Te Sennheisery które polecasz matush są właśnie na promocji w argos za 29 funtów, jak faktycznie są ok to biorę jutro
chris85 :
Te Sennheisery które polecasz matush są właśnie na promocji w argos za 29 funtów, jak faktycznie są ok to biorę jutro
Myślę, że nie będziesz zawiedziony
Tym bardziej za tą cenę bym się nawet nie zastanawiał
chris w sumie dla Ciebie te bÄ™dÄ… najlepsze' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
nadszarpnąłem już budżet w tym miesiącu no ale kurwa aż tak nie dziaduje
uważaj bo tym razem za kare w argosie zamiast sennheiserów wydadzą ci te z allegro:D
wymienię się wtedy z LSDjem bo widzę, że o nich marzy
Witam ! szukam słuchawek "studyjnych" adekwatnych do monitorow KRK Rokit g2. Ktos pomoze ??
Potrzebuję kupić coś do odsłuchu do amatorskiego plumkania w domu. Czasem na ulicę. Budżet ok. 150 zł.
W oko wpadły:
- Sennki 202
- AKG K518
- Superlux HD661
Gdybym miał je tylko na ulicę, to wziałbym Sennki (dobry design i ponoć dużo bassu, a to lubie przy słuchaniu). Natomiast pytanie czy pozostałe modele nie są lepsze przy graniu?
n o o k i e :
Potrzebuję kupić coś do odsłuchu do amatorskiego plumkania w domu. Czasem na ulicę. Budżet ok. 150 zł.
W oko wpadły:
- Sennki 202
- AKG K518
- Superlux HD661
Gdybym miał je tylko na ulicę, to wziałbym Sennki (dobry design i ponoć dużo bassu, a to lubie przy słuchaniu). Natomiast pytanie czy pozostałe modele nie są lepsze przy graniu?
AKG sam miałem i jeśli lubisz niskie tony to na pewno nie będziesz narzekał :v jedyna wada jest taka, że mogą Cię boleć uszy po więcej niż 2 godzinach tych słuchawek na głowie, ale to też własnie od tego jaką masz głowę zależy ogólnie z czystym sumieniem moge je polecić
No mi siÄ™ podobajÄ…, a wiadomo jak to z gustami Wojtku
Generalnie jeszcze jedno mnie zastanawia. Kiedyś grałem na podobnych słuchawkach jak 518, czyli też miały małe, okrągłe klosze. I uszy mnie nakurwiały straszliwie. Fakt faktem, ze wtedy jeszcze miałem żonę, co przy mieszkaniu w kawalerce powodowało, że dość długo je miałem na uszach Teraz żony się pozbyłem, więc nuta nakurwia z głośników, a słuchawki jedynie do odłsuchu, więc nie będą cały czas na głowie. Reasumując - czy 202 są wygodniejsze niż 518?
dziÅ› na iBOOD SÅ‚uchawki nauszne Denon Urban Raver AH-D321 za 250 pln'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sprzedam senki Tommiego Four Seven
olo2oo1 :
dziÅ› na iBOOD SÅ‚uchawki nauszne Denon Urban Raver AH-D321 za 250 pln'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Hmm kuszÄ…ce w cholere
1. Czy ktoś już coś kupował przez ten iBOOD? Czy wszystko ok?
2. Przede wszystkim - czy te słuchawki nadają się do grania?
n o o k i e :
1. Czy ktoś już coś kupował przez ten iBOOD? Czy wszystko ok?
kupowałem raz, towar ok. ziomek kupił sporo rzeczy u nich i wszystko zawsze było bez zarzutu. ja teraz mam okazję przetestować ich serwis gwarancyjny, bo akurat szlag trafił listwę zasilającą którą tam kupiłem
kupilem 205, za ta kase narawde swietne sluchawki. Ale cisnÄ… trochÄ™
szybki dylemat:
kupować AKG K518 czy te Denony powyżej?
KsiÄ…dz :
Witam ! szukam słuchawek "studyjnych" adekwatnych do monitorow KRK Rokit g2. Ktos pomoze ??
n o o k i e :
W oko wpadły:
- Sennki 202
- AKG K518
- Superlux HD661
miałem kiedyś senki i musze powiedzieć ze klasa za taką cene. Grałem w nich w domu, słuchałem tez w warunkach domowych chociaż pod koniec dojechałem je częstym korzystaniem w pracy i w podróży. (kabel sie złamał, co nie była raczej wadą producenta:P)
wygodne z fajnym podbiciem. za te cene polecam.
Teraz mam akg k518 i to troche inna historia.
Fakt faktem troche bardziej cisną(z czasem sie wyrobią troszke) niż senki ale mają tak jakby dokładniejsze brzmienie (nie wiem jak to nazwać)
Mają krótszy przewód(2,5) niż hd202 (chyba 6) co w zupełności styka.
Generalnie nie mogę odradzić ani jednych ani drugich, bo są porównywalnie zajebiste z tym, ze akg jednak troszzke lepsze
Hej,
Moze ktoś zna w Wawie miejsce w którym dobrze solidnie i tanio oczywiście, wymienią mi jack w słuchawkach? Spierniczył się po 5 latach a nie chce robić tego sam bo ani nie mam narzędzi ani nie chce zeby po 2 weekendach sie rozpadły.
dzięki!
do sobotnich sennheizerów dziś kupiłem to :
za połowę ceny nie mogłem nie kupić. Wygląd chujowy ale dzwięk ja pierdole !
Nesta :
n o o k i e :
W oko wpadły:
- Sennki 202
- AKG K518
- Superlux HD661
Gdybym miał je tylko na ulicę, to wziałbym Sennki (dobry design i ponoć dużo bassu, a to lubie przy słuchaniu). Natomiast pytanie czy pozostałe modele nie są lepsze przy graniu?miałem kiedyś senki i musze powiedzieć ze klasa za taką cene. Grałem w nich w domu, słuchałem tez w warunkach domowych chociaż pod koniec dojechałem je częstym korzystaniem w pracy i w podróży. (kabel sie złamał, co nie była raczej wadą producenta:P)
wygodne z fajnym podbiciem. za te cene polecam.
Teraz mam akg k518 i to troche inna historia.
Fakt faktem troche bardziej cisną(z czasem sie wyrobią troszke) niż senki ale mają tak jakby dokładniejsze brzmienie (nie wiem jak to nazwać)
Mają krótszy przewód(2,5) niż hd202 (chyba 6) co w zupełności styka.
Generalnie nie mogę odradzić ani jednych ani drugich, bo są porównywalnie zajebiste z tym, ze akg jednak troszzke lepsze
Dziękówa, zamówione AKG
a ktos z AKG K403 mial stycznosc ?