Daga :
kenny :
Djemba :
ten, ktory przed chwila wylał mi herbate na krocze :Fto coś po wczoraj zostało z tego wylewania na Ciebie
Naprawdę udana biba, z jednej i drugiej perspektywyaaa właśnie,
fajna bibka, fajnie było was wszystkich zobaczyć
aha
kenny :
Daga :
kenny :
to coś po wczoraj zostało z tego wylewania na Ciebie
Naprawdę udana biba, z jednej i drugiej perspektywyaaa właśnie,
fajna bibka, fajnie było was wszystkich zobaczyćaha
hehe no co?
Daga :
kenny :
Daga :
aaa właśnie,
fajna bibka, fajnie było was wszystkich zobaczyćaha
hehe no co?
nic już nic <po raz kolejny wciaga swojego rozmówce w wir nie konczacej sie rozmowy>
stare dobre techno.
oj poruszył się wczoraj wspomnienia z najlepszych imprez w życiu...
wszedłem w połowie seta Cherry. co za energia, połamało membrany i
bardzo żałuję, że nie byłem na całym secie!
Fern piękna pompa również, bałem się, że może być inaczej i na szczęście się MIŁO zaskoczyłem.
Lesar i Greg no brak słów! pamiętam Lesara z technicznych imprez lata temu i na takiego Lesara liczyłem! ZAJEBIŚCIE!
Kami Lee godny dla Chrisa support oj tak. coraz mocniej i pompujące techenko, piękny uśmiech na twarzy.
co do Chrisa, no cóż, zagrał tak jak miał zagrać wypierdolił z butów ludzi na parkiecie oj tak. cóż powiedzieć, dobrze, że wozi ze sobą odpowiednie vinyle. kontakt z publiką niesamowity.
i jak sobie na mixerze wyłączyliście panowie dejoci master i chcieliście grać imprezę na odsłuchu to sobie poszedłem w chuj ) ale bardziej już z braku sił.
i moje 2 porady:
- niech kurwa matka boska broni przed włączaniem na maxa tych wentylatorów na głównej sali, orywały mi łeb; są świetną sprawą, ale na max 1min
- większa selekcja zdecydowanie; 5 tańczących porobieńców w kółeczku i robiących pogo i szukających zaczepki, w dresach z paskami, w bluzach z kapturem i czapkami z daszkiem - idealnie wpasowali się w stereotyp osób, które przez bramkę przejść nie powinny
AMEN
WIĘCEJ TAKICH IMPREZ !!!
Marceli aka speedy :
- niech kurwa matka boska broni przed włączaniem na maxa tych wentylatorów na głównej sali, orywały mi łeb; są świetną sprawą, ale na max 1min
jak pierwszy raz dostalem strzala w plecy tym powiewem to nie wiedzialem jak sie chowac, a musialem stac bardzo blisko fajnie chlodzily, ale nie chce wiedziec ile osob bedzie po tym chorych
Marceli aka speedy :
- większa selekcja zdecydowanie; 5 tańczących porobieńców w kółeczku i robiących pogo i szukających zaczepki, w dresach z paskami, w bluzach z kapturem i czapkami z daszkiem - idealnie wpasowali się w stereotyp osób, które przez bramkę przejść nie powinny
chyba taki juz urok Mega tez mnie wkurwial jeden z takich porobiencow, ile razy kolo mnie nie przeszedl, musial mnie zaczepic, raz czy dwa mozna strzymac, po 5tym juz mialem dosc
Marceli aka speedy :
AMEN
WIĘCEJ TAKICH IMPREZ !!!
AMEN ))
Dj Nexy'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Chris Liberator'
Conrad Kemp'
Greg Oleksevic vs. Lesar'
Kami Lee'
Hellboy vs. Arthur Crag'
Ostatnio edytowany przez qubik (2012-04-21 19:31:26)
było grubo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hellboy vs. Artur Crag 4 decks set (jakość nie za dobra ale...)
'
'
wciul fotek na TwojaKultura dla tych którzy jeszcze nie widzieli:
'
No na pewno jedna z wazniejszych imprez w tym roku na Slasku Ja sie dalem wkrecic Kosmalskim Szkatułkom, niektóre deepy powodowaly gesia skorke
Świetna imprezka ! Po małym resecie należy sie pare słów. Przede wszystkim chciałbym jeszcze raz tutaj bardzo podziękować ogólnie wszystkim tym którzy pomogli nam to tak sprawnie ogarnąć jak i za to ze przyszliśćie i sie wam podobało. Nic tak nie cieszy jak widok roztańczonych freaków na dwóch parkietach przez całą noc. Chris megaa pozytywny wariat zawsze uśmiechnięty tak smażył placki ze aż samo nagłosnienie pod koniec seta zaniemówiło ) Do następnego !
wspaniali ludzie, mila atmosfera, fajny duzy klub z zajeb. duza scena
sorry za ta break pod koniec setu liberatora, controller sie zawiesil, jebana cyfrowka, nie ma to jak analog...:-) na second byly broblemy z deckami, podejrzewam cos z kablami, te decki byly dosyc wyhustane F... muzycznie full wypas
timo glock fajny secik, liberator dal rady i dobrze przykwasil... old acid school widac bylo ze byl bardzo zadowolony, cieszyl banana prawie caly czas dzieki wam za wspaniala atmosfere bylo zacnie! ide sie dalej regenerowac, pozdro...
kozak impreza! Szkatulscy zajebisty set! Biter tez ładnie. Ogolnie była moc
sa jakies sety?
Ostatnio edytowany przez jooker90 (2012-04-15 21:41:33)
Bardzo dobra biba Muzycznie znakomicie, do tego pełno znajomych twarzy i dobry klimat.
W uszach nadal piszczy, nogi bolą, znaczy, że było konkretnie.
Podziękowania dla znalazcy mojego telefonu, który przekazał go do baru
Electro Voice :
wspaniali ludzie, mila atmosfera, fajny duzy klub z zajeb. duza scena
sorry za ta break pod koniec setu liberatora, controller sie zawiesil, jebana cyfrowka, nie ma to jak analog...:-) na second byly broblemy z deckami, podejrzewam cos z kablami, te decki byly dosyc wyhustane F... muzycznie full wypas
timo glock fajny secik, liberator dal rady i dobrze przykwasil... old acid school widac bylo ze byl bardzo zadowolony, cieszyl banana prawie caly czas dzieki wam za wspaniala atmosfere bylo zacnie! ide sie dalej regenerowac, pozdro...
Dzięki wielkie za opinie i podrzucam urywek z wczoraj:
'
pzdr
Conrad Kemp :
No na pewno jedna z wazniejszych imprez w tym roku na Slasku Ja sie dalem wkrecic Kosmalskim Szkatułkom, niektóre deepy powodowaly gesia skorke
jooker90 :
kozak impreza! Szkatulscy zajebisty set! Biter tez ładnie. Ogolnie była moc
sa jakies sety?
dzięki !!! niestety seta nie nagraliśmy =]
kilka moich fotek
'
lub
'
Nastepny filmik
Hellboy vs. Artur Crag @ 4 decks set
'
moje foty, niestety bateria aparatu f. nie dala rady do konca...
'