Byczek kładziesz lachę na inigo?
Daniel :
tez miałem jechac do sfina,ale jest w wawie dzień wcześniej.mozna sobie zrobić niezły technobalet jak na polskie realia.piątek truss i kennedy,a sobota miś krzyś
Hellboy :
dobrego sponsora maja
i dobrego menago
nie wiem kogo by tu wybrać chris liebing też już dziś dupy nie urywa
Daniel :
kurwa to w ten sam dzień, fakt.
jak dla mnie wybór jest prosty jak kutas na stójce
Liebing, Liebing i jeszcze raz Liebing
Byc23k :
Daniel :
Liebing, Liebing i jeszcze raz Liebing
Podziwiam.....co 3 miesiące od xxx lat chcieliby tylko na Liebinga latać.... ,że wam się nie znudziły te CLR-y prze tyle lat....a tyle jest dobreg techno
byc23k dawaj do wawy dzien wczesniej, bedziesz mial i inigo z trussem i chrisa.
winetu :
Byc23k :
Daniel :
Liebing, Liebing i jeszcze raz LiebingPodziwiam.....co 3 miesiące od xxx lat chcieliby tylko na Liebinga latać.... ,że wam się nie znudziły te CLR-y prze tyle lat....a tyle jest dobreg techno
myślę, że każdy ma ulubionych wykonawców którzy nigdy im się nie nudzą, jak dla mnie Liebing i Speedy J są takimi, mogę ich setów słuchać po milion razy a i tak mi się nie nudzą
essence :
byc23k dawaj do wawy dzien wczesniej, bedziesz mial i inigo z trussem i chrisa.
hmmm ciężko będzie się urwać z uczelni bo mam dosyć przejebane zajęcia w piątek, ale nie wykluczam...
jakiÅ› dobry hostel jest w okolicy jakby co?
Rav :
[Kiedy]
26 kwietnia 2013
[Termin]
21:00
[Gdzie]
ul. Solec 18, 00-410 Warszawa, Poland
[Opis]
Już 26 kwietnia w klubie 1500m2 wielki finał polskiej edycji Burn Studios Residency.
Chcesz wystÄ…pić na tej imprezie? Wejdź na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Więcej informacji już wkrótce!
cast :
SETH TROXLER (Visionquest // Detroit US)
CARL CRAIG (Planet E // Detroit US)
Kwiecien zapowiada siÄ™ dobrze !
ma być tani ? jak tak to hostel relax' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników 7 dych za dobÄ™
K_mill :
Hellboy :
dobrego sponsora maja
i dobrego menago
nie znam managera ale jak to sie mowi jesli masz duzy klub i sponsorow to mozesz byc b.dobrym managerem nawet ty
a tak serio to 8 czerwca mialem liebinga robić także 1500m2 - posypały mi plany - no trudno.
Ostatnio edytowany przez Hellboy (2013-03-14 18:56:54)
winetu :
Byc23k :
Daniel :
Liebing, Liebing i jeszcze raz LiebingPodziwiam.....co 3 miesiące od xxx lat chcieliby tylko na Liebinga latać.... ,że wam się nie znudziły te CLR-y prze tyle lat....a tyle jest dobreg techno
to jest fanatyzm,to tak jak z ukochanym klubem piłkarskim ,czy przegrywa czy wygrywa i tak się kocha,szanuję i zawszę zostaje w sercu,tak samo jest z Liebingiem,nigdy mi się nie znudzi,a a wręcz przeciwnie ...wydaje mi się że z roku na rok Krzychu jest w lepszej formię ,(nie chodzi mi o styl,bo zaraz co niektórzy napiszą, że w 2002 to napierdalał techno z placków a teraz chujowy) chodzi to co robi na scenie,wielogodzinne sety,wspaniałe gigi,seria CLRów na całym świecie,zapewnienie swoim podopiecznych w gry w najlepszych miejscówach !! Booking Mistrz,jeszcze lepiej jak zrobili by CLR Poland np.w Starej Rzeźni w Pozku,podejrzewam że sukces gwarantowany . Peace
Hellboy :
K_mill :
Hellboy :
dobrego sponsora maja
i dobrego menago
nie znam managera ale jak to sie mowi jesli masz duzy klub i sponsorow to mozesz byc b.dobrym managerem nawet ty
Myślisz, że 1500 jest dziś tu gdzie jest bo ma dużą powierzchnie i dobry sponsoring? OK, to też w jakimś stopniu, ale pzrede wszystkim dzięki świetnemu doborze spraszanych artystów. Selekcja to cała paleta barw, od techno po alternatywę. Bo nie sztuką jest zaprosić raz czy dwa razy w miesiącu głowę którzy wszyscy znają, prawda?
A bshose chyba powinieneś kojarzyć.
K_mill :
Hellboy :
K_mill :
i dobrego menago
Myślisz, że 1500 jest dziś tu gdzie jest bo ma dużą powierzchnie i dobry sponsoring? OK, to też w jakimś stopniu, ale pzrede wszystkim dzięki świetnemu doborze spraszanych artystów. Selekcja to cała paleta barw, od techno po alternatywę. Bo nie sztuką jest zaprosić raz czy dwa razy w miesiącu głowę którzy wszyscy znają, prawda?
A bshose chyba powinieneś kojarzyć.
zgadza się wiekszość klubów niestety nie robi tak , tylko zaprasza raz na jakiś czas to przykre
tak czy siak szkoda , że akurat krzyśka bookuja bo miałem go robić w czerwcu
Ostatnio edytowany przez Hellboy (2013-03-14 19:30:42)
K_mill :
Myślisz, że 1500 jest dziś tu gdzie jest bo ma dużą powierzchnie i dobry sponsoring? OK, to też w jakimś stopniu, ale pzrede wszystkim dzięki świetnemu doborze spraszanych artystów. Selekcja to cała paleta barw, od techno po alternatywę. Bo nie sztuką jest zaprosić raz czy dwa razy w miesiącu głowę którzy wszyscy znają, prawda? big_smile
faktycznie - 1500m2 zdobylo swoja publike dzieki ogromnej roznorodnosci jaka prezentuje - co do bookingow, to zapraszaja wlasnie te najbardziej znane persony, bo ich stac na to - dzieki duzej kasie jest to mozliwe - natomiast najwiekszy szacun za to, ze udaje im sie znalezc sponsora, ktory finansuje wszystkie te nazwiska - to wlasnie czyni ten klub aktualnym numerem 1
Mikroelement :
winetu :
Byc23k :
to jest fanatyzm,to tak jak z ukochanym klubem piłkarskim ,czy przegrywa czy wygrywa i tak się kocha,szanuję i zawszę zostaje w sercu,tak samo jest z Liebingiem,nigdy mi się nie znudzi,a a wręcz przeciwnie ...wydaje mi się że z roku na rok Krzychu jest w lepszej formię ,(nie chodzi mi o styl,bo zaraz co niektórzy napiszą, że w 2002 to napierdalał techno z placków a teraz chujowy) chodzi to co robi na scenie,wielogodzinne sety,wspaniałe gigi,seria CLRów na całym świecie,zapewnienie swoim podopiecznych w gry w najlepszych miejscówach !! Booking Mistrz,jeszcze lepiej jak zrobili by CLR Poland np.w Starej Rzeźni w Pozku,podejrzewam że sukces gwarantowany . Peace
polać! dobrze prawi.
Darius :
Mikroelement :
winetu :
Podziwiam.....co 3 miesiące od xxx lat chcieliby tylko na Liebinga latać.... ,że wam się nie znudziły te CLR-y prze tyle lat....a tyle jest dobreg technoto jest fanatyzm,to tak jak z ukochanym klubem piłkarskim ,czy przegrywa czy wygrywa i tak się kocha,szanuję i zawszę zostaje w sercu,tak samo jest z Liebingiem,nigdy mi się nie znudzi,a a wręcz przeciwnie ...wydaje mi się że z roku na rok Krzychu jest w lepszej formię ,(nie chodzi mi o styl,bo zaraz co niektórzy napiszą, że w 2002 to napierdalał techno z placków a teraz chujowy) chodzi to co robi na scenie,wielogodzinne sety,wspaniałe gigi,seria CLRów na całym świecie,zapewnienie swoim podopiecznych w gry w najlepszych miejscówach !! Booking Mistrz,jeszcze lepiej jak zrobili by CLR Poland np.w Starej Rzeźni w Pozku,podejrzewam że sukces gwarantowany . Peace
polać! dobrze prawi.
jeżeli miał bym robić i stać mnie było by na zrobienie dobrego gigu w PL,były by to właśnie CLRy z Drumcellem,P.A.Sami LIVE ,plus Rebekah na warm-upie oczywiście minumum 3 godzinny set Krzycha,marzenia ściętej głowy.
Mikroelement :
Darius :
Mikroelement :
to jest fanatyzm,to tak jak z ukochanym klubem piłkarskim ,czy przegrywa czy wygrywa i tak się kocha,szanuję i zawszę zostaje w sercu,tak samo jest z Liebingiem,nigdy mi się nie znudzi,a a wręcz przeciwnie ...wydaje mi się że z roku na rok Krzychu jest w lepszej formię ,(nie chodzi mi o styl,bo zaraz co niektórzy napiszą, że w 2002 to napierdalał techno z placków a teraz chujowy) chodzi to co robi na scenie,wielogodzinne sety,wspaniałe gigi,seria CLRów na całym świecie,zapewnienie swoim podopiecznych w gry w najlepszych miejscówach !! Booking Mistrz,jeszcze lepiej jak zrobili by CLR Poland np.w Starej Rzeźni w Pozku,podejrzewam że sukces gwarantowany . Peacepolać! dobrze prawi.
jeżeli miał bym robić i stać mnie było by na zrobienie dobrego gigu w PL,były by to właśnie CLRy z Drumcellem,P.A.Sami LIVE ,plus Rebekah na warm-upie oczywiście minumum 3 godzinny set Krzycha,marzenia ściętej głowy.
Mysle, ze napewno ktos z CLR dolaczy do Chrisa, tylko pytanie kto, watpie by byl to Tommy, bo dosc sporo sobie juz zyczy za booking, bardziej wlasnie widzial bym Rebeke lub Emersona
Wojtazz :
Mikroelement :
Darius :
polać! dobrze prawi.jeżeli miał bym robić i stać mnie było by na zrobienie dobrego gigu w PL,były by to właśnie CLRy z Drumcellem,P.A.Sami LIVE ,plus Rebekah na warm-upie oczywiście minumum 3 godzinny set Krzycha,marzenia ściętej głowy.
Mysle, ze napewno ktos z CLR dolaczy do Chrisa, tylko pytanie kto, watpie by byl to Tommy, bo dosc sporo sobie juz zyczy za booking, bardziej wlasnie widzial bym Rebeke lub Emersona
Wojtazz chris tez sobie sporo zyczy
Hellboy :
Może chociaż przedział cenowy, tak w ramach ciekawostki?
1923 :
Hellboy :
Może chociaż przedział cenowy, tak w ramach ciekawostki?
obstawiam okolice 2k €?
hehe Susanna raczej kilka razy tyle
essence :
hehe Susanna raczej kilka razy tyle
no to gruubo