowca ten sam ale klimat w rydwanie co roku inny
Info na priv
Fantomaswroc :
Jedzie jakaś ekipa z Wrocławia i okolic bo moja ekipa póki co się wysypała i jestem z dziewczyna wiec mamy dwa miejsca wolne.
Wysłałem Ci info na PW.
|Trancemann, Ty żyjesz
Trancemann :
Fantomaswroc :
Wysłałem Ci info na PW.
moze i ja sie wybiore bo mam akurat blisko tylko to byl by moj pierwszy raz wiec chcialbym sie z kims skumac w celu ogarniecia biletow itp. w jakims umowionym miejscu jezeli takie macie,narazie sie nad tym mocno zastanawiam
snucky :
|Trancemann, Ty żyjesz
A czemu miałbym nie żyć ?
nigelfrost :
moze i ja sie wybiore bo mam akurat blisko tylko to byl by moj pierwszy raz wiec chcialbym sie z kims skumac w celu ogarniecia biletow itp. w jakims umowionym miejscu jezeli takie macie,narazie sie nad tym mocno zastanawiam
Bilety kupujesz zaraz przed wejściem po lewej stronie
Witam wszystkich
Pokusi się ktoś o zrobienie listy obecności?
Standardowo jak to przed N1 jest burdel z transportem... Ma ktoÅ› coÅ› wolnego w aucie? Najlepiej z Kato, ewentualnie Wro?
W razie --->> info na Prv.
Wy to zawsze macie ze Śląska pielgrzymki ...u mnie 2 miejsca wolne w kursie z Wawy przez Poznań...
KiNex :
Witam wszystkich
Pokusi się ktoś o zrobienie listy obecności?
Standardowo jak to przed N1 jest burdel z transportem... Ma ktoÅ› coÅ› wolnego w aucie? Najlepiej z Kato, ewentualnie Wro?
W razie --->> info na Prv.
Zbieramy sie gdzieÅ› na a4 ?
chce tylko na sobote wbic to ile bilet kosztuje ,a jak z alkoholem jak z cenami ogolnie ,na jakis bifor na spotkanie bym podbil
gutek81 :
nowy hymn...'
co to kurwa jest
Fantomaswroc :
O której w czwartek chcecie jechać ?
Jak coś, to mógłbym dobić do Wrocka i razem byśmy śmignęli wężykiem ale mogę być dopiero na 12:00-13:00 bo jakoś nie sądzę byśmy się trafili na węźle w Hermsdorfie.
Trancemann :
Fantomaswroc :
O której w czwartek chcecie jechać ?
Wszystkie 72 000 tysiące biletów: SOLD OUT...
Trancemann :
grubo
Trancemann :
taaa, chyba po raz pierwszy w historii, a juz szykowalem siÄ™ na kupno w kasie przed impreza, dobrze, ze zamowilem wczesniej.
i taka ciekawostka, na camping nie nie można wjechać jeśli się nie ma biletu na impreze!!!!
"Important Information: Access to the camping village only with valid entrance ticket (Festivalticket or One-Day-Ticket. Campingtickets will be sold on site)!"
tranceman, wyjezdzamy wczesniej, zeby nie bylo jaj z campingiem, zadnych papierosow po drodze, jak najmniej przystankow, z vixen sie umowilislmy okolo 15-16 przed lidlem, im wczesniej tym lepiej, (byl plan o 14. ale jak mamy jeszcze rano jakies zakupy robic, to nie ma szans zebysmy na 14 zajechali).
ehhh, ósmy raz z rzędu lecę się pakowac
Ja nie wiem jak my się dopchamy na tą 12tke. Pewnie znowu będą kierowali ruchem.
didabomba :
Trancemann :
grubo
Kiedyś tam wrócimy.!!!
Tak wlasnie
zawsze mnie to zastanawia ze w DE jest to legalne a w PL nie (zawyzona sprzedaz)