Nie chcę robić wrogiej atmosfery w temacie, szanuję Twoje zdanie, Wojtek, oraz przekonania i tyle. Nie przepadam za Westbama muzyką, i nie zmienię zdania tylko dlatego że ktoś myśli inaczej. Peace.
Kira :
Nie chcę robić wrogiej atmosfery w temacie, szanuję Twoje zdanie, Wojtek, oraz przekonania i tyle. Nie przepadam za Westbama muzyką, i nie zmienię zdania tylko dlatego że ktoś myśli inaczej. Peace.
zapoznaj się z twórczością a później pisz !' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
w ogóle to jestem na Ciebie zły droga Kiro za zepsucie tej jakże wspaniałej atmosfery w temacie
Wojtek :
Kira :
zapoznaj się z twórczością a później pisz !' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
w ogóle to jestem na Ciebie zły droga Kiro za zepsucie tej jakże wspaniałej atmosfery w temacie
Nie smutaj
Kira :
Wojtek :
Kira :
w ogóle to jestem na Ciebie zły droga Kiro za zepsucie tej jakże wspaniałej atmosfery w temacieNie smutaj
"smutaj" co to w ogóle znaczy w tym twoim języku ?
Wojtek :
Znaczy to, że przypierdalasz się do mnie nie wiadomo o co. Wiem również, iż nie posiadam tak rozległej wiedzy na temat muzyki elektronicznej, ani nie jestem obdarzony przez siły wyższe tak świetnym gustem muzycznym, jaki Ty posiadasz. Chylę czoło nisko...
Wojtek :
Kira :
w ogóle to jestem na Ciebie zły droga Kiro
a to nie jest facet??
Kira :
Wojtek :
Znaczy to, że przypierdalasz się do mnie nie wiadomo o co. Wiem również, iż nie posiadam tak rozległej wiedzy na temat muzyki elektronicznej
pomyłka od zawsze słucham hiphopu i westbama !
didabomba :
Wojtek :
Kira :
w ogóle to jestem na Ciebie zły droga Kiro
a to nie jest facet??
w sumie nie wiadomo nie zweryfikowała / zweryfikował tego
Wojtek :
Drobna ikonka w profilu świadczy o tym, że jednak zweryfikowałem. Przykro mi, że nie zwróciłeś na to uwagi. Czym mi jeszcze pojedziesz?
Kira :
Wojtek :
Czym mi jeszcze pojedziesz?
w mej gestii nigdy nie było aby Tobie pojechać w żaden sposób a to że brałeś to co pisze na serio to nie moja winna a "grzechem" byłoby nie pociągnąć tego przekomarzania dalej
znaczy Wojtku że nie jestes fanem łesta?
dziwne to bylo, ale widzialem jak westbam sobie spacerowal po stawowej w sobote
Może szukał szczęścia!
Łgarz z Ciebie,jest piętnasta a na oficjalnej stronie nie ma żadnego info,ja z nerwów i emocji nawet paznokcie u nóg obgryzam
Lineup IX edycji SOUNDTROPOLIS 11.08.12:
Westbam (Berlin)
Speedy J (Rotterdam) 3h Set
Moguai (Ruhr-Area)
Lützenkirchen -live- (München)
Dabruck & Klein (Frankfurt)
Frank Kvitta (Frankfurt)
Torsten Kanzler (Berlin)
Marco Remus (Berlin)
Arkus P. -live- (Dortmund)
Sutura (Stuttgart)
Electrixx -live- (Berlin)
Kerstin Eden (Berlin)
Łukasz Napora (Warszawa)
Larix (Iława)
p.s. wybacz mini, tosty robie.
zapraszamy do tematu SOUNDTROPOLIS 2012 =>' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw