cebul :
dobrze to wygląda, tylko czemu w dzień??
ostatnio Panowie z Soul Clap też grali w dzien na urodziny Watergate na plaży i to w dodatku w niedzielę...więc w dzień jest lepiej..widać mixer i decki i łatwiej się szuka płyt, nie potrzeba latarek ledowych
Będę do września w Coventry. Co tam się w ogóle dzieje w okolicach? (ew. Birmingham) Ma ktoś jakieś stronki z imprezami, z chęcią bym się gdzieś wybrał, o ile będą możliwości
WAREHOUSE PROJECT ANNOUNCES LINEUPS FOR 2012
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
lukash3 :
Będę do września w Coventry. Co tam się w ogóle dzieje w okolicach? (ew. Birmingham) Ma ktoś jakieś stronki z imprezami, z chęcią bym się gdzieś wybrał, o ile będą możliwości
też sierpień i wrzesień będę w okolicach Bimingham jakaś impreza/ klub godne polecenia
Wpadasz slonce? Calym czas w rozterce czy sie decydowac czy nie i robie research w zwiazku z tym kto sie wybiera i czy bedzie ekipa klawa i czy organizowac wolne w robocie bo na dzien dzisiejszy mam pracowac...
cos mi sie zdaje ze w tym roku sie pojawie na jakims magazynie. ktos cos ?
no, ten pierwszy grudnia daje do myślenia
edit: "naćpane geje" - 24 albo 25 sierpnia, Londyn ? będziecie? Bo my z Pauliną bydymy
Vixen, Ty na którą bibę uderzasz?
Ostatnio edytowany przez Colmi (2012-08-02 00:03:06)
kurde, no!
ja właśnie nie wiem czy u mnie nie będzie jakaś zmiana planów, hehehe
vixen :
kurde, no!
ja właśnie nie wiem czy u mnie nie będzie jakaś zmiana planów, hehehe
Ty tam nic nie zmieniaj tylko lecimy na OSTGUTów
a to jest w piatek, nie??
to nie dam rady bo, jak zwykle, w sobote pracuje i nikt sie ze mna nie zamieni bo nie
in:motion Bristol
Colmi :
vixen :
kurde, no!
ja właśnie nie wiem czy u mnie nie będzie jakaś zmiana planów, heheheTy tam nic nie zmieniaj tylko lecimy na OSTGUTów
vixen :
to nie dam rady bo, jak zwykle, w sobote pracuje i nikt sie ze mna nie zamieni bo nie
HA!
udalo sie
przekonalam dzis higienistke zeby nie pracowala w sobote 25 sierpnia, to bylo latwe, wszak to bank holiday weekend; a potem zapytalam szefa czy musze siedziec na recepcji w pustym budynku a on na to ze zamkniemy praktyke na caly weekend
<tancuje>
Brixton - bilety za trzydziestaka
vixen :
Colmi :
vixen :
kurde, no!
ja właśnie nie wiem czy u mnie nie będzie jakaś zmiana planów, heheheTy tam nic nie zmieniaj tylko lecimy na OSTGUTów
vixen :
to nie dam rady bo, jak zwykle, w sobote pracuje i nikt sie ze mna nie zamieni bo nieHA!
udalo sie
przekonalam dzis higienistke zeby nie pracowala w sobote 25 sierpnia, to bylo latwe, wszak to bank holiday weekend; a potem zapytalam szefa czy musze siedziec na recepcji w pustym budynku a on na to ze zamkniemy praktyke na caly weekend
<tancuje>
wspaniale kurwa!
We Fear Silence present Blueprint: Robert Hood, James Ruskin, Mark Broom at Cable London
Date / Saturday, 17 November 2012
Time / £10 early bird £12 advance motd
Venue / Cable London/ 33 Bermondsey St; London Bridge; London SE1 2EG; United Kingdom
Cost / £10 Early Bird £12 Advance MOTD
Line-up /
Robert Hood (live)
James Ruskin
Mark Broom
The Fear Ratio (Mark Broom and James Ruskin)
Room 2 Hosted By Colony
Ostatnio edytowany przez cebul (2012-09-11 15:32:46)
el_radwano :
http://www.bristolinmotion.com/hot/2012/eflyer2/launch.htm
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówlinki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówlinki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
in:motion Bristol
Świetna opcja, akurat pod koniec listopada będę w Chepstow to trzeba będzie się wybrać.
A to jest klub jakiÅ›?
PTR :
el_radwano :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówlinki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówlinki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
in:motion BristolŚwietna opcja, akurat pod koniec listopada będę w Chepstow to trzeba będzie się wybrać.
A to jest klub jakiÅ›?
i tak i nie. to jest skate park na codzien, a w weekendy robia tam imprezy. jedna z lepszych miejscowek w jakich bylem
Freak Art Show presents Victor Martinez at Tipsy Bar + secret location after party!!!
15.09.2012
Line-up :
Victor Martinez - (Psychoskunk ,Sect ) Spain
Sin - Analogen
District East
+ fashion installations , live art & performance ....and many many more!!!
LOCATION: Tipsy Bar,20 Stoke Newington Road , Dalston , London N16 7XN
+ secret location after party!!!
'
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
--------------------------------------------------------------------------
FREAK ART SHOW presents:
FASHION VICTIM PARTYYY!!!
Get your TrEnDY/CooL gear on and join us for the WICKED ART& FASHION NITE with GrAFiTTi LiVe, FaSHioN installation, ARt eXHibitiOn with amazing MUsiC LiNe Up..
Lets Go FREAKS!!!!!!!
be ready for hardcore after party!!!!
Victor Martinez is the owner of Psychoskunk Recordings, Producer, Dj and sound researcher but also a reference in the north of Spain regarding techno music.
With a career that spans over a decade Victor Martinez has developed a unique and personal style and can be seen in particular dj sets that venture through the many subgeneres of electronic music.
Victor has worked for foreign labels: Sect records (London-UK), Pohjola (Sweden), Subsequent (Argentina), UTCH (Chile), D-Reflection (Netherlands) and various Spain labels: Offaudio, Dellusions Y Newrhythmic.
His records and productions are regularly charted and played the likes of:
Oscar Mulero, Claude Young, Ben Sims, Luke slater,Kirk D'Giorgio, Fanon Flowers, Developer, Marcel Dettmann, Norman Nodge, Chris Liebing, Lucy, Speedy J, DVS1, Tommy Four Seven, Adam X, Developer, Jonas Kopp, Samuli Kemppi, Alan Fitzpatrick Exium, Kike Pravda, Obtane, Angel Molina, Xhin and many more..
Nowadays, he is playing new project "Error Etica" which has the essence on the deeper side of life.Experimental, deep and dark sounds, departure from the hard rhythmic on behalf of way of understanding techno now a days, a sound carefully crafted and skillfully developed and making new rmx for Agony Force´s label "Lycaon", NX1 and several tracks for the legendary label of Kalamazoo: SonicMind records .
Being faithful to his style and philosophy, Victor is in a continuous evolution betting for new sounds and new dimensions in the techno scene.
LINKS:
'
'
'
'
'
'
-------------------------------------------------------------------------
Performance and fashion installation by:
BIOGRAPHY
Bilingual Italian artist with over three years of experience in theatre video-art performance.
Four years of studies at "Accademia delle Belle Arti" in Rome Italy, followed by an intensive experience in designing costumes, creating visuals and assisting productions.
In the workshop he expresses himself, as being a homosexual and brings forward his thoughts and feelings in all his projects. He uses art to represent his personality and was given this opportunity by very well known members of the industry, who have followed his evolution and knowledge through the years.
DESCRIPTION
This project is about the performance of birth; the nine months and the evolution of the cicle.
It is about the beauty of being pregnant, the unnatural circumstances, changes a woman goes through and the effects of the event.
He describes the "feeling different" both mentally and physically; the differences in culture and the magic of feeling a creature form that is growing inside you. He also describes the confusions caused by the happenings, the mental rather than aesthetic changes that occur during the nine months until the birth: "The Natural Mess".
Second fashion installation is made by no name artist....
"In the name of SATAN"
come and check IT OUT!!!
el_radwano :
PTR :
el_radwano :
in:motion BristolŚwietna opcja, akurat pod koniec listopada będę w Chepstow to trzeba będzie się wybrać.
A to jest klub jakiÅ›?i tak i nie. to jest skate park na codzien, a w weekendy robia tam imprezy. jedna z lepszych miejscowek w jakich bylem
chyba z Tobą w czerwcu umawiałem się na Drummera w okolicach Bristolu?
jak coś to na Svenie można piwko wypić, bo pewnie Svena nie omieszkam
tak ze mna
mysle ze na svena zawitam. zalezy czy w sobote bede robic. jeszcze duzo czasu
26.X.2012 Edinburgh
Minimalism presents SIASIA [ Dirty Stuff Records. / Enhanced Music / Poland ]'
27.X.2012 Dublin
Halloween Night press SIASIA //DIRTY STUFF RECORDS//'