Love Parade wraca do Berlina!
Niebawem więcej informacji!
Linki:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
wspaniale
B-Parade już wiele razy próbowało dojść do skutku ale ciągle powtarzano ,że władze sa nieprzychylne...
Coś się zmieniło w tej kwestii ?? Maqu będzie chyba kumaty
Wiadomo ,że potrzebna też zmiana nazwy/ projektu po ubiegłorocznej tragedii..ale to będzie wracać jak wrzód na dupie .
Po 6 latach (pamiętnego 2006) znowu wracamy do Berlina i czekam na szersze info , lineup , cokolwiek ale mogę powiedzieć tylko jedno ,że będzie tłusto i będą tłumy
Obecny choćby pokrywało się z obojętnie jakim festiwalem na tym świecie....
w końcu kurwa
Yeah madafaka!
yeahhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!
Kurde, biore Kota i jadę!
:-)
Pressekonferenz am 06. März 2012
Aufgrund der vielen Nachfragen, bestätigen wir hier noch einmal, dass morgen, am Dienstag, den 06. März 2012 um 11 Uhr eine Pressekonferenz zur B-parade 2012 stattfinden wird. Alle relevanten Informationen und Daten zur B-parade 2012 werden morgen auch hier auf unserer Homepage veröffentlicht werden. Vielen Dank für das rege Interesse an der B-parade 2012!
Żródło :
'
winetu :
Aufgrund der vielen Nachfragen, bestätigen wir hier noch einmal, dass morgen, am Dienstag, den 06. März 2012 um 11 Uhr eine Pressekonferenz zur B-parade 2012 stattfinden wird. Alle relevanten Informationen und Daten zur B-parade 2012 werden morgen auch hier auf unserer Homepage veröffentlicht werden. Vielen Dank für das rege Interesse an der B-parade 2012!
Żródło :
'
ok teraz po polsku wrzuć
didabomba :
winetu :
Żródło :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwok teraz po polsku wrzuć
Z powodu wielu pytań jutro odbędzie się konferencja Prasowa. Wyjawią informacje odnośnie daty itp itd , wszystko znajdzie się też na ich stronie internetowej . Dziękują za zainteresowanie
p.s na przyszłość wujek google translator
winetu :
didabomba :
winetu :
Żródło :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwok teraz po polsku wrzuć
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw . Szybciej będzie
Z powodu wielu pytań jutro odbędzie się konferencja Prasowa. Wyjawią informacje odnośnie daty itp itd , wszystko znajdzie się też na ich stronie internetowej . Dziękują za zainteresowanie
było tak od razu
nosz kurna a juz myslalam ze nigdy mi nie bede dane...a jednak <yeahhhhhh> teraz juz zdecydowanie wiem ktory event w lipcu wybrac hłe hłe
winetu :
hehehe...trza pomyslec... moze powtorzy sie 2006
Rav :
winetu :
chetny do grania!!
Ostatnio edytowany przez Edwin (2012-03-05 15:55:47)
super informacja!
Rav :
winetu :
No raczej! Powtórka niezbędna!
YonasH :
Rav :
winetu :
No raczej! Powtórka niezbędna!
Matush87 :
w końcu kurwa
ta, chociaż nie sądziłem ze tak szybko
Czy jest jeszcze osoba z Gsz,która nie poinformowała innych o tym fakcie na facebook ?
Kira :
cichy86 :
Czy jest jeszcze osoba z Gsz,która nie poinformowała innych o tym fakcie na facebook ?
ja, bo nie mam facebooka
cichy86 :
ja o/ fejsa posiadam ale nie chcę mi się o tym kogokolwiek informować
cichy86 :
strasznie nieprzemyślana uwaga z Twojej strony