ŁADNIE
LASZLO :
k_mill :
+
Saschienne (Julienne & Sascha Funke)
Michael Mayerzesralem sie kamil
ale chyba nie każesz mi sprzątać?
k_mill :
LASZLO :
k_mill :
+
Michael Mayerzesralem sie kamil
ale chyba nie każesz mi sprzątać?
nie, niech lezy...
muchy wjebio
No chyba w koncu tam dotre....
k_mill :
+
Michael Mayer
jaram się !
+ linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Po weekendzie jakieś oficjalne wieści
!!!
no !
ogloszenia mają być 10 lutego
fajny festiwal tylko zeby mi w tym roku nie reklamował tvn24 i gazety wyborczej :S bo im rozkurwie te banery
W zeszBym roku zauwa|yBem banner reklamujcy kontrmanifestacj lewaków 11 listopada,lecz po 2 godzinach kto[ ju| to zdjB.No i poza tym zespoBy np. "Bki Ban" sympatyzuj z antif...
pisz normalnie Boy
miniboy :
W zeszBym roku zauwa|yBem banner reklamujcy kontrmanifestacj lewaków 11 listopada,lecz po 2 godzinach kto[ ju| to zdjB.No i poza tym zespoBy np. "Bki Ban" sympatyzuj z antif...
parkinson?
byyyć!!!
i mam nadzieję, że będzie tak samo gorąco jak rok temu
Tak z telefonu.
Rozchodzi mi się o to że w zeszłym roku,w trakcie drugiego dnia imprezy (na ten dzień udało mi się dotrzeć)na początku imprezy,zauważyłem banner namawiający do wzięcia udziału w lewackiej kontrmanifestacji w dniu 11 listopada,banner namawiał do złego czynu i nie miał nic wspólnego z festiwalem,z muzyką,czy z kulturą.
Wqrvia mnie angażowanie się polityki (szczególnie na siłę wpajania ludziom lewackich poglądów wszędzie gdzię się da)Zwłaszcza że w drugą stronę też by mi to nie pasowało (wyobraźmy sobie bannery/flagi z przekreślonym sierpem i młotem,czy przekreślonym che'guevarrą)na hujtokomupoco?
miniboy :
Tak z telefonu.
Rozchodzi mi się o to że w zeszłym roku,w trakcie drugiego dnia imprezy (na ten dzień udało mi się dotrzeć)na początku imprezy,zauważyłem banner namawiający do wzięcia udziału w lewackiej kontrmanifestacji w dniu 11 listopada,banner namawiał do złego czynu i nie miał nic wspólnego z festiwalem,z muzyką,czy z kulturą.
Wqrvia mnie angażowanie się polityki (szczególnie na siłę wpajania ludziom lewackich poglądów wszędzie gdzię się da)Zwłaszcza że w drugą stronę też by mi to nie pasowało (wyobraźmy sobie bannery/flagi z przekreślonym sierpem i młotem,czy przekreślonym che'guevarrą)na hujtokomupoco?
Zobacz jak wiele organizacji pseudo i faktycznie artystycznych popisuje się poglądami lewicowymi. Na początku myślałem że to tylko artystyczna zabawa symboliką PRL, symbolika antyglobalizmu itp.
Teraz coraz wyraźniej widać że to jednak pomyleńcy są
Co ciekawe na siłę próbują przypisać muzyce klubowej/elektronicznej ideologię, a w założeniu muzyka elektroniczna takowej ideologii pozbawiona była zawsze (no może poza "ideologią techniki i przyszłości" czy "ideologii miłości").
Inna sprawa ze każdy szanujacy się hipster musi mieć nowe poglądy, a lewicowe są zawsze w modzie :F
otm :
Co ciekawe na siłę próbują przypisać muzyce klubowej/elektronicznej ideologię, a w założeniu muzyka elektroniczna takowej ideologii pozbawiona była zawsze (no może poza "ideologią techniki i przyszłości" czy "ideologii miłości").
a jednak niektórzy wprost nawiązywali - chyba nie do końca świadomie - do komunizmu
jakiś czas temu natknąłem się na mało popularną formację linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw grającą jakieś mocno eksperymentalne brzmienia
innym tego typu przykładem jest okłada albumu linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw zespołu Dopplerefekt - wiodącą rolę w tym zespole odgrywa Gerald Donald znany pod takimi aliasami jak Japanese Telecom czy Arpanet ale przede wszystkim słynący ze współtworzenia formacji Drexciya z 2 fali Detroit Techno
Całe te techno to banda pomyleńców-żydów,lewaków,ćpunów i pedałów,czy tego się chce czy nie.Pierwsi klaberzy to przecież hipisi.
In Sect mi opowiadał że hipisi to nie techno ale Goe Tręsy.
No jak najbardziej kolorowe ciuchy,lsd,gitary,grzechotki,tamburyny,wspólnota.
Ale tak wracając do tematu to dobry skład się szykuje w tym roku.
Dziś trzy pierwsze nazwiska, już oficjalnie.
a nieoficjalnie kolejną gwiazdą jest: linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw !
k_mill :
a nieoficjalnie kolejną gwiazdą jest: click !
od kogo zerżneli?
cykoelektryko :
k_mill :
a nieoficjalnie kolejną gwiazdą jest: click !
od kogo zerżneli?
a czemu mieliby zżynać?
oj świry no nie pamiętasz tych gadek na temat zżynania z zachodnich festiwali?