Love Parade idealne miejsca na przeprowadzenie ataku terorystycznego.
xavery :
Love Parade idealne miejsca na przeprowadzenie ataku terorystycznego.
Tak samo jak wizyta papieża czy inne spendy.
Dobra ja już mam info z pierwszej ręki
Tak jak przypuszczałem gówno z tego będzie Nie mają pozwoleń, nie mają nic poza marzeniami o organizacji parady
Żal mi was wszystkich, którzy bezmyślnie się podjaraliście tematem [*] Pamiętajcie o tym również w kolejnych latach jak pojawią się podobne wieści ze strony B-parade
Freaky :
Dobra ja już mam info z pierwszej ręki
Tak jak przypuszczałem gówno z tego będzie Nie mają pozwoleń, nie mają nic poza marzeniami o organizacji parady
Żal mi was wszystkich, którzy bezmyślnie się podjaraliście tematem [*] Pamiętajcie o tym również w kolejnych latach jak pojawią się podobne wieści ze strony B-parade
czemu tak radykalnie sprawiasz sprawe i od razu piszesz o tym, ze zal Ci tych wszystkich osob, ze sa bezmyslni etc.
sam podpalilem sie kiedy nagle na fb wszyscy zaczeli wrzucac info, ze parada wraca do Berlina. niestety pozniej zobaczylem, ze to kolejny projekt b-parade. to ostudzilo moj entuzjazm. aczkolwiek wiekszosc osob pewnie nigdy nie miala stycznosci z ta organizacja, moze niewiedza jak bylo w przeszlosc, z racji wlasnie tego, ze b-parade nigdy nie wypaliło... akurat Ty znasz tych ludzi i ich brak wiarygodnosci, ale to nie powinno powodowac, ze od razu piszesz o bezmyslnosci osob ktorych ta informacja najzwyczajniej ucieszyla...
ps. i jakos mi to zupelnie do Ciebie nie pasuje...
Ostatnio edytowany przez Rav (2012-03-06 14:55:03)
I tak nie przebije N1 PL. Odwołana dzień przed:)
Freaky :
I Ty reklamujesz swoją osobą portal poświęcony muzyce klubowej? Bardzo ładne podejście do ludzi
Gratuluję!
biwer :
Freaky :
I Ty reklamujesz swoją osobą portal poświęcony muzyce klubowej? Bardzo ładne podejście do ludzi
Gratuluję!
Rozwiń swoją wypowiedź.
biwer :
Freaky :
Gratuluję!
Kira :
biwer :
Freaky :
Gratuluję!Rozwiń swoją wypowiedź.
A co tu jest do rozwinięcia? Serducho uderzyło Ci szybciej po przeczytaniu pierwszych informacji na ten temat? Pojawił się tajemniczy uśmiech na Twojej twarzy?
Jednym krótkim stwierdzeniem " bezmyślnie się podjarałeś ". Jeśli nie, to masa innych ludzi tak.
Tak to niestety wygląda w oczach osoby, która reprezentuje dany portal.
A co ma do rzeczy to co ja sobą reprezentuje czy reklamuje do racjonalnego podejścia do pewnych spraw? Wierz mi że ja też bym chciał żeby Love Parade wróciło do Berlina. Nie jestem jednak idiotą, który wierzy we wszystko co ktoś napisze, zwłaszcza że znam ludzi stojących za B-Parade i wiem że jak już napisał Maq, nie są w stanie nawet zorganizować wyjścia do kina.
Możesz się nakręcać dalej na tę imprezę ale im dłużej będziesz się na nią nakręcał tym potem będzie większe Twoje rozczarowanie. Jeśli tego właśnie chcesz to nie zważaj na to co napisałem i jaraj się dalej tematem. Weź tylko pod uwagę że trwa on już od 2007 r i w dalszym ciągu nie ma ani trochę postępu w tej sprawie. Co roku ludzie są łudzeni tym że Parada odbędzie się w berlinie mimo iż ani nie ma na to pozwoleń, ani pieniędzy a tych nie będzie bo żadna firma nie będzie traktowała poważnie ludzi którzy od 5 lat coś obiecują a potem to odwołują.
Freaky :
firma nie będzie traktowała poważnie ludzi którzy od 5 lat coś obiecują a potem to odwołują.
no co Ty , moze jednak im sie powiedzie jak wygraja Jackpot w Lotto
Maq :
Freaky :
firma nie będzie traktowała poważnie ludzi którzy od 5 lat coś obiecują a potem to odwołują.
no co Ty , moze jednak im sie powiedzie jak wygraja Jackpot w Lotto
Szczerze, to patrząc jak się za każdym razem zabierają do tego wszystkiego od dupy strony to nawet jakby mieli wszystkie pozwolenia i kasę to i tak by coś spieprzyli i musieli odwołać. Nawet jak robili jakieś warm upy promujace B-Parade to robili je na jakichś zadupiach i bez dobrej promocji a potem się dziwili że przychodziło 20 osób i to pewnie jeszcze sami znajomi
SensiBass :
pamiętam ten przeklęty dzień dowiedziałem się dopiero we Wrocławiu,jak szczęśliwy wysiadałem z pociągu, od jakiejś smutnej grupki ludzi którzy też wtopili, to była porażka,wkurw niesamowity
ale to jest/był klasyk... określona marka, która przyciągała ludzi
kielbj :
ale to jest/był klasyk... określona marka, która przyciągała ludzi
Love Parade owszem. B-Parade już nie choć wg pierwotnych założeń miała być to wierna kopia LP. Nie wiem w ogóle czemu tytuł tego tematu odnosi się do Love Parade.
wiec zostal fuck parade
SensiBass :
i bardzo dobrze że odwołano, można było jechać na SoL