mam w miare blisko to moze wpadne
tylko ktos mi ostatnio ciagle marudzi
Marc_X :
mam w miare blisko to moze wpadne
tylko ktos mi ostatnio ciagle marudzi
to nie słuchaj, tylko wpadaj!
a jedzie ktos dzisiaj wieczorem lub jutro z rana i ma miejsca w aucie ze 3 ?
Nie byłem nigdy ale jak tak obserwuje temat i Wasze podexcytowanie zblizającą sie najebką to czuje że musi tam być dobrze i grubo leciane
...i juz Wam zazdroszcze patrząc na tą fote co ktoś wyżej wjebał. Udanego baletu Panowie i Panie
mospin :
Nie byłem nigdy ale jak tak obserwuje temat i Wasze podexcytowanie zblizającą sie najebką to czuje że musi tam być dobrze i grubo leciane
![]()
...i juz Wam zazdroszcze patrząc na tą fote co ktoś wyżej wjebał. Udanego baletu Panowie i Panie
Mospin, tu nie ma co zazdroscic, trzeba po prostu przyjechac. A w tym roku idealnie sie jeszcze pasuje z SILESIA. Mega piekny TRIP, i ta pogoda.
ZAPRASZAMY!
ponoć tam u Was trochę dziś pokropiło.
mam nadzieję, że nie tam, jak nakur*ia właśnie w pozku.
masakra jakaś. idę po ponton i wodery jakieś
o 8 rano wyruszam z chaty, przed 16 bede na Osowcu.
do zoba!
yo!
jesli kogos nie poznam to walic w ryj odrazu
chociaz "nie chce mi sie"
jak ktos jedzie pociagiem przez strzelce lub zdzichy to moge zabrac, za 2-3 godz moze pojade...
"dobry jezu a nasz panie"
tyle z mojej strony big_smile
ładne pato
no i kolejna insomnia już za nami a buuuuuuu znowu rewelacja, wspaniałe nowiutkie palety, doskonały poziom muzyczny chociaż i wpadek nie brakło - czyli mnie, kurwa nie wiem, spora ilość problemów pierdół nie pozwoliła mi pokazać co potrafię i zagrałem beznadziejnie za co przepraszam, chociaż ostatnie 2h dobrze szły.... mam nadzieję że się podobało
(swoje już namarudziłem i za rok chętnie pomogę namotać syte stoły na djkę
)
[*] świeczunia dla veniunia - nie wiem co za rok musisz zrobić ale rozebranie się ze skóry to jest myśl
dzięki dla organizatorów za kolejną cudną edycję i wiele wiele innych podziękowań dla innych osób których nie pamiętam a sprawili że mi uśmiech z gęby nie schodził
także tego no... już tylko 362 dni do kolejnej edycji jakoś tak
i byłym zapomniał !
Szkatulski & Kosmalski - wielkie pozdro za świetną robotę, nie słuchałem całości, ale moment z mandym i booka shade (tak mam i wlasnie sobie slucham po raz kolejny) rozjebał mi kolana, nadgarstki, potem kręgosłup aż w końcu doznałem muzycznego orgazmu
powodzenia chłopy, grojta tak dylej to kaj sie nie pytne bedo wiedzieli żech z polska grajo
p.s. przebieram patologiczne foty, zgodnie z tradycją nadające się wrzucę tutaj, bez cenzury na priv
p.s.2 Liczba - to Ty pytałeś o jeden numer?' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez n e s t (2012-07-08 21:21:35)
Foty, różne takie, ładny wschód słońca na tapetę, sprzedam opla -> linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
kilka moich fot:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Nest my tez dziekujemy za dotrzymanie towarzystwa i tym kilku innym osobą ktore gibaly sie o 6 rano przynaszym secie Niestety znow nie bylo nam dane zostac w sobote. Mam nadzieje ze za rok to sie zmieni ! Jeszcze raz dzieki - za zaproszenie i miłe słowo
Przy dobrych wiatrach postaramy sie wrzucic wieksza czesc z ponad 2,5 godzinnego seta.
KOCHAM tę imprezę!!
kilka moich fotek
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Zajebiście było Macie więcej fotek?
zalowalem ze tak krotko bylem, bo plany niestety byly inne, nawet dluzej z nikim nie pogadalem ale i tak bylo super
zobaczylo sie pare twarzy ktorych dawno sie nie widzialo
coniektorych z trudnoscia poznalem
A laska stwierdzila ze za rok wrocimy napewno na dluzej - obojetnie czy ja bede chcial
bo nawet muza jej sie spodobala
a ludzie tez super pozytywni...
Ostatnio edytowany przez Marc_X (2012-07-09 23:12:39)