Matush87 :
http://www.youtube.com/watch?v=Cawiikoz6bU&feature=related
Czy może mi ktoś powiedzieć jak nazywają się te kontrolery pod Launchpad'em Novationa ... ?
to fadefox DJ2 mam takiego na sell jak coÅ›
Wojtek :
mikser do kwoty 900zł aby uczył i bawił i żeby był super
a z czego chcesz grać ? lapek ? cd , vajnyl ? ableton ? traktor ?
Matush87 :
Wojtek :
chyba wyraźnie zostało napisane ze ma uczyć i bawić wiec laptop, nie chcę / nie stać mnie na wydatek zakupu gramofonów minimum 2000zł lub cd których koszt jest większy niż gramofonów
Wojtek :
Matush87 :
Wojtek :
chyba wyraźnie zostało napisane ze ma uczyć i bawić wiec laptop, nie chcę / nie stać mnie na wydatek zakupu gramofonów minimum 2000zł lub cd których koszt jest większy niż gramofonów
myślałeś nad kontrolerem, czy musi to być mixer ?
Jdkr :
Wojtek :
Matush87 :
mikser i chuj napisać mi proszę na co mam zwracać uwagę a nie skrywać swoją wiedzę przed światem
edit
takie coÅ› jest ok ? '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Jdkr :
Wojtek :
Matush87 :
a z czego chcesz grać ? lapek ? cd , vajnyl ? ableton ? traktor ?chyba wyraźnie zostało napisane ze ma uczyć i bawić wiec laptop, nie chcę / nie stać mnie na wydatek zakupu gramofonów minimum 2000zł lub cd których koszt jest większy niż gramofonów
dokładne, wcale nie musi to być mixer skoro chesz grać z lapa dlatego pytałem.
poza tym jeśli chcesz grać z traktora przez external mixer i tak będziesz potrzebował jakiegos kontrolera midi, no chyba, że chcesz sobie myszą ruszać w tą i spowrotem . + jakiś interface.
jeśli chcesz się "óczyć" proponuje reloop digital jockey 2 jakąśużywke spokojnie za 800zł dorwiesz. lub coś z rodziny vestax'a
elo
Matush87 :
proponuje reloop digital jockey 2 jakąśużywke spokojnie za 800zł dorwiesz.
to samo chciałem napisać '
a ja mam pytanie odnosnie tych pioneerow
'
warto ? troche cema wydaje mi sie podejrzana za te dwie 800
Wojtek :
nie chcÄ™ kontrolera
Refrigerator :
a ja mam pytanie odnosnie tych pioneerow
'
warto ? troche cema wydaje mi sie podejrzana za te dwie 800
wydaje mi się, że to uczciwa cena. Jeśli chcesz kupić i nie masz daleko zawsze warto podjechać i sprawdzić osobiscie czy wszytko hula poza tym człowiek daje 14 dni gwarancji .. moj znajomy ostatnio sprzedał za 2,5 tys 2x cdj 400 .. śmigane moze z 4 x
Zastanawiam się nad zakupem AKAI APC 40 a żeby sobie grać z Ableton live tudzież używać go jako kontrolera pod Traktor, ma ktoś z tym styczność? bo miałbym kilka pytań
ja posiadam takiego apc 40, jak cos to wal na pw
sporo kontrolerów wypÅ‚ywa w ostatnim czasie ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Dobry będzie ?
Krisu :
http://allegro.pl/lenovo-b575-dwurdzeniowy-3gb-320-hd6310-hdmi-bonus-i2060880109.html
Dobry będzie ?
Osobiście posiadam lenovo,
jeśli chodzi o markę to polecam
poszukaj cos z serii think pad
duzo bardziej trwale niz seria ideapad
Bardzo fajny kontroler MIDI Zomo MC-1000 do Traktora i innego DJ softu. Zawiera same niezbędne funkcję bez zbędnych bajerów a do tego ma wbudowaną kartę dźwiękową. Polecam!
'
reloop scratch 2
mackie d2
technics SH-EX1200
vestax pmc 05 / 06
Rane TTM 56S
vestax 05 pro IV
Pioneer DJM 707
kumpel poprosil mnie zebym zapytal o te miksery... ktos cos o nich wie ? przeznaczenie - przede wszystkim scratch .. moze ktos sie wypowiedziec na ten temat ? i ewentualnie czy ma ktos do sprzedania ktorys z nich ?
watpie zeby ktos tu sie znal na turntablizmie, jedyne co moge powiedziec to wszyscy moi znajomi ktorzy skreczuja przesiadaja sie na rane'a i mawiaja " jest rane i sa inne mixery"
dzieki zawsze to cos przekaze
znajomy sobie bardzo chwali.