askin_btc :
i Jamie'go Jones'a
W stolicy ponoć na wiosnę
k_mill :
askin_btc :
i Jamie'go Jones'a
W stolicy ponoć na wiosnę
Podobno
Lewy77 :
Pfirter !
tak !
Grzechas :
dawać maceo plexa, benoit & sergio, eats everything co by można było popływać :F
+art department i michael meyer
no i AME
Miguel Campbell + Motor City Drum Ensemble + Tiger & Woods + Soul Clap + Julio Bashmore + Oneman + Hackman + Kasra + Moxie + T.Williams+ Blawan + Maya Jane Coles + Blawan + Dan Avery + Objekt + Melé + Thristian i tak do zajebania można wymieniać ... acz pewnie koszt ich połowy jest równy szanownego pana luciano
oj tak Blawan.. Racja co do kosztowności bookingów. Ale zawsze jacyś headlinerzy być muszą, cóż, nazwisko widnieć DUŻYMI literkami być musi.
askin_btc :
oj tak Blawan.. Racja co do kosztowności bookingów. Ale zawsze jacyś headlinerzy być muszą, cóż, nazwisko widnieć DUŻYMI literkami być musi.
chu** mnie interesuje jak to nazwisko z dużej litery w ogóle nic gra
Wojtek :
askin_btc :
chu** mnie interesuje jak chu** ma grać te nazwisko z dużej litery
co zrobisz jak nic nie zrobisz..
Wojtek :
Miguel Campbell + Motor City Drum Ensemble + Tiger & Woods + Soul Clap + Julio Bashmore + Oneman + Hackman + Kasra + Moxie + T.Williams+ Blawan + Maya Jane Coles + Blawan + Dan Avery + Objekt + Melé + Thristian i tak do zajebania można wymieniać ... acz pewnie koszt ich połowy jest równy szanownego pana luciano
jeszcze o blawanie zapomniałeś
a na namiot dla gości z Detroit to gdzie?
Beezon :
Wojtek :
jeszcze o blawanie zapomniałeś
aleś błyskotliwy
Wojtek :
Olaf Bender o/ super hiper wiadomość !
luciano tam juz nie pasuje !
dokladnie, 2 lata temu bym sie bardzo cieszyl, ale zeby nie bylo daleki jestem od narzekania
Wojtek :
a pamiętam jak się nim jarałeś
k_mill :
Wojtek :
inne czasy inne preferencje muzyczne (dla mnie normalne) plus to ze on nic teraz takiego nie robi ... a czy ktoś stąd zachwycający się teraz nim pamięta go jak grał w elektro Katowic ? tak jak napisał Mitchel dwa / trzy lata temu byłbym zachwycony teraz juz "mniej"
Ostatnio edytowany przez Wojtek (2012-02-23 23:27:01)
taka mnie refleksja naszla, troche zartujac:
mniej spiewania wiecej grania
mitchel :
mniej spiewania wiecej grania
lepiej o bilecie pamiętaj
TETRAO :
mitchel :
mniej spiewania wiecej granialepiej o bilecie pamiętaj
chyba kogos poprosze zeby mi dowiozl na miejsce
no niezly gosciu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Wojtek :
inne czasy inne preferencje muzyczne (dla mnie normalne) plus to ze on nic teraz takiego nie robi ... a czy ktoś stąd zachwycający się teraz nim pamięta go jak grał w elektro Katowic ? tak jak napisał Mitchel dwa / trzy lata temu byłbym zachwycony teraz juz "mniej"
.
co ty mówisz, byłem w zeszłym roku na Tw na nim i jeden z lepszych setów na bibie z craigiem zagrał jak dla mnie. ma mega dryg typek do grania i zajebista selekcje. Zresztą niedługo wypuszcza płytkę i patrząc na bootlegi które grywał jestem spokojny o jej poziom:)
Wojtek :
k_mill :
Wojtek :
inne czasy inne preferencje muzyczne (dla mnie normalne) plus to ze on nic teraz takiego nie robi ...
ja akurat doskonale to zrozumiem a to że nic nie robi... większośc tych burżujów mających własny duży label osiadła na laurach. Jak dla mnie hype na Lucka minął już daawno, dziwi mnie tylko ta Twoja lista tutaj bo chyba sam wiesz że na 98% nikogo z niej nie będzie, no może MJC albo Soul Clap
k_mill :
dziwi mnie tylko ta Twoja lista tutaj bo chyba sam wiesz że na 98% nikogo z niej nie będzie, no może MJC albo Soul Clap
"i tak do zajebania można wymieniać" ona miała tylko ukazać że jest wielu wielu innych
oraz bardzo bardzo wątpię aby Soul Clap / Maya Jane Coles się pojawili na audio
Colmi :
Luciano w końcu musiał przybyć a Byetone bardzo cieszy ja osobiście liczę na troszke techna ktoś z Berghain wczułby się w klimat
ekipa z Panoramy Bar jak najbardziej.
Gorecki :
Luciano
Dawać bilty!
Wojtek :
Soul Clap / Maya Jane Coles
a szkoda..