Klepka :
didabomba :
ktos jeszcze był?? jakies tracklisty do setów...?
Crookers
01. Clockwork - Breaker
02. ID
03. [04] AC Slater - Believe Me (Botnek Remix)
04. [05] Crookers feat. Style Of Eye & Carli - That Laughing Track
05. [08] Astronomar - Had To Move On
06. [10] ID w/ The Chemical Brothers - The Salmon Dance (Crookers 'Wow' Mix)
07. [13] The Chemical Brothers - The Salmon Dance (Crookers 'Wow' Mix)
08. [15] La Fuente - Bang Bang
09. [18] ID
10. [21] ID
11. [23] Crookers feat. Savage Skulls - Bust 'Em Up
12. [25] Major Lazer & Partysquad - Original Don (Crookers Remix)
13. [25] ID
14. [26] Crookers - Knobbers
15. [28] ID
16. [29] Meek Mill feat. Rick Ross - I'm A Boss (ID Remix)
17. [31] Crookers feat. His Majesty Andre & Lazy Ants - Carcola
18. [33] Crookers - Hummus
19. [37] Riton - Dark Place
20. [39] ID
21. [40] ID (it's that track they would play, like they played Lambada last year. It's a pop song from some years ago, in Spanish or Italian)
22. [40] Proxy - Raven (Crookers Remix)
23. [43] ID
24. [44] Crookers - Love To Edit
25. [48] ID
a to nie bo eskowe hity
BRODINSKI
01. Jan Driver - Rattlesteak
02. SCNTST - Globus
03. BUMBLEBEEZ - Rodeo (Franz & Shape Remix)
04. Secret Cinema - Timeless Altitude (Secret Cinema's 2011 Mix)
05. Wannabeastar - I Need a Man (NT89 RMX)
06. NT89 -DB
07. Deborah Cox - It's Over w/ Sharooz - Hysteresis (TWR72 Remix)
KNIFE PARTY
01. Firebeatz - Funky Shit
02. Swedish House Mafia & Knife Party - Antidote
03. Tommy Trash - Monkey See Monkey Do
04. Knife Party - Internet Friends Knife Party - Internet Friends (ID Remix)
05. Knife Party - Fire Hive / track before Delta Heavy - Hold Me
06. ID - ID track before SebastiAn feat. Mayer Hawthorne - Love In Motion (Skrillex Remix)
07. Nero - Promises (Skrillex Remix)
08. Porter Robinson - Unison (Knife Party Remix)
09. ID - ID
10. Knife Party feat. Mistajam - Until They Kick Us Out
11. Knife Party feat. Skrillex - Zoology
12. ID - ID
13. Pendulum - Witchcraft (Rob Swire Drum-step Mix)
14. ID - ID
15. ID - ID Nero - Crush On You (Knife Party Remix)
tanie hostele w Ghent ? ktos poleci
This was I LOVE TECHNO 2011
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
I love Techno 2012 OFFICIAL TRAILER
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
FIRST NAMES IN // TICKET SALES START ON 4 SEPTEMBER
One track resounds in the I Love Techno promo clip: "Belgium" by Gesaffelstein. It's no coincidence. Bromance label boss, Brodinski, pays homage to Belgium for leading the international dance scene. This year, I Love Techno will be held on Saturday 10 November at the Flanders Expo in Ghent. The first confirmations are in:
VITALIC (live) * NETSKY (live) * NERO dj set * MODESELEKTOR (live) * A-TRAK * DAVE CLARKE * EROL ALKAN * FLYING LOTUS (live) * GESAFFELSTEIN (live) * THE MAGICIAN * ZEDS DEAD * DADA LIFE * TNGHT (live) * CAMO & KROOKED dj set * SCNTST
In 2012, I Love Techno will have a slightly different look than before. The rooms concept – yellow, green, orange, red, blue - won't change. But the space available in Flanders Expo will be used differently, and there will be more room to enjoy I Love Techno to the full. More names for I Love Techno coming soon. Ticket sales start on Tuesday 4 September.
All info on' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
VITALIC (live) * NETSKY (live) * NERO dj set * MODESELEKTOR (live) * A-TRAK * DAVE CLARKE * EROL ALKAN * FLYING LOTUS (live) * GESAFFELSTEIN (live) * THE MAGICIAN * ZEDS DEAD * DADA LIFE * TNGHT (live) * CAMO & KROOKED dj set * SCNTST
Dobrze napisane!
Byc23k :
I Love Electro, Dubstep and Drum & Bass 2012
"...I Love Techno will have a slightly different look than before..."
no szkoda, że nie zmienia nazwy...
gówno
nie ma już tej biby
od 2009r
efka :
no szkoda, że nie zmienia nazwy...
Szkoda im marki. Jest poza tym jeszcze trochę podobnych przykładów przykładów na świecie, i w Polsce też...
Edwin :
efka :
no szkoda, że nie zmienia nazwy...Szkoda im marki. Jest poza tym jeszcze trochę podobnych przykładów przykładów na świecie, i w Polsce też...
marki powiadasz haha:D?
efka :
Edwin :
efka :
no szkoda, że nie zmienia nazwy...Szkoda im marki. Jest poza tym jeszcze trochę podobnych przykładów przykładów na świecie, i w Polsce też...
marki powiadasz haha:D?
No nie powiesz mi chyba, że I Love Techno nie jest marką. Jest naprawdę wielu ludzi którzy jada na imprezę, DLA NAZWY.
powaznie to napisales??
taaaaaaaaaaaaaak taktaktak Modeselektor LIVE a mówiłam mówiłam, że chcę ich tam <3
SCNTST o/
vixen :
powaznie to napisales??
Ja się nie ograniczam tylko do Polaków. Zresztą, każdy ma swoje zdanie
Jeśli chodzi o Polskie eventy to w ogóle można by wymieniać i wymieniać.
Nie rozumiem, czemu jest takie dziwne to co napisałem.
Ile ludzi jeździ na MAYDAY bo to MAYDAY (będzie się czym pochwalić), SUNRISE, ELECTROCITY... To wszystko są marki. Jest kumata wiara, która jeździ na eventy dla muzyki, ale jest nas za mało, aby utrzymać rynek eventowy. Dlatego wprowadza się różne "dziwne" nazwiska w LU, nie zmieniając przy tym nazwy aby na imprezę przyciągało jedno i drugie.
Może i się mylę, może się nie znam i źle to interpretuje, ale mam wrażenie, że tak właśnie jest.
Ostatnio edytowany przez Edwin (2012-08-16 19:31:06)
Edwin :
vixen :
powaznie to napisales??
Ja się nie ograniczam tylko do Polaków. Zresztą, każdy ma swoje zdanie
Jeśli chodzi o Polskie eventy to w ogóle można by wymieniać i wymieniać.
Nie rozumiem, czemu jest takie dziwne to co napisałem.
Ile ludzi jeździ na MAYDAY bo to MAYDAY (będzie się czym pochwalić), SUNRISE, ELECTROCITY... To wszystko są marki. Jest kumata wiara, która jeździ na eventy dla muzyki, ale jest nas za mało, aby utrzymać rynek eventowy. Dlatego wprowadza się różne "dziwne" nazwiska w LU, nie zmieniając przy tym nazwy aby na imprezę przyciągało jedno i drugie.
Może i się mylę, może się nie znam i źle to interpretuje, ale mam wrażenie, że tak właśnie jest.
W pewnym stopniu się zgodzę.
Btw. Dla mnie osobiście ILT było imprezą na która warto pojechać raz i nic poza tym.
Kurde nawet nie pamiętam w którym roku byłem ...
pierdolicie jak potrzepani! ILT jest marką i to przeogromną! bylam w 2005, 2007, 2008 i chuj wie kiedy jeszcze. Zawsze ta biba bedzie dla mnie jedna z najlepszych, a to, ze od jakiegos czasu tam jest wiecej electro niz techno to o niczym nie swiadczy. Mam nadzieje, ze w tym roku wszystko dobrze pojdzie to tam zawitam znowu niechaj ktos zalozy temat ILT 2012, bo juz podane sa pierwsze nazwiska. z gory dziex
bielanka :
pierdolicie jak potrzepani! ILT jest marką i to przeogromną! bylam w 2005, 2007, 2008 i chuj wie kiedy jeszcze. Zawsze ta biba bedzie dla mnie jedna z najlepszych, a to, ze od jakiegos czasu tam jest wiecej electro niz techno to o niczym nie swiadczy. Mam nadzieje, ze w tym roku wszystko dobrze pojdzie to tam zawitam znowu niechaj ktos zalozy temat ILT 2012, bo juz podane sa pierwsze nazwiska. z gory dziex
Sama załóż
nie umiem
Edwin :
efka :
Edwin :
Szkoda im marki. Jest poza tym jeszcze trochę podobnych przykładów przykładów na świecie, i w Polsce też...marki powiadasz haha:D?
No nie powiesz mi chyba, że I Love Techno nie jest marką. Jest naprawdę wielu ludzi którzy jada na imprezę, DLA NAZWY.
moje zapytanie wcale nie oznaczało zanegowanie Twojego stwierdzenia...? jakkolwiek można to nazwać. mam nieco inne zdanie na ten temat, ale nie chce mi się głośno nim dzielić, i tyle na temat:).
ILT to ILT, byłam raz i chciałabym więcej, to była jedna z nielicznych imprez, która jest po prostu świetna (pomimo tych tłumów)...ale na daną chwilę LU nie powala mnie na łopatki;)
efka :
Edwin :
efka :
marki powiadasz haha:D?No nie powiesz mi chyba, że I Love Techno nie jest marką. Jest naprawdę wielu ludzi którzy jada na imprezę, DLA NAZWY.
moje zapytanie wcale nie oznaczało zanegowanie Twojego stwierdzenia...? jakkolwiek można to nazwać. mam nieco inne zdanie na ten temat, ale nie chce mi się głośno nim dzielić, i tyle na temat:).
ILT to ILT, byłam raz i chciałabym więcej, to była jedna z nielicznych imprez, która jest po prostu świetna (pomimo tych tłumów)...ale na daną chwilę LU nie powala mnie na łopatki;)