konop :
maria peszek i czesław śpiewa twarzami strony?
nie??
taka sugestia z mojej strony, jeżeli na pejsbuku wklejacie jakiegoś niusa co do konkretnej imprezy to podajcie też linka bezpośrednio do tego info, a nie do strony głównej serwisu. wbijam na główną i z lenistwa nawet mi się nie chce szukać tego info pośród wszystkich wydarzeń.
olo2oo1 :
taka sugestia z mojej strony, jeżeli na pejsbuku wklejacie jakiegoś niusa co do konkretnej imprezy to podajcie też linka bezpośrednio do tego info, a nie do strony głównej serwisu. wbijam na główną i z lenistwa nawet mi się nie chce szukać tego info pośród wszystkich wydarzeń.
Lazy Dariusz
olo2oo1 :
hmm przewaznie jedziemy weekndami wystarczy kliknac w date... co do newsów przewaznie sa one pod polecanymi imprezami
mysle ze w poniedzialek bedzie mozliwosc zakupu biletow przez nasz portal oraz jeden z portali biletowych
Ostatnio edytowany przez Helmut Geier / Ascet (2013-04-09 18:13:14)
Helmut Geier / Ascet :
mysle ze w poniedzialek bedzie mozliwosc zakupu biletow przez nasz portal oraz jeden z portali biletowych
potwierdzam.. można i u nas zamowic bilet
good job Helmutku
takie tam
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników nowy wywiad plus mix
kolejny wywiad - szkatulski i kosmalski' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Andrzej zrob jeszcze na stronce forum bo tu padaka sie robi
myslelismy o tym ale nie mam doswiadczenia jesli chodzi o prowadzenia forum . poza tym nie tylko ja o tym decyduje.... ale.. zobaczymy nie mowie nie... poza tym.... nawiazalismy stala wspoprace z nowa jerozolima wiec regularnie beda do wygrania wejsciowy :-) a bedzie grubo... buttrich sims xhin huntemann mayer...
pomyslcie...a osoby do pomocy sie pewnie znajda
Klepka :
pomyslcie...a osoby do pomocy sie pewnie znajda
przegadam temat
na dzis polecam dwa konkursy na edgara i karmon
Klepka :
Już tu się część osób przenosiła na nowe forum...
K_mill :
Klepka :
knagaforum?
Helmut Geier / Ascet :
K_mill :
Klepka :
knagaforum?
Raczej cykoforum, sama elyta
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników CAMILA wywiad plus set
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników gsz zone...
konkurs na bena simsa...' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
oraz wywiad z deasem i Jego set' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kepa yew.. wywiad i miks' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników jakby ktos byl zainteresowany... plyty i wejsciowki czekaja
W niedziele 3 konkursy... na Dettmanna, Horyzont ZdarzeÅ„ oraz Rebekah i Emersona !!!' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników