WojTech :
monitory odsluchowe aktywne nowe do 1500 zl ? niech ktos poleci cos dobrego
Koloumny estradowe na sell
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Laptop do grania z Traktora wytrzymały dobry i tani (do 1700(nic więcej)) co polecacie (mile widziane linki do stron
uzywany macbook pro np:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
WojTech :
WojTech :
monitory odsluchowe aktywne nowe do 1500 zl ? niech ktos poleci cos dobrego
'
te sÄ… spoko , znajomy ma i Å‚adnie grajÄ…
dropski :
stary poczciwy mak lepszy niż nie jeden nowy szajsung ,złomshiwa i inne acery i srazusy , no i system operacyjny jak wiadomo stabilniejszy
Stardust :
dropski :
stary poczciwy mak lepszy niż nie jeden nowy szajsung ,złomshiwa i inne acery i srazusy , no i system operacyjny jak wiadomo stabilniejszy
i nie trzeba sie w chujowate stery bawic i masa innych ale to glownie zaleta systemu
Czy może ktoś z was wie coś na temat:
MixVibes U-MIX CONTROL PRO
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
American Audio VMS4
Proszę o opinie który lepiej wybrać. zastanawiam się nad tym sprzętem bardziej do kanapowo/grillowego grania i chce pod to podpiąć EMX 1.
ProszÄ™ o opinie bez demagogii w stylu: granie z czegoÅ› toakiego to szit/ Laptop DJ chuj w dupe/ kup normalne decki. itp.
Jak ktoś korzystał z tych urządzeń i ma o nich jakieś konkretnie wyrobione zdanie to słucham.
Chcę pograć dla funnu ot co!
jest ktoś ogarnięty w temacie
i wypowie siÄ™ na temat marki: microlab / modecom
co wybrać..., chodzi mi o zestaw 2:1/2:0 ?
z góry dzięki za jakieś podpowiedzi.
Funky, polecam Ci ten zestaw -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Mam go od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Przy dość głośnym graniu dźwięk nie traci na jakości, sub jak na komputerowy zestaw wydaje całkiem masywny dół. Jedyny ich minus to brak pilota (ON/OFF i regulacja bassu zostały umieszczone na tylnej ścianie subwoofera).
Solidne wykonanie! Creative i Logitech ze swoimi plastikowymi głośniczkami mogą się schować.
marcin_r4 :
Funky, polecam Ci ten zestaw -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Mam go od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Przy dość głośnym graniu dźwięk nie traci na jakości, sub jak na komputerowy zestaw wydaje całkiem masywny dół. Jedyny ich minus to brak pilota (ON/OFF i regulacja bassu zostały umieszczone na tylnej ścianie subwoofera).
Solidne wykonanie! Creative i Logitech ze swoimi plastikowymi głośniczkami mogą się schować.
BÄ™dÄ… one lepsze od tych?' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
marcin_r4 :
Dzięki za opinie. Być może skuszę się na wersję 2:0 / MODECOM MC-HF40
- jeżeli u Ciebie dźwięk jest okej, to i w tych powinien być również dobry,
albo dozbieram i wezmÄ™ coÅ› z serii SOLO / microlab.
Aczkolwiek do 12m2 te MC-HF40 będą wystarczające.
Ani razu nie pomyślałem o plastikach
2x Technics mk2 + mikser Nuo 2.0 sprzedam
cena i foty na priv
marcin_r4 :
Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Ogólnie Modecony i microlaby to chiński szit z dzwkiem jak z kartonowych pudeł Wiem bo słyszałem Modecony. Microlaby ciut lepiej ale do sporego pokoju z uwagi na moc trezeba je dobrze rozstawic aby wytworzyć scene. Jedyne 2.0 ktore moge z czystym sumieniem polecic to BEHRINGER MS 40 graja bardzo szczegolowo i nie znieksztalcaja dzwieku moc rowniez wystarczajaca do malego pokoju. No i DAC na pokladzie
Pzdr
Wavejumper :
Czy może ktoś z was wie coś na temat:
MixVibes U-MIX CONTROL PRO
American Audio VMS4
Proszę o opinie który lepiej wybrać. zastanawiam się nad tym sprzętem bardziej do kanapowo/grillowego grania i chce pod to podpiąć EMX 1.
ProszÄ™ o opinie bez demagogii w stylu: granie z czegoÅ› toakiego to szit/ Laptop DJ chuj w dupe/ kup normalne decki. itp.
Jak ktoś korzystał z tych urządzeń i ma o nich jakieś konkretnie wyrobione zdanie to słucham.
Chcę pograć dla funnu ot co!
chyba sie jeszcze mieści w twym przedziale cenowym '
Mam taki problem, że zakupiłem kontroler X1 NI do Traktora i jest coś takiego, że niestety on nie działa pod Traktor Scratch Pro 1.0.1.070 , dali mi w zestawie jakąś tanią wersje Traktora, okrojona w pizdu, wręcz chujowa i mi po prostu nie odpowiada ... I teraz pytanie na jakich wersjach traktora będzie ten kontroler działał żeby w przybliżeniu przypominał tego mojego:
lopez :
Mam taki problem, że zakupiłem kontroler X1 NI do Traktora i jest coś takiego, że niestety on nie działa pod Traktor Scratch Pro 1.0.1.070 , dali mi w zestawie jakąś tanią wersje Traktora, okrojona w pizdu, wręcz chujowa i mi po prostu nie odpowiada ... I teraz pytanie na jakich wersjach traktora będzie ten kontroler działał żeby w przybliżeniu przypominał tego mojego:
TS PRO 2 , layout możesz sobie ustawić jak chcesz , nawet kolorystycznie
Test Å›wietnego kontrolera ZOMO MC-1000 [VIDEO]:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kuzyn chce najtaniej podpiąć mixer do laptopa z traktorem nada siÄ™ to cudo ?' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Hubertus :
kuzyn chce najtaniej podpiąć mixer do laptopa z traktorem nada siÄ™ to cudo ?' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
jeśli wspiera ASIO to nada...
Bez asio tez odpalisz. Pzdr
tmcde :
Bez asio tez odpalisz. Pzdr
właśnie nie koniecznie.. Ja w swojej w Traktorze Pro 1 bez asio nie mogłem. Traktor nie widział wyjść karty..
W starszych wersjach nie ma problemu. Ale podejrzewam ze ta karta dzwignie asio. Albo odwrotnie ;-)
Mixer + 2 cd'ki. Cena najlepiej nie przekraczajÄ…ca 3 tys.
Jakieś pomysły?
Witam !
Powoli zabieram siÄ™ za Abletona,
jaki moglibyście polecić mi kontroler do grania ?
coś taniej niż akai APC 40 ?
Ostatnio edytowany przez Tomo (2012-08-09 08:10:46)