kup jacka neutricka. ponoć najlepszy stosunek ceny do jakości
kabel to kabel ziomuś
a masło to masło
kurde, chcę bez kabelków, z kabelkami mam i dokanałowe i zamknięte i czasem mnie te kabelki najzwyczajniej wkurwiają i chcę się uwolnić i chcę bluetooth! to nie, kabel to kabel, masło to masło, ja pierdole to ja pierdole
sory za offtopa
Nauszne przewodowe, do 200zł, mp3, filmy na lapku do domu i pracy. Co tam teraz na topie jest? Nie chcę nic sugerować, ale jakieś tam modele mam już upatrzone. Co polecacie?
Na czym polega fenomen tych słuchawek Beats by dr Dre? Dźwięk jest aż tak urywajacy dupe czy to po prostu zwykły marketing?
chris85 :
Na czym polega fenomen tych słuchawek Beats by dr Dre? Dźwięk jest aż tak urywajacy dupe czy to po prostu zwykły marketing?
nie masz pogorszonego słuchu od palenia marihuany że od basów już nie wspomnę
RomeY :
Nauszne przewodowe, do 200zł, mp3, filmy na lapku do domu i pracy. Co tam teraz na topie jest? Nie chcę nic sugerować, ale jakieś tam modele mam już upatrzone. Co polecacie?
LSDj :
akg 518
zgadza się
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ale lepiej dać stówe wiecej i brac te
'
Wojtazz :
wielkie
zawsze sądziłem, że najistotniejsze jest brzmienie
zgadza się HD631 są wieksze, gdyż mają szerszy pałąk, natomiast tańsze HD 661 są porównywalne gabarytowo do senek HD 202
'
trudno powiedzieć jak grają, ale z tego co czytałem to te senki sa typowo bassowe, czyt. bass dominuje nad wszystkim, natomiast SL hd 661 mają bardziej wyrównane tony z ciepłym brzmieniem
sam przymierzam się do zakupu, któryś z modeli SL, jako uzytkownik dousznych mam o nich bardzo dobre zdanie, graja lepiej niż 3 razy droższe Senki
Czy ktoś może coś powiedzieć o takich słuchawkach : SONY MDR-V55/R
jakieś opinie ?
smiff_saint :
Czy ktoś może coś powiedzieć o takich słuchawkach : SONY MDR-V55/R
jakieś opinie ?
miałem te słuchawki bardzo fajnie grają chociaż w porównaniu do reloop 3500 pro maja słabszy bas
Wojtazz :
sennheiser hd 202, szczerze Ci polecam, dobrze tlumia dzwieki z zewnatrz
przepraszam Cię ale Ty głuchy jesteś.
edit:
mam takie sluchawki do opylenia jak by ktos chcial tylko trzeba jacka przylutowac bo upierniczylem. Oddam za flaszkie.
edit:
a co do słuchawek ogólnie... ostatnio słyszałem' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
i powiem ze dzwiek przy tej cenie urywa dupe.
Ostatnio edytowany przez tmcde (2013-09-24 10:59:11)
Jakie słuchawki do 300 zł polecacie? W sumie tylko do słuchania muzyki na laptopie. Najlepiej senki albo akg
chris85 :
Jakie słuchawki do 300 zł polecacie? W sumie tylko do słuchania muzyki na laptopie. Najlepiej senki albo akg
Sennheiser hd 205 - ok. 180 zł... polecam.
chris85 :
polecam przejść się do sklepu i wybranie słuchawek pod siebie (dźwięku jakiego po nich oczekujesz)
osobiście jakoś mi nie leżą (chyba dźwiękowo) senki czy też akg w przedziale cenowym do 200zł wiec nie wiem jak jest powyżej
a polecam Koss porta pro
Problem w tym ze jestem w Anglii i słuchawki będę zamawial na Amazonie lub kupię w argos ale to sklep w którym towar odbiera się po prostu w collection point wiec tez sobie ich nie pomacam nie mam zbyt wygorowanych wymagań