Cześć Ekipa.
Faktycznie tak jak wcześniej już wrzucił cytat Gutek, teraz potwierdzam, niestety z powodu kolizji terminów musiałem zdecvydować, w którą stronę jadę... padło w tym roku na Ruhr.
Mam nadzieję, że Silesia nie zawiedzie i każdy będzie się zajebiście bawił czego Wam życzę
3majcie się i udanego melanżu!
T.
przy układaniu TT ustalić trzeba kto z czego gra, żeby 15x nie trzeba było podłączać na nowo sprzętu, tylko jak już się postawi to grać z jednego.
także jak coś na bieżąco mnie w tym korygujcie.
p.s. może poza plaktem (plakatami) komuś się zechce zrobić jakieś specjalny promo set?
a może zrobimy jakieś zapowiedzi / zaproszenia na YT?
ewentualnie promo movie / spoiler sceny?
kto ma dryg do takich trików i jest w tych sprawach obcykany?
gutek81 :
przy układaniu TT ustalić trzeba kto z czego gra, żeby 15x nie trzeba było podłączać na nowo sprzętu, tylko jak już się postawi to grać z jednego.
także jak coś na bieżąco mnie w tym korygujcie.
Toż to przecież mówiłem od początku...
Gdy ponad dekadÄ™ temu, grupa zapaleÅ„ców i pozytywnie zakrÄ™conych ludzi, miÅ‚oÅ›ników i pasjonatów muzyki elektronicznej w celu wymiany informacji, zdjęć i muzyki stworzyÅ‚a wspólnÄ… stronÄ™ – nikt nie sÄ…dziÅ‚, że bÄ™dzie trwaÅ‚o to aż do dziÅ›. Tak oto narodziÅ‚a siÄ™ Gadka Szmatka – forum jedyne w swoim rodzaju!
Już 5.lipca podzielimy siÄ™ tym co najlepsze, a swoje umiejÄ™tnoÅ›ci zaprezentujÄ… nasi „najlepsi z najlepszych”.
Trzon poznaÅ„skich parkietów HeadOn i Ebola, a wraz z nimi przedstawiciel formacji Analogen – MichaÅ‚ Krych. Nie zabraknie też sÅ‚ynnego wielkopolskiego b2b, czyli Boxster vs. Ragi za sterami decków. SwojÄ… energiÄ… i soczystymi setami zarażą Was Thiev i MÅ‚ody. Poprawi po nich magnetyczny Pekin! W magiÄ™ dźwiÄ™ków wciÄ…gnie Was Bartosz Smolarek, a wisienkÄ… na torcie bÄ™dzie wystÄ™p naszej jedynej damy – charyzmatycznej Shari Vari!
Zapraszamy!
tak wstępnie potrzebuję imiona i nazwiska Waszych osób towarzyszących, które otrzymają zgodnie z obietnicą darmowe wejściówki.
poza tym proszÄ™ o imienne dane macieja z bostonu i radek ragi.
gutek81 :
tak wstępnie potrzebuję imiona i nazwiska Waszych osób towarzyszących, które otrzymają zgodnie z obietnicą darmowe wejściówki.
poza tym proszÄ™ o imienne dane macieja z bostonu i radek ragi.
ImiÄ™ Maciej, Nazwisko jak Zenek
Dalej podbijam temat:
- kto co zabiera ze sprzętu a jeszcze się nie określił?
- jak widzicie koncepcje dekoracji sceny, co kto może zrobić, zabrać, zorganizować, pomóc?
- co z promocjÄ…: zapowiedziami na YT, promo setami, spoilerem itp.?
Dajcie coś extra z siebie, od siebie, gdyż jak widzicie na samym graniu ta zabawa nie polega
Ekipa z WLKP - może ktoś byłby skory jechać autem? HeadOn, Ebola, Ragi i Ja gramy z decków. Jeśli ktoś brał by taka opcje pod uwagę, mogę nawet podrzucić decki do Poznania, choć pewnie Marcin i Przemek mają i z chęcią wezmą. Przez całą Polskę pociągiem z tym tłuc się raczej nie hallo.
Może ktoś z miejscowych, nawet jeśli nie gra, dałby radę skombinować?
Co do oświetlenia i wystroju. - jak się dobrze najebie, mogę gołą dupą świecić :F
BoxSter :
Ekipa z WLKP - może ktoś byłby skory jechać autem? HeadOn, Ebola, Ragi i Ja gramy z decków. Jeśli ktoś brał by taka opcje pod uwagę, mogę nawet podrzucić decki do Poznania, choć pewnie Marcin i Przemek mają i z chęcią wezmą. Przez całą Polskę pociągiem z tym tłuc się raczej nie hallo.
Może ktoś z miejscowych, nawet jeśli nie gra, dałby radę skombinować?
Co do oświetlenia i wystroju. - jak się dobrze najebie, mogę gołą dupą świecić :F
No decki ja wezme, przeciez mowilem. Ustawiam na cala impreze i luz w dupie. Chyba ze potrzebujecie po 3 na łeb, to trzeba się martwić dalej. Najpewniej z czystego lenistwa będę jechał autem, więc więcej sprzętu mogę wziąć. Jakieś świecenie? Strobo (hmmm, gdzie jest moje strobo?)
Widze, ze zaczyna być problem z mikserem. Mamy jakąś sensowną opcje, jako główny mikser na imprezę? Korg zero8 - eee... yyy... no nie. Przydałby się pionek albo allen. Pekin - byłbyś w stanie wstawić swojego 4d jako main mikser?
kurwa ale zajebiście szkoda, że ślunsk. Miłej najby i techno
ja mam mixer Relopp rmx 20 więc z czym ja do Unii ale może być że pojadę autem więc miejsce na ten moment jest i mogę coś lub kogoś jeszcze zabrać
ugadamy siÄ™ w Tunelu
wpisy na temat b4 w tunelu w maju w Poznaniu sÄ… tutaj:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ragi presents:'
świeży set od Ebola'
Shari promo mix'
PEKIN - Techno story!'
Prosto od Analogen...