Svojsice 2012 at Amfiteátr Svojšice
Date / Friday, 29 June 2012
Time / tba
Venue / Amfiteátr Svojšice / Prírodní amfiteátr Svojšice
Cost / TBA
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Line-up /
Sven Väth
Adam Beyer
John Digweed
Pan-Pot
Eric Prydz
Cristian Varela
Jeremy Olander
EVROPA 2 MAINSTAGE
- Sven Väth
- John Digweed
- Joris Voorn
- Adam Beyer
- Jeremy Olander
TECHNO HALL
- Pan-Pot
- Nicole Moudaber
- Cristian Varela
STUDIO 54
- Mischa Daniels
Ostatnio edytowany przez xavery (2012-04-25 23:57:55)
W zależności od podziału artystów na poszczególne dni na linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw możę uda mnie się zahaczyć o Pepiczki Ino!
EVROPA 2 MAINSTAGE
- Sven Väth
- John Digweed
- Joris Voorn
- Adam Beyer
- Jeremy Olander
TECHNO HALL
- Pan-Pot
- Nicole Moudaber
- Cristian Varela
STUDIO 54
- Mischa Daniels
nie mieszkam w dolnosląskiem i tez się zastanawiam tylko że dojazd skopany komunikacją publiczną, ciężko, pozostaje jedynie autko, bo lineup kuszący, wręcz wymarzony..
kielbj :
nie mieszkam w dolnosląskiem i tez się zastanawiam tylko że dojazd skopany komunikacją publiczną, ciężko, pozostaje jedynie autko, bo lineup kuszący, wręcz wymarzony..
Nie marudź na komunikację.ja do czechów ganialem z gdańska na machać festival.jak już się z polandii wydostaniesz to po czeskich landach wszędzie dojedziesz ich "ceskimi drahami"
Pierwszy raz słyszę o tym festiwalu w której to jest części Czech daleko od granicy?
bartosz :
Pierwszy raz słyszę o tym festiwalu w której to jest części Czech daleko od granicy?
Niedaleko pardubic.z wrocka dobry dojazd.
A na przyszłość użyj map googla.to nie boli i nie kosztuje
kielbj :
na SOL do pardubic smigalismy i naprawde nie bylo problemow
Duben 699 Kč
Květen 749 Kč
Červen 799 Kč
Na místě 850 Kč ilu to na nasze..?
Na chwilę obecną korona czeska to nasze 16 groszy.
1 korona czeska = 0,168930278 złotego polskiego
Maglite :
kielbj :
Nie marudź na komunikację.ja do czechów ganialem z gdańska na machać festival.jak już się z polandii wydostaniesz to po czeskich landach wszędzie dojedziesz ich "ceskimi drahami"
wiem do Pardubic dojadę spokojne, ale ta dziura jest jeszcze kawałek od miasta i tu jest problem
kielbj :
wiem do Pardubic dojadę spokojne, ale ta dziura jest jeszcze kawałek od miasta i tu jest problem
W zakładce na ich stronie "Doprava".
Pierwszy autobus odjeżdża z dworca autobusowego w Pardubicach 16.30, a następnie w odstępach półgodzinnych. Będą oznaczone logo festiwalowym.
Powrót - Pierwszy autobus odjeżdża z Svojšice o 5:30, a następnie w odstępach półgodzinnych.
Cena - 30 koron.
Rzut beretem dobra impreza, postaram sie pojawic bo zapowiada sie ładnie
1923 :
kielbj :
W zakładce na ich stronie "Doprava".
Pierwszy autobus odjeżdża z dworca autobusowego w Pardubicach 16.30, a następnie w odstępach półgodzinnych. Będą oznaczone logo festiwalowym.
Powrót - Pierwszy autobus odjeżdża z Svojšice o 5:30, a następnie w odstępach półgodzinnych.
Cena - 30 koron.
no i to mnie wyjaśnia...
Opcja pociągu z Warszawy, przez Kato bez przesiadek do Pardubic w drodze do Pragi.
ktoś chętny z Wrocka ?? czy wszyscy na awake ?
Mikroelement :
Ja z Dżaguś na Awake w tym roku nie jedziemy. Przedstawię jej tą opcję, bo niedaleko mamy. LU daje radę. Wszystko rozbija się o $$$.
biwer :
Mikroelement :
Ja z Dżaguś na Awake w tym roku nie jedziemy. Przedstawię jej tą opcję, bo niedaleko mamy. LU daje radę. Wszystko rozbija się o $$$.
hmmm postarajmy się
ode mnie kawałek
Byłem w 2007 jak Jeff Mills grał... tydzień po naszym Creamfields... trip jednoosobowy.
Impreza w takiej zadrzewionej dolince z amfiteatrem ( jak wrócę jutro do domu to wrzucę foty) Bardzo klimatyczna miejscówa i dobrze zacieniona. Dużym zaskoczeniem byli dla mnie miejscowi którzy przybyli całymi rodzinami. Matki z dziećmi, dziadki itp.
Svojsice - ogólnie wiocha i dziura zabita dechami + pola pierdolonej kukurydzy dookoła. Masakra. Komunikacja w Sobotę = 0!!! Musiałem "Taxista" wzywać (dzięki pomocy pewnego czecha z obsługi imprezy) z Pardubic na pociąg do Pragi bo tam spędzałem resztę wywczasu. Organizator miał zapewnić darmowy transport do Pardubic i do godziny 16:00 w sobotę nic nie przyjechało masakkra...
Impreza ogólnie na duży plus : Jeff Mills, Joey Beltram , Umek
+ pomysł organizacji na takiej wiosce
lubię imprezy w Czechach
Ja napewno będę jechał samochodem z Wro
BIlety już zamówiłem , bo często zapominam o imprezach