zozo :
piotresce :
Kto na Global jedzie?
ja zozo jade
krece znajomego tu ode mnie z miasteczka i namawiam tez Hane
tez jade !!!! + znajomi no i wy
ps.Macie zamiar bawic sie dwa dni bo ja tylko w sobote jade.
Ostatnio edytowany przez ultraBMX (2006-06-27 11:02:13)
15 . 07 . 2006 Fabric London / UK
gregor tresher
ultraBMX :
ps.Macie zamiar bawic sie dwa dni bo ja tylko w sobote jade.
zaplanowalam tylko sobote i tez tak zostanie
czy ktos z was Polacy na obczyznie oientuje sie czy cos fajnego - technicznego dzieje sie w ten weekend w londynie gdyz przejzalam fabric i turnmills i srednio mi si podoba, moze ktos cos wie, to prosze sie podzielic
no nie, na pewno nic sie nie dzieje w ten weekend w Londynie, buahahahaa - troche wyobrazni.... nawet w korzystaniu z netu <mlotek>
Gay Lesbian Parade w sobote na Picadilly - reflektujesz??
znali byscie moze jakas bramke sms z ktorej mogl bym wysylac esy na nr+44793329....
vixen :
no nie, na pewno nic sie nie dzieje w ten weekend w Londynie, buahahahaa - troche wyobrazni.... nawet w korzystaniu z netu
<mlotek>
Gay Lesbian Parade w sobote na Picadilly - reflektujesz??
to ze sie dzieje to wiem, przejzalam 2 kluby a na inne nie mialam czasu, stad moje pytanie a po to chyba ten topic jest by pytac czy tez polecac sobie jakies imprezki...
a za propozycje dziekuje
wiec rozwijajac temat....ludzie szykujciesie na globala, to juz wkrotce
no to tylko 2 dni zostalo do Globalnego Zgromadzenia !!!! Kozystajac z okazji ze forum dziala
ponawiam apel kto wybiera sie na ta imprezke. Z potwierdzonych zrodel wiem ze zozo bedzie na 100% a co z cala reszta?????
Dajcie znac :7048107 lub 07840268370
tak ja bede na 100000% do zobaczenia jutro
kto na Creamfields uk?Ja jade technobusem z Londynu
hana :
ile ten bus kosztuje i ile jedzie?
zozo :
hana :
ile ten bus kosztuje i ile jedzie?
- £36.50 ale to najwygodniejsza opcja. Mozesz jechac Megabusem za £19 do Manchesteru a stamtad na miejsce, ale musisz sie jeszcze raz przesiadac, wiec jak dla mnie ta opcja to za duzo zachodu. Autobus jedzie ok.5h
ja i huzel bedziemy na SW4 26.08 na clapham common - opcja tansza niz cream i zdecydowanie mniej nas ominie a line-up daje rade:) no i after w brixton academy z avb - bedzie znow co wspominac...
pozdro dla old GSz!
PS: pokemony to jeszcze was nazywaja?
airdrawndagger :
ja i huzel bedziemy na SW4 26.08 na clapham common - opcja tansza niz cream i zdecydowanie mniej nas ominie a line-up daje rade:) no i after w brixton academy z avb - bedzie znow co wspominac...
pozdro dla old GSz!
taaa tylko ta imprezka konczy sie o 21 max 22 wiec afterek wczesnie rozpoczniecie
mimo wszystko zycze udanej imprezki
airdrawndagger :
pozdro dla old GSz!
oooo ja takze ide na SW4 ale tylko na after, cream troche za daleko a sporo znajomych rusza do Brixton academy...milej zabawy wszystkim bawiacym sie w ten dluugi weekend na cream i SW4 !!
ja Ci takze ultraBMX, zaluje ze nie jade na cream ale global i n1 to juz duzo festynow jak na ostatni czas...pozdr
no, ja sie wybieraLAM - ale teraz to lipa - trza chaty pilnowac
(wspol-lokator - koszmar trwajacego lata)
DOLINA
vixen :
DOLINA
Jak to sie mozna pomylic co do czlowieka... Prawda Vixen? Pamietaj, ze caly czas jestem z Wami! Zrobilyscie to o co Was prosilem??? (policja i zmiana zamkow) Ucaluj Finke ode mnie...
A tak dla ogolu... Dolina ktora maja teraz dziewczyny i obowiazek pilnowania chaty przed zlodziejem i oszustem to robota jednego z nas. Czlowieka z GSz... Bardzo lubianego, milego, zawsze usmiechnietego i zartujacego... A tu prosze - okazuje sie, ze jest oszustem i zlodziejem... Dodam tylko, ze pochodzi ze Szczecina. Czemu to pisze? Bo nie zamierzam utrzymywac tego w tajemnicy... Niech kazdy pozna jego prawdziwe oblicze!
Rav :
vixen :
DOLINAJak to sie mozna pomylic co do czlowieka... Prawda Vixen? Pamietaj, ze caly czas jestem z Wami! Zrobilyscie to o co Was prosilem??? (policja i zmiana zamkow) Ucaluj Finke ode mnie...
A tak dla ogolu... Dolina ktora maja teraz dziewczyny i obowiazek pilnowania chaty przed zlodziejem i oszustem to robota jednego z nas. Czlowieka z GSz... Bardzo lubianego, milego, zawsze usmiechnietego i zartujacego... A tu prosze - okazuje sie, ze jest oszustem i zlodziejem... Dodam tylko, ze pochodzi ze Szczecina. Czemu to pisze? Bo nie zamierzam utrzymywac tego w tajemnicy... Niech kazdy pozna jego prawdziwe oblicze!
oooo to nie ciekawie...i chyba wiem o kogo chodzi
ehh...trzymajcie sie laski
Ostatnio edytowany przez Sleepwalker (2006-08-25 18:10:32)