spodziewałem się większej pompy,a bardziej b2b różnorodnych, Sonja i Recondite live ciekawie
Rav :
Line-Up:
Adam Beyer, Ben Klock, Björn Hummerich, Bunte Bummler live, Carl Cox, Chris Liebing, Chris Wood & MEAT, Daniel Schlender, David Nicolas & Sebastian Werle, Dubfire, Ernesto Ferreyra b2b Mirko Loko, Gregor Tresher live, Ilario Alicante, Jamie Jones, John Digweed, Joseph Capriati, Josh Wink, Karotte, Laurent Garnier, Loco Dice, Luciano, Magda, Marco Carola, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Moonbootica, Nick Curly, Oliver Koletzki, Pan-Pot, Recondite live, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Robert Dietz, Scan X live, Seebase, Sasch BBC, Seth Troxler, Sonja Moonear, Steffen Baumann, Steffen Deux, Sven Väth, Tale Of Us, tINI
Very good Są niespodzianki i są wyjadacze Jak zwykle będzie godnie
biwer :
Rav :
Line-Up:
Adam Beyer, Ben Klock, Björn Hummerich, Bunte Bummler live, Carl Cox, Chris Liebing, Chris Wood & MEAT, Daniel Schlender, David Nicolas & Sebastian Werle, Dubfire, Ernesto Ferreyra b2b Mirko Loko, Gregor Tresher live, Ilario Alicante, Jamie Jones, John Digweed, Joseph Capriati, Josh Wink, Karotte, Laurent Garnier, Loco Dice, Luciano, Magda, Marco Carola, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Moonbootica, Nick Curly, Oliver Koletzki, Pan-Pot, Recondite live, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Robert Dietz, Scan X live, Seebase, Sasch BBC, Seth Troxler, Sonja Moonear, Steffen Baumann, Steffen Deux, Sven Väth, Tale Of Us, tINIVery good Są niespodzianki i są wyjadacze Jak zwykle będzie godnie
miazga
Scan x -dawno gościa nie słyszałem
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw zazdraszczam tym ca uslysza
dupy nie urywa trzeba sie cieszyc tym co jest
Liczyłem na więcej ,ale i tak takiego LU na jednej imprezie nie doświadczymy w PL przez najbliższą dekadę . Mamy już połowę lutego ,marzec pierdolnie tylko świst i ... TIME WARP !!!
Gutek84 :
sMolU
gutek nie pierdol tylko ogarniaj jakis techno kiki bus big_smile
też bym się pisał bo nie mam jak jechać
Podbijam temat. Już byś miał gutosław w sumie komplecik =]
snucky :
Gutek84 :
sMolU
gutek nie pierdol tylko ogarniaj jakis techno kiki bus big_smile
też bym się pisał bo nie mam jak jechaćPodbijam temat. Już byś miał gutosław w sumie komplecik =]
co do zainteresowania to z 8-10 osób już mnie pytało, więc problemu ze skompletowaniem składu bym nie miał, tym bardziej że w aucie są tylko 3 miejsca + kierowca.
póki co to jutro dowiem się kiedy mam dokładnie termin do szpitala, a potem jak już będzie po wszystkim to ewentualnie dopiero będę myślał o TW.
gutek81 :
póki co to jutro dowiem się kiedy mam dokładnie termin do szpitala, a potem jak już będzie po wszystkim to ewentualnie dopiero będę myślał o TW.
no więc 19.03. wychodzę.
zobaczę czy będę w stanie się ruszać tudzież skakać.
i wtedy podejmę decyzję.
gutek81 :
gutek81 :
no więc 19.03. wychodzę.
zobaczę czy będę w stanie się ruszać tudzież skakać.
i wtedy podejmę decyzję.
Do TW się zagoi Dawaj znać
Prawdopodobnie będę miał na puszczenie rezerwację do hotelu B&B w Mannheim tuż przy Mainmarkthalle. Sprawa wygląda tak ,że wybieram się na TW i będę w tym hotelu a za wczasu wziąłem pokój więcej bo sądziłem ,że lokalni znajomi się wybiorą ale jednak nie będzie on mi potrzebny. Jest to dwupokojowy pokój z rezerwacją od Soboty aż do Poniedziałku. Wiadomo ,że na Krzysia ze 3-4 osoby się tam spokojnie pomieszczą.
Generalnie jak nie znajdę chętnego to po prostu anuluję ale jest co dla niektórych okazja bo o ile w tym hotelu na termin Time Warp są może maksimum 3-4 pokoje jeszcze wolne to jednak ich cena wynosi coś pomiędzy 180 a 220 euro za nocleg od soboty do poniedziałku a ja wyrwałem z promocji bo rezerwowałem we Wrześniu ubiegłego roku i mam na rezerwacji kwotę 124 euro więc gra warta świeczki. Na miejscu i tak będę więc mogę wtedy na siebie się zameldować albo jakoś spróbować online wyedytować nazwisko gości i ktoś skorzysta a o przysłudze wtedy ewentualnej dla mnie to jestem elastyczny
Ostatnio edytowany przez winetu (2014-03-04 20:10:43)
samolotem czy fura lecisz ?
tasieks :
lecimy z Winetem i Antoniem fura z Wroclawia. Na ta chwile prawdopodobnie mamy dwa miejsca wolne.
Wyjazd w piatek rano, powrot w poniedzialek wieczorem.
Rav :
tasieks :
lecimy z Winetem i Antoniem fura z Wroclawia. Na ta chwile prawdopodobnie mamy dwa miejsca wolne.
Wyjazd w piatek rano, powrot w poniedzialek wieczorem.
Aha , zorientuje sie na czym stoje jesli chodzi o moja ekipe ( w tym roku cos mi wymiekaja) i dam znaka samemu pociagiem nie wchodzi w gre .
tasieks :
W tym roku Time Warp jak najmniejszymi kosztami.
Lecę fureksem bo zdecydowanie najtaniej.
O ile w roku 2011 i 2012 udało się wychwycić loty za mniej jak 300 złoty to teraz zapomnij.
Za 400 paki się nie opłaca plus dojazd za lotnisko to wyjdzie z 500 zika a za 250-300 pln mam paliwko autem .. to dwa razy taniej.
ode mnie lokalnie nikt nie jedzie a Gutek sam się jeszcze nie określił dlatego ,żeby nie być w dupie na ostatnią chwilę z transportem....zdecydowałem się na wyjazd z Wrocławia (tam idzie ode mnie jakoś w miarę dobrze dojechać a wolne w robocie już zaklepane w grafiku na cały rok na ten weeekend).
pociąg też poza wochenende nie wychodzi najtaniej a już jestem za stary chyba na takie powroty albo inaczej...siedzę na TW do samego końca wykorzystać maksymalnie okazję bo za rok możebyć bejbi boom i mogę prędko nie odwiedzić Mannheim
jedzie ktoś z 3city lub okolic na ten fest ?
tasieks :
Rav :
tasieks :
Wyjazd w piatek rano, powrot w poniedzialek wieczorem.Aha , zorientuje sie na czym stoje jesli chodzi o moja ekipe ( w tym roku cos mi wymiekaja) i dam znaka samemu pociagiem nie wchodzi w gre .
a jednak - mam ekipe - jade pociagiem na dniach zamawiam bilety !
i ze moja noga tam w końcu postanie dzięki Nim
od 2009 caly czas wale ta relacja - najlepsze jest to ze co roku obiecuje sobie ze zamianie ja na IC , auto albo samolot ale i tak zostaje 11,5 h regionalnymi
didabomba :
o/\o bedzieee zabawaa
tasieks :
od 2009 caly czas wale ta relacja - najlepsze jest to ze co roku obiecuje sobie ze zamianie ja na IC , auto albo samolot ale i tak zostaje 11,5 h regionalnymi
didabomba :
o/\o bedzieee zabawaa
az się trochę boję