piękny skład DSwindle,T.Raumschmiere,Tigerskin,Kotelett,zacna koncepcja festiwalu ,powiew Berka
chwali sie !!!
Warto zwrócić uwagę na bardzo dużą liczbę występów Live!
Skinnerbox Live! '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Kurczę, super, ale kto to wpakował w ten sam weekend co Tauron?
Kotelett&Zadak
'
Mikroelement :
piękny skład DSwindle,T.Raumschmiere,Tigerskin,Kotelett,zacna koncepcja festiwalu ,powiew Berka
Mikro i + Rødhåd do tego
Alfons aka Kłapouchy :
Mikroelement :
Mikro i + Rødhåd do tego
blisko masz,musisz jechać na Dystopiana,w tym składzie widział bym jeszcze Ryana Elliota i Evan Baggs'a
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw Kotelett&Zadak
fajnie to wygląda...jak kibicuje, ambitniej nad morzem 3 dni fajnie fajnie!
12 km ode mnie jestem na bank na wszystkich dniach
dla gosci z daleka ogarne spanie
tylko dac znac wczesniej zeby sie dogadac co i gdzie bo transport ode mnie z Trzebiatowa na miejsce jest dobry, co pol godziny jezdza do rogowa autobusy
Joker :
12 km ode mnie
jestem na bank na wszystkich dniach
tylko dac znac wczesniej zeby sie dogadac co i gdzie bo transport ode mnie z Trzebiatowa na miejsce jest dobry, co pol godziny jezdza do rogowa autobusy
bede mial to na uwadze
fly :
Joker :
12 km ode mnie
jestem na bank na wszystkich dniach
bede mial to na uwadze
ok
Pierwsza limitowana liczba biletow w sprzedaży na PL'
no i strona w PL również
miejsce:
Po zeszłorocznym udanym festivalu na wyspie Uznam, spotykamy się w tym roku nad brzegiem Bałtyku. Czeka więc na Was ogromna plaża wraz z wybudowaną na niej sceną.
Jak do nas dotrzecie:
Festiwal Nagle nad Morzem odbędzie się w tym roku w Rogowie, w niewielkiej miejscowości turystycznej w województwie zachodniopomorskim, gmina Trzebiatów. Rogowo leży w pobliżu Kołobrzegu zatem łatwo zorientować się w jakiej części polskiego wybrzeża przyjdzie nam spędzić w sierpniu niezapomniany czas.
Jeśli planujecie podróż pociągiem to w zależności od części kraju z którego przybywacie, musicie dotrzeć do Kołobrzegu bądź Trzebiatowa. Z Kołobrzegu do nas jest już zaledwie 17 km, a z Trzebiatowa tylko 13 km. Dodatkowo z dworca kolejowego w Trzebiatowie aż na sam teren festiwalu co pół godziny będą kursować nasze specjalne autobusy
Już niedługo informację o imprezach promujących Festiwal.
Imprezy najprawdopodobniej w takich miastach jak
Warszawa
Kraków
3miasto
Poznań
Białystok
Niedługo więcej info!
Helmut Geier / Ascet :
chwali sie !!!
cyryl :
Rogowo jest nad samym morzem Bałtyckim na zachód od Kołobrzegu!
![]()
'
Byłem tam ostatnio
Dlaczego ta sama data co Taruon ? ???
cyryl :
Już niedługo informację o imprezach promujących Festiwal.
Imprezy najprawdopodobniej w takich miastach jak
Warszawa
Kraków
3miasto
Poznań
Białystok
Niedługo więcej info!
Co ze Szczecinem, bo jest chyba dziś w Piwnicy Kany niby b4. To nie jest dobre miejsce na promo tego wydarzenia tutaj. W zasadzie to wogóle tego nie ma, 30 osób na krzyż zapisanych, zero promocji i informacji.