chris8 :
Freaky :
lukasior :
z miast pokroju Wrocław, Poznań i Gdańsk raczej się nie śmieją (infantylnym byłoby wykpiewanie włodarzy miast które kwitną) - a w gazecie wyborczej ostatnio podsumowali Szczecin jako najbardziej zacofane miasto (i to szczera prawda - 95% znajomych stąd wywaliło bo nie ma roboty a miasto jest tak nieudolnie zarządzane, że widmo poprawy jest znikome) - tym bardziej chwała organizotorom, że przy niekorzystnych warunkach robią impre która przechodzi do historii. Może jestem niewiernym Tomaszem ale w wyburzenie loko osobiście i tak nie uwierzę (choć chwyt marketingowy z cyklu: przybywajcie bo to ostatni electric w loko z pewnością robi swoje hehe"). Wracając do lineupu to sprawdzałem możliwości pozostałych grajków ale do waksowej to raczej porównać się tego nie da. Co nie znaczy, że skład jest zły bo to jest rewalka a live act mrX. & mrY. rekompensuje wszystko nie mogę się doczekać - CY all
JeÅ›li nie wierzysz w moje zapewnienia o koÅ„cu loko to może ten artykuÅ‚ Cie przekona ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
raczej bardzo mało jest przekonujący
Ok to o ile się zakładamy?
Dobra koniec przekonywania lepiej gadać gdzie pierdolniem bejsem na afterze ??? Skoro loko mają zburzyć To może tam do 16 ?
lukasior :
za brak Lady Waks minus dla organizatorów
Tak bardzo na marginesie i dygresyjnie - Lady będzie 9 lutego w Częstochowie.
moze hala sportowa juz bedzie gotowa
a co w końcu z afterem, będzie w ogóle?
Freaky :
chris8 :
Freaky :
JeÅ›li nie wierzysz w moje zapewnienia o koÅ„cu loko to może ten artykuÅ‚ Cie przekona ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówraczej bardzo maÅ‚o jest przekonujÄ…cy
Ok to o ile się zakładamy?
chodziło mi tylko o ten artykuł
jak będzie to nie wiem bo już jestem z poza szczecina
udanej imprezy
ja już pomału grzeje wrotki
dida, esti - jak jedziemy?
zbÄ… - pzn / pzn - zs
8:00-9:11 / 9:48-13:20 (5:20h)
12:07-13:17 / 13:41-17:00 (4:53h)
15:05-16:16 / 16:40-20:05 (5:00h)
45zł - bilet weekendowy turystyczny regio (na regionalne osobowe i kolej wlkp)
powrót mamy tylko lekko ała...
zaje*ali poranny pociąg, a jak nie ma boom baru to nie mam pojęcie, gdzie będziemy wegetować
najwcześniejszy ciapong, to dopiero:
9:36-13:02 / 14:31-15:40
i pytanie za sto punktów:
- jest gdzieÅ› b4, u kogo?
- jakis oficjalny after w klubie?
- czy bierzemy hotel, czy ktoś nas przygarnie żeby przed imprezą przypudrowac nosek?
yo
gutek81 :
ja już pomału grzeje wrotki
dida, esti - jak jedziemy?
zbÄ… - pzn / pzn - zs
8:00-9:11 / 9:48-13:20 (5:20h)
12:07-13:17 / 13:41-17:00 (4:53h)
15:05-16:16 / 16:40-20:05 (5:00h)
45zł - bilet weekendowy turystyczny regio (na regionalne osobowe i kolej wlkp)
powrót mamy tylko lekko ała...
zaje*ali poranny pociąg, a jak nie ma boom baru to nie mam pojęcie, gdzie będziemy wegetować
najwcześniejszy ciapong, to dopiero:
9:36-13:02 / 14:31-15:40
i pytanie za sto punktów:
- jest gdzieÅ› b4, u kogo?
- jakis oficjalny after w klubie?
- czy bierzemy hotel, czy ktoś nas przygarnie żeby przed imprezą przypudrowac nosek?
yo
jeśli pojedziemy to opcja nr 2 12.07 i mały b4 w ciapągu
mam zamiar się zjawić, no!
bede na stówe
jakiś tani, dobry nocleg (chodzi o odległość) - ktoś cos poleci?
campaniale, ibis centrum - może dysponuje ktos zniżkami / kartami rabatowymi / stałego klienta?
albo ktoÅ› przygarnie?
nie chodzi przeciez o sam nocleg tylko o mozliwosc przebrania sie, ogarniecie przed impreza i ewentualnie jak nie bedzie afteru to przekiblowanie do 9 rano, bo dopiero wtedy mamy 1 pociag do pozka.
Jakby co bilety sÄ… też na Muno.pl:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
sprawdziłem orientacyjne koszta, jesli zachciało by nam się burżujskiej jazdy samochodem.
czas przejazdu to 3h 10min. zarówno według maps.google jak i korkowo.pl.
z racji że wyjazd miałby być w sobote koło południa, to podróż trawała by może i krócej ale na pewno w takim składzie (esti, dida, ebola, angela) to już przy gorzowie alkoholu by wam brakło znając zycie. więc czasowo wyjdzie nam tak samo jak pociąg (3:20h).
cenowo to 260km * 2 strony * 8,5l * 5,56 = +/- 260zł.
więc za paliwo na głowę wyjdzie też podobnie jak pociągiem.
pytanie do Was: co robimy i czym chcemy się tłuc.
odpowiedź poznamy kiedy się na 100% określimy, wiesz ale pewnie bana, kierowca nie może pić!
gutek81 :
sprawdziłem orientacyjne koszta, jesli zachciało by nam się burżujskiej jazdy samochodem.
czas przejazdu to 3h 10min. zarówno według maps.google jak i korkowo.pl.
z racji że wyjazd miałby być w sobote koło południa, to podróż trawała by może i krócej ale na pewno w takim składzie (esti, dida, ebola, angela) to już przy gorzowie alkoholu by wam brakło znając zycie. więc czasowo wyjdzie nam tak samo jak pociąg (3:20h).
cenowo to 260km * 2 strony * 8,5l * 5,56 = +/- 260zł.
więc za paliwo na głowę wyjdzie też podobnie jak pociągiem.
pytanie do Was: co robimy i czym chcemy się tłuc.
Nie wiem co ty rozkminiać...jedzie ciapągiem wszyscy najebka...a ty co grzecznie będziesz kierowcą w dwie mańki ?
Jakbyście mieli jednak Checkpoint w Gorzowie to zapraszam na tankowanie weselnej
No to kochani odliczamy odliczamy ))