Sprzedam KORG KAOSS PAD 3 syntezator prawie nieużywany. Stan bdb cena 900 zł
novicki :
Siema,
Jestem na kupnie głośników aktywnych - budżet 2000-3000zł
Z dotychczas zaciągniętych porad (djshop, skylark, znajomi) wytypowałem 3 pozycje:
1. Behringer B115A
2. Mackie TH15A
3. Proel V15A (do tych najbardziej jestem przekonany)
Zastosowanie - w 99% odsłuch + gra na gramofonach w domu / kameralne eventy na niewielkich powierzchniach / ewentualny odsłuch na większych eventach
Cel - jak najlepszy dźwięk i moc (z dużym naciskiem na bass)
Ktoś zna/testował/poleca któreś z w/w paczek? ewentualnie poleca coś innego w tym budżecie? Interesują mnie tylko konkretne propozycje/argumenty
Z góry dzięki za pomoc!
Zabacz sobie polską firmę POLAUDIO, osobiście byłem u pana Polanowskiego i każdy jeden glośnik jest robiony ręcznie , jak dla mnie z półki średniej jest to najlepsze rozwiązanie a do domu nie potrzebujesz nic więcej.
ufek131 :
novicki :
Siema,
Jestem na kupnie głośników aktywnych - budżet 2000-3000zł
Z dotychczas zaciągniętych porad (djshop, skylark, znajomi) wytypowałem 3 pozycje:
1. Behringer B115A
2. Mackie TH15A
3. Proel V15A (do tych najbardziej jestem przekonany)
Zastosowanie - w 99% odsłuch + gra na gramofonach w domu / kameralne eventy na niewielkich powierzchniach / ewentualny odsłuch na większych eventach
Cel - jak najlepszy dźwięk i moc (z dużym naciskiem na bass)
Ktoś zna/testował/poleca któreś z w/w paczek? ewentualnie poleca coś innego w tym budżecie? Interesują mnie tylko konkretne propozycje/argumenty
Z góry dzięki za pomoc!Zabacz sobie polską firmę POLAUDIO, osobiście byłem u pana Polanowskiego i każdy jeden glośnik jest robiony ręcznie , jak dla mnie z półki średniej jest to najlepsze rozwiązanie a do domu nie potrzebujesz nic więcej.
nie bredź, za 3000 nie kupi pol audio nic aktywnego
za te cene SUB SAT 400 rms firmy BOX ELECTRONICS polska dobra firma, mam zestaw , bardzo dobry sprzęt co do ceny/jakość /aktywny za te cene nie kupisz lepszego zestawu jak ten,
Wharfedale PRO LX-15, ktos cos powie o tych paczkach?
sMolU :
Wharfedale PRO LX-15, ktos cos powie o tych paczkach?
takie pytania zadawajcie na temat sceny, nagłośnienia, sprzętu na elektroda.pl tam są ludzie którzy się na tym znają a nie tutaj...
aha. taka rada
Sprzedam Mixer Pioneer 707 w bdb stanie minimalne ryski Å›lady...nie katowany .GraÅ‚em na nim house itp... ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
YO!
Sprzedam kontroler midi VESTAX VCI-300
Sprzęt w idealnym stanie technicznym i wizualnym (sporadycznie używany)
W komplecie pudło + kabel usb + gratis dorzucam torbę-etui (widoczna na zdjęciu)
Cena: 1299zł (do negocjacji) / lub / chętnie zamienię się na mixer Pioneer DJM 600
Możliwość przetestowania sprzętu przed zakupem
tel. 731 996 906
XONE 23 ląduje w kwietniu, cena na wyspach to 249 funtów.
Sprzedam DVS: Rane Serato SL1
Po więcej info oraz dodatkowe zdjęcia poproszę o kontakt na mail furiaone@gmail.com lub priv.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Może ktoś polecić jakiś sklep "stacjonarny" ze sprzętem w Londynie gdzie mają dobre ceny?
LukiTuki :
Może ktoś polecić jakiś sklep "stacjonarny" ze sprzętem w Londynie gdzie mają dobre ceny?
Westend DJ'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kupowałem tam swój sprzęt w 2003 roku, w sklepie na Tottenham Court Road (ich główny sklep).
Przy mojej ostateniej wizycie w Londynie odwiedziełem go, sklep ciągle bez zmian w tym samym miejscu, schowany trochę w bocznej uliczce
dzięki Fly, tyle tylko,że sprawdziłem kilka rzeczy i drożej na tę chwilę niż u nas
Cześć
Orientuje się ktoś czy xone 23c dział podobnie jak np traktor kontrol s2, w sensie wpinam kabel USB do laptopa, głośniki do mixera i mam już wyjebane na wszystko? wiem, że on ma już wbudowana kartę, ale czy to wszystko działa tak ślicznie jak piszą w opisach tego sprzętu. Głównie chodzi mi o nagrywanie.
chris85 :
Cześć
Orientuje się ktoś czy xone 23c dział podobnie jak np traktor kontrol s2, w sensie wpinam kabel USB do laptopa, głośniki do mixera i mam już wyjebane na wszystko? wiem, że on ma już wbudowana kartę, ale czy to wszystko działa tak ślicznie jak piszą w opisach tego sprzętu. Głównie chodzi mi o nagrywanie.
f5
NI Kontrol S8'
Dobry spot
crowd levels...
Sprzedam Xone 4d bardzo mało używany (tylko w domu). priv
909 Jeffa Millsa na licytacji
Siema
Tak się składa że też niedawno zaczołem przygode z muzyką. I sam osobiście nasłuchałem się wiele opini od kolegów którzy grają szmat czasu , odradradzali mi zakupu decków i bawienia się vinylami . Bardziej bym Ci doradził jakąś lepszą konsole lub kontroler i krecisz takie wałki że miazga:D Nigdy nie grałem z vinyli ale jęzeli hajs sie znajdzie to czemu nie ? Pzdr
N.MO :
Siema
I sam osobiście nasłuchałem się wiele opini od kolegów którzy grają szmat czasu ,
N.MO :
odradradzali mi zakupu decków i bawienia się vinylami .
N.MO :
i krecisz takie wałki że miazga:D
No stary, sync piraty i kręcisz takie wałki ,że miazga......