Czeski69 :
w swoim kalendarzu Lucy ma zabookowane 2 dni na Tauron. Czy to może oznaczać 2 gigi?'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Festiwal Nowa Muzyka :
W trakcie tegorocznego festiwalu będziecie mogli go posłuchać dwukrotnie – 24 sierpnia pojawi się w jednym z najbardziej charakterystycznych punktów Katowic (szczegóły już wkrótce) z Live Act'em, a dzień później przejmie we władanie naszą scenę klubową, prezentując najbardziej bezkompromisową odmianę berlińskiego techno.
k_mill :
Czeski69 :
w swoim kalendarzu Lucy ma zabookowane 2 dni na Tauron. Czy to może oznaczać 2 gigi?'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwFestiwal Nowa Muzyka :
W trakcie tegorocznego festiwalu będziecie mogli go posłuchać dwukrotnie – 24 sierpnia pojawi się w jednym z najbardziej charakterystycznych punktów Katowic (szczegóły już wkrótce) z Live Act'em, a dzień później przejmie we władanie naszą scenę klubową, prezentując najbardziej bezkompromisową odmianę berlińskiego techno.
rewelacja!
piatek 24.08 LUCY z live act'em
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Czas na nowe wieści!
Mouse On Mars
Jimmy Edgar
Eskmo
The Black Dog
czuję satysfakcję
Black Dog, Lucy... tak,techno zdecydowanie tutaj nie pasuje!
Mój ulubiony linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw z nowej płyty MOM. Teraz pozostaje tylko czekać na trzy-dniówki
k_mill :
Mój ulubiony linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw z nowej płyty MOM. Teraz pozostaje tylko czekać na trzy-dniówki
no i jeszcze pan Edgar, ha chyba telepatia jakaś, jak dałem link xaveremu do festiwalu w Chorwacji sobie myślałem, tak oni tam mają takich Lil Louisów i Ronów Trentów a my nawet takiego Edgara nie mamy - a tu proszę presto! i jest jak królik z kapelusza
cykoelektryko :
k_mill :
Mój ulubiony linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw z nowej płyty MOM. Teraz pozostaje tylko czekać na trzy-dniówkino i jeszcze pan Edgar, ha chyba telepatia jakaś, jak dałem link xaveremu do festiwalu w Chorwacji sobie myślałem, tak oni tam mają takich Lil Louisów i Ronów Trentów a my nawet takiego Edgara nie mamy - a tu proszę
presto! i jest jak królik z kapelusza
Dżimi wyciekł wcześniej, patrz jedną stronę wstecz szefie!
Łooo Mouse On Mars! Świetnie!
k_mill :
cykoelektryko :
k_mill :
Mój ulubiony linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw z nowej płyty MOM. Teraz pozostaje tylko czekać na trzy-dniówkino i jeszcze pan Edgar, ha chyba telepatia jakaś, jak dałem link xaveremu do festiwalu w Chorwacji sobie myślałem, tak oni tam mają takich Lil Louisów i Ronów Trentów a my nawet takiego Edgara nie mamy - a tu proszę
presto! i jest jak królik z kapelusza
Dżimi wyciekł wcześniej, patrz jedną stronę wstecz szefie!
nie ważne ja zauważyłem dopiero teraz
Oxide :
ten festyn w tym roku to jakis kosmos kurwa jest
prawda. poki co LU z audio ssie
zarówno Eskmo jak i MOM przeoczyłem
bardzo dobry rzut !
Oxide :
a co w poprzednich latach była chujnia ? bo ja widze ze w tym roku co do poprzednich lat jest średnio na jerza . ( nie mowiąc o 2011 bo był tylko dobry )
ale zobaczymy jak to sie rozwinie .
Manyac :
Oxide :
a co w poprzednich latach była chujnia ? bo ja widze ze w tym roku co do poprzednich lat jest średnio na jerza . ( nie mowiąc o 2011 bo był tylko dobry )
ale zobaczymy jak to sie rozwinie .
o gustach się nie rozmawia
Helmut Geier / Ascet :
Oxide :
prawda. poki co LU z audio ssie
bez porównania Andrzeju
mouse on mars w zeszłym roku nie pokazali nic szczególnego na Off, może teraz będzie lepiej
Log:in Klub :
mouse on mars w zeszłym roku nie pokazali nic szczególnego na Off, może teraz będzie lepiej
MoM pewnie w tym roku będą próbowali zrobić rozwałkę swoim nowym albumem, jeśli się komuś spodobał to wie czego się mniej więcej spodziewać.
sprawdzimy
Tauron FB :
Jimmy Edgar podczas TNM 2012 zaprezentuje swój Majenta LED Visual Performance! / Jimmy Edgar VII. Tauron Nowa Muzyka Festival 2012 [Official] will perform his Majenta LED Visual Performance!' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw