zapraszam do wydarzenia na FB:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
heja!
posiadam śliczne, nowiutkie, pchnące farbą drukarską plakaty SIL - z Waszymi "nickami".
Szkoda mi je rozklejać po mieście, gdyż pewnie dla niektórych osób moga mieć wartość sentymentalno-kolekcjonerską.
zainteresowanym wydam postery przy najbliższej okazji.
uwaga, ważne info
Witam,
Tydzień przed imprezą prześlą wszystkim partnerom Plan Produkcji imprezy.
Już teraz garść informacji dot spraw produkcyjnych:
- przypominam że każda ze scen będzie miała do dyspozycji 4500W (4,5kW) – 220V/16A do podłączenia sprzętu nagłaśniającego + rezerwa na sprzęt DJa.
Proszę więc o taki dobór sprzętu aby próby włączenia Waszego nagłośnienie nie kończyły się wybiciem bezpieczników.
Proszę dobrać sprzęt wg współczynnika jednoczesności. Tj.: końcówka mocy przy obciążeniu 2 x 8 Ohm oddaje 2 x 1000W – do niej podłączone są głośniki o impedancji 8 Ohm czyli taki zestaw zabierze wam 2000W z waszego 4500W…
Jeśli macie jakieś wątpliwości co do poboru wg współczynnika jednoczesności waszego zestawu proszę o przesłanie DOKŁADNYCH (marka model cecha) informacji o końcówkach oraz kolumnach jakie chcecie zastosować – policzę i powiem wam czy ok.
WAŻNE:
1.Na każdej ze scen, w pobliżu DJa musi znajdować się gaśnica z ważną homologacją (atestem) przeznaczona do gaszenia pożarów grup ABC/E. (nie inna).
2.Wszystkie sceny w sobotę od godz. 10.30 będą pegelowane tzn. zostanie ustawiony maksymalny próg głośności z jakim może grać scena w czasie imprezy. Próg ten wynosi 100 dB!!! Ten sam poziom dźwięku obowiązuje na wszystkich scenach imprezy partnerskiej Ruhr In Love. Pomiar będzie wykonywany sonometrem zgodnym z europejskim standardem EN 61 672-1 kalibrowanym przed wykonaniem pomiarów każdej ze scen, kalibratorem dźwięku wykonanym zgodnie z klasą 2 oraz IEC 60942.
3.W trakcie imprezy wszystkie sceny będą sprawdzane pod względem nie przekraczania maksymalnej głośności 100dB.
Na sceny dostarczone będą przez nas „podeszwy” 4 lub 5 x 220V – przeznaczone do połączenia nagłośnienia i konsolet. Proszę więc zaopatrzyć się w przedłużacze
nie wiem co się dzieje z Pawłem "lol-em".
nie mam z nim kompletnie kontaktu ani na FB, ani na kom...
a to oznacza, że nie wciąż nie mamy banera GSz
Lolosław się odezwie Zapomniał kompletnie o temacie. Baner będzie
Opaski dla Was Dj’ów będą do odebrania 5 lipca przed wejściem głównym od godz. 8:00.
W dniu 5.07 najpóźniej do 11:00 WSZYSCY DJ’e muszą odebrać swoją opaskę.
Opaski będą do odebrania po podaniu imienia i nazwiska (a nie pseudonimu artystycznego!) oraz po okazaniu dokumentu potwierdzającego tożsamość.
Wasza Scena:
Start: 12:00
Koniec: 21:00
Elektryczność:
Obowiązuje całkowity ZAKAZ wykorzystywania własnych źródeł energii!
Obowiązkiem każdej sceny jest posiadanie obok Dj’ki gaśnicy z ważnym atestem do gaszenia pożarów z grup ABC/E
Dekoracje:
Każda scena we własnym zakresie przygotowuje dekoracje. Nie ma obowiązku korzystania z profesjonalnych firm dekoratorskich! Wasze własne kreacje dekoracyjne rozbudzą wyobraźnię i zachwycą publiczność!
Branding:
Prosimy o przygotowanie banera z nazwą Waszej sceny i zamocowanie go z przodu dj’ki lub tuż za dj’em na wysokości wzroku uczestników eventu. Wasza scena musi być natychmiast rozpoznawalna!
Sponsorzy:
Jeżeli staracie się lub już zdobyliście sponsora Waszej sceny, pamiętajcie o tym, aby poinformować nas o jego branży. Firma Mayday Polska ma podpisane umowy z różnymi Brandami, które całkowicie wykluczają ekspozycję konkurencyjnych firm na terenie imprezy!
Deadline:
BEZWZGLĘDNY CZAS NA ZAKOŃCZENIE WSZYSTKICH PRAC PRZY WASZEJ SCENIE , przygotowanie terenu do rozpoczęcia imprezy, opuszczenie go przez osoby postronne, czas na wyjechanie wszystkich samochodów oraz czas bezwzględnej ciszy to godz. : 11:30
Otwarcie bram:
11:45
Rozpoczęcie imprezy, start głównej sceny oraz wszystkich scen:
12:00
Zakończenie imprezy i głównej sceny:
22:00
Zakończenie Waszej sceny:
20:00. Jest to bezwzględny czas na zakończenie gry na Waszej scenie.
Po godz. 21:00 obowiązuje absolutna cisza na Wszystkich scenach partnerskich!
Demontaż:
5.07 godz.: 22:00
Demontaż jest zabroniony przed zakończeniem grania na scenie głównej!!!!
Parking:
Na terenie imprezy Silesia In Love nie ma żadnych parkingów. Artyści i Goście proszeni są o parkowanie samochodów na miejscach do tego przeznaczonych na terenie Parku Śląskiego.
Transport materiałów na Waszą scenę czy np. dekoracji przeprowadzamy szybko i sprawnie aby samochody mogły w miarę możliwości szybko opuścić teren imprezy. Samochody dowożące w/w materiały opuszczają teren imprezy na czas jej trwania!
DJ, którzy nie odebrali jeszcze ode mnie zaproszenia dla os. towarzyszącej:
- pekin
- boxster
- thiev
- młody
Rozumiem że odbieracie na miejscu?
gutek81 :
DJ, którzy nie odebrali jeszcze ode mnie zaproszenia dla os. towarzyszącej:
- pekin
- boxster
- thiev
- młody
Rozumiem że odbieracie na miejscu?
chyba że podrzucisz mi na technowpierdol do wielenia :F
Panowie i Pani, prosze zastanówcie się jak ma wyglądać nasza scena - bo póki co jest jedno wielkie echo w tej sprawie i poza banerem GSz i DSR nie mamy ustalone nic...
Proszę, wykażcie się również minimalną inicjatywą i zaangażowaniem, wszak do imprezy 2,5 tygodnia a ja wszystkiego sam nie będę ogarniał z Ebolą...
Na chwilę obecną dysponujemy sprzętem:
dekoracje/dodatki:
- baner GSz (gutek81)
- stare płyty cd 50szt. (gutek81)
- gaśnica ABC/E (gutek81)
- przedłużacz 3m x2 (gutek81)
-
-
-
nagłośnienie:
- Czteropunktowy zestaw nagłośnienia firmy POL AUDIO.
- 4 x satelita, SAT 112 – 300 - ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
- 2 x subbas, TP 118 – 1000 -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
- 1 x zestaw wzmacniaczy z procesorem, Powersoft serii K + DSP
- 1 x aktywny monitor odsłuchowy dla Dja
nośniki (CD-Playery, Miksery, Traktory i inne - kto co zabiera, proszę o info):
- Korg Zero8 + X1 (Krych)
- xone4d (Pekin) - główny mikser
- 2 cdplayery cdj200 (Shari Vari)
- 2x SL-1210 MK2 + Serato SL1 (Ebola) - główne decki
- 2xOrtofon Concorde Pro (Boxster)
- esi gigaport HD i Xone:1D (Thiev)
- case'y do decków, postaram się systemy, mikser Pioneer-400 (młody)
- stroboskop (Ebola)
- mixer Relopp rmx 20 (HeadOn)
- (smolimoli)
- (Ragi)
-
-
-
ja biere jedna listwe z przedluzaczem 5m, gasnice z auta, baner Gsz (ha! jest u mnie!), strobo (nadal sie zastanawiam), żonę, samochód, decki, serato.
Trzeba wiedziec co z mikserem. Bo moge popytac o DJM-800. Mikser musi byc rano na soundcheck.
gutek81 :
Pekin, o której będziesz z mixerem?
moj mikser spalil sie w zeszla sobote do tego przewoznik go uszkodzil podczas transportu do serwisu, czekam na mikser od kumpla. jesli on nie przyjdzie mam problem bo naprawa mojego to oklo miesiac :l w przyszlym tygodniu dam znac.
Proszę wszystkich DJ o podesłanie mi swoich numerów telefonów na PW.
nr do ebola, shari, ragi, pekin, thiev i młody mam.
resztę proszę o uzupełnienie.
_PeKiN__ :
gutek81 :
Pekin, o której będziesz z mixerem?
moj mikser spalil sie w zeszla sobote do tego przewoznik go uszkodzil podczas transportu do serwisu, czekam na mikser od kumpla. jesli on nie przyjdzie mam problem bo naprawa mojego to oklo miesiac :l w przyszlym tygodniu dam znac.
o chuj! Trzymam kciuki!
PS. musimy się przygotować i zaopatrzyć w backup. Spróbuję DJM-800 ogarnąć.
Ebola :
PS. musimy się przygotować i zaopatrzyć w backup. Spróbuję DJM-800 ogarnąć.
mysle ze to konieczne, nie ufam juz xona - moj nie jest pierwszy ktory spalil sie na imprezie podczas grania.
proszę o ostateczna akceptacje:
12:00-13:00 Bartosz Smolarek
13:00-14:00 Thiev
14:00-15:00 Michał Krych
15:00-16:00 Ebola
16:00-17:00 Młody
17:00-18:00 Shari Vari
18:00-19:00 Pekin
19:00-20:00 Boxster b2b Ragi
20:00-21:00 HeadOn
Mój mikser Reloop RMX USB jest na wykończeniu i nie wszystko śmiga
Myślę że nie byłoby problemu podrzucić mikser Ragiego do poznania komus kto śmiga autem.
Przy okazji, ma ktoś dwa miejsca w aucie jadąc z Poznania?