Camiloz :
Busy macie 7 osobowe?? Wiec brakuje tylko jednej osoby do drugiego busa??
busy są 9 osobowe (czy to mój, czy to te które jeździły do tej pory na N1).
ewentualnie można poleciec 1 busem i 1 osobowka.
tez kwestia dogadania sie.
na swieta spotkam sie z gmyrem to mysle ze uzgodnimy wtedy tak wstepnie co i jak.
szacuje ze koszt przejazdu busem wyniesie okolo 200-220zł od glowy.
poza tym zaczekajmy do nowego roku z dokladnym planowaniem, by każdy miał czas określić się na 100% z budżetem itd.
z kolei hotel to koszt okolo 100zł od glowy.
obczailem dzis te noclegi:
Hotel Luisenhof'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
NH Aukamm Wiesbaden'
Hotel Alexander'
MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe'
tu jest najlepsza opcja, tylko trzeba 50km dojechac na/z imprezy
1 pokój 4 osobowy 68 EUR
17EUR /os
Ja jestem jak najbardziej chetny. W swoim budżecie się zmieszczę, tylko nie wiem jak to z noga bedzie ale mam nadzieje ze nic nie stanie mi na drodze zeby wybrać sie na ten TechnoTrip
Bielanka ma 20 miejsc do spania
didabomba :
Wiec mamy spanie??
<joke>
xavery :
MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe
wrzuca w promocji - pokoje czasami
i doba przedłużenie to koszt 5 euro od pokoju do 13:00 h
ojj chyba nie, spaliśmy tam przed TW i na pewno był to wyższy koszt , bez problemu można wbijać w więcej osób
no przeciez wszyscy wtedy tam spalismy przed TW i przedluzenie rzeczywiscie kosztowalo 5eur od pokoju
a najlepsza opcja sa pokoje 4 osobowe, z lozkiem pietrowym, calosc za 68eur.
gutek81 :
no przeciez wszyscy wtedy tam spalismy przed TW i przedluzenie rzeczywiscie kosztowalo 5eur od pokoju
a najlepsza opcja sa pokoje 4 osobowe, z lozkiem pietrowym, calosc za 68eur.
5 euro od pokoju! yy to ja mam jakieś zaniki pamięci w sumie mam bo zapomniałam że tez tam byliście
nad bibą się zastanawiam . tzn w styczniu pomyślę
dziuma :
gutek81 :
a najlepsza opcja sa pokoje 4 osobowe, z lozkiem pietrowym, calosc za 68eur.5 euro od pokoju! yy to ja mam jakieś zaniki pamięci w sumie mam bo zapomniałam że tez tam byliście
nad bibą się zastanawiam . tzn w styczniu pomyślę
ja też tam spałem, a Młody w promocji kilka dni przed TW DE wyrwał pokój, i za 5 euro przedłożyliśmy pokoje do 13:00
xavery :
dziuma :
gutek81 :
a najlepsza opcja sa pokoje 4 osobowe, z lozkiem pietrowym, calosc za 68eur.5 euro od pokoju! yy to ja mam jakieś zaniki pamięci w sumie mam bo zapomniałam że tez tam byliście
nad bibą się zastanawiam . tzn w styczniu pomyślęja też tam spałem, a Młody w promocji kilka dni przed TW DE wyrwał pokój, i za 5 euro przedłożyliśmy pokoje do 13:00
Dziuma może zapomniała o tej opcji bo faktycznie taka była jak pisza tu koledzy. Można było się wyspać po Cocoonie
winetu :
xavery :
dziuma :
5 euro od pokoju! yy to ja mam jakieś zaniki pamięci w sumie mam bo zapomniałam że tez tam byliście
nad bibą się zastanawiam . tzn w styczniu pomyślęja też tam spałem, a Młody w promocji kilka dni przed TW DE wyrwał pokój, i za 5 euro przedłożyliśmy pokoje do 13:00
Dziuma może zapomniała o tej opcji bo faktycznie taka była jak pisza tu koledzy. Można było się wyspać po Cocoonie
no niech wam będzie ale my też tam przedłużaliśmy i jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było tylko 5 ojro. widocznie hotele mi sie mylą
składaliśmy się Dziumka po 8 E pamiętam i potem po 2 e na przedłużenie
didabomba :
<nonono>
+ Szary ale pod warunkiem że zaloguje się na GSZ, tak samo GutekWRO - musi na GSZ mieć login.
xavery :
+ Szary ale pod warunkiem że zaloguje się na GSZ, tak samo GutekWRO - musi na GSZ mieć login.
a Gutek ma kabel od internetu??
Heja, tak po 1 tygodniu stycznia chciałbym zeby osoby które jadą na 100% dały mi o tym znać.
Wtedy robimy jakaś małą zaliczkę, pakujemy się w sobote wczesnie rano w 9 osób i możemy śmigać.
No i trzeba jeszcze pomyślec czym prędzej żeby wspólnie hotel booknać jak coś.
czyli skąd wyjazd ?? Poznan czy Wro???
podoba mi się opcja z Pozka bo te PKP...
Dida i Gutek przyjedziecie do mnie w piątek.
ja dosiadam sie we wro
xavery :
mam napój Bogów ze sobą
xavery :
no ja tak planuje w piatek na wieczor zajechać do Was.
tam dżemka i 7 rano startujemy spod PKP.
gutek81 :
xavery :
no ja tak planuje w piatek na wieczor zajechać do Was.
tam dżemka i 7 rano startujemy spod PKP.
ja Was napoję, a DONA zrobi Wam śniadanie...