Będę tu zamieszczał info odnośnie imprez w naszych rejonach.
Ostatnio edytowany przez skff (2014-10-15 21:15:39)
oj... to często raczej nie będzie
Jest kiepsko, ale działamy, działa "Mózg" i w Toruniu też coś walczą... Hawtina tu nie będzie, ale będzie kawał dobrej i różnej muzyki której nie ma w "Metro" czy "Savoy"
Ostatnio edytowany przez marcin_r4 (2014-02-14 22:43:18)
wrzuacac upublicznoac ! bedziemy dorzucac na strone
ŚCISK @ MÓZG // 21.02'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
zmieniło się coś w mózgu z nagłaśnianiem imprez od ostatniej wizyty sienkiewicza ?
budi22 :
zmieniło się coś w mózgu z nagłaśnianiem imprez od ostatniej wizyty sienkiewicza ?
Coś tam zmieniali w soundsystemie, ale to wszystko zależy jak trafisz i kto to ustawia
wiadomo coś z lu na bromberg calling ? możnaby z raz odejść od live actów na głównej.
a w maju będzie TEN synkro ?
budi22 :
wiadomo coś z lu na bromberg calling ? możnaby z raz odejść od live actów na głównej.
a w maju będzie TEN synkro ?
Jep, Synkro w maju! -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Widzę, że jesteś takim samym fanem "lajfów" w mózgu jak ja
///
na Synkro wpadnę na 100%, to można przy piwku się wymienić wrażeniami.
nasze niedoczekanie coÅ› czujÄ™ z live'ami.
marcin_r4 :
Jest kiepsko, ale działamy, działa "Mózg" i w Toruniu też coś walczą... Hawtina tu nie będzie, ale będzie kawał dobrej i różnej muzyki której nie ma w "Metro" czy "Savoy"
może w Metro i Savoy nie ma takiej muzy, jaka będzie/jest grana w klubach/ie nie wiem nie chodzę , ale nie ma też takiej muzy jak w innych miastach (vide. Pzn, Wawa) słusznie piszesz, że jest kiepsko i nie wiem co miałoby się stać, aby się to zmieniło- nie ma szans. Generalnie imprezy w regionie są denne, i już dawno odpuściłem sobie dryfowanie po tych kameralnych klubach ze średniej, a może najniższej klasy grajkami, ostatni raz byłem na Sienkiewiczu było miło i dziękuję w zasadzie po tym już nic ciekawego nie było, może byłem jeszcze na jakiś bibkach ale jakoś mi się nie utrwaliły. Lata spędziłem na oczekiwaniu na przełom, owszem były ciekawe miejscówki, ciekawe postacie ale chyba z 10 lat temu albo i więcej , teraz już wiem, że nie ma sensu. Wychodzę z założenia, że jak chcę się dobrze pobawić przy zajebistej muzyce to jadę do innego miasta, bo lubię coś konkretnego, a nie będę się pocieszał półśrodkami, bo życie jest krótkie
swego czasu w tabu barze coś się działo m.in. Robert Babicz, Netsky ale chyba coś im nie poszło i zamknęli miejscówke
ale i tak to już był zmierzch dobrych czasów
robimy zrzutę na klub, to się scena w mieście rozwinie.
budi22 :
robimy zrzutę na klub, to się scena w mieście rozwinie.
w tym mieście już sie nic nie rozwinie
Nie pamiętam jakim cudem umknęła mi wtedy wizyta Netsky z mojego ulubionego Hospital Records Ah ah. No w Bydgoszczy to w Estradzie czasem robili jakieś Dnb imprezy. Nie wiem jak teraz. Wiatrak (Yakiza) też coś organizował kiedyś ale tam po prostu mi się nie podobało.
pomix :
w tym mieście już sie nic nie rozwinie
Z takim podejściem na pewno
FACEBOOK:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Zapraszam
darek.frank :
Nie pamiętam jakim cudem umknęła mi wtedy wizyta Netsky z mojego ulubionego Hospital Records Ah ah. No w Bydgoszczy to w Estradzie czasem robili jakieś Dnb imprezy. Nie wiem jak teraz. Wiatrak (Yakiza) też coś organizował kiedyś ale tam po prostu mi się nie podobało.
powiem ci tak. dalej robiÄ… imprezy dnb w estradzie 20.04 ale to niewarte zachodu i nawet nie wklejÄ™ wydarzenia... za to 18.04 jest w Bdg coÅ› godnego uwagi:
bdg:
DARK MATTER with QUANTUM SOUL (UK) / RAA STEP / BLACKOUT SOUND / ULTIMATE BUNCH / BAD BWOY TUNE / TRIETIAK / ERROR SOUND / RIFFZ / ???
'
-------
toruń:
19.04.2014 Djemba (Komora.Rec / Inq / Katowice) + Re/Animacja '
25.04.2014 ElectroTerpia vol.2 [AXMusique x Avtomat]'
Ostatnio edytowany przez the_mystery (2014-04-18 13:09:12)
PiÄ…tek w NRD - ToruÅ„ / FB:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników