kenny :
Rób tak dalej dojebią ci zakaz wejscia na wszystkie duze event w europie i zaden grajek nie pyknie sobie juz z toba fotki
to będę z wami się woził hnio hnio
gutek81 :
by Chałupa!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Mega fajna recencja
Nie zgadam się tylko z dwoma zdaniami, które nie do końca mają styczność z prawdą
"Główna scena to przełom jeśli chodzi o Polskę, nie widziałem wcześniej w naszym kraju tak spektakularnej sceny. Ilość świateł, ekranów, laserów, wizualizacji, diod i Bóg wie czego jeszcze, zwalał z nóg – wszystko perfekcyjnie zgrane, nie ma mowy o przeroście formy nad treścią."
"Grzechem byłoby nie wspomnieć o nagłośnieniu – perfekcyjne brzmienie, w którym bas okazał się brylantem, zwłaszcza na setach Liebinga i Kanzlera konkretnie wbijając w parkiet. Powiało zachodem. Sprawa podobnie wyglądała na pozostałych dwóch scenach, z doskonałym dźwiękiem oraz ciekawymi rozwiązaniami technologicznymi – momentami zastanawiałem się, czy aby na pewno jestem na polskiej edycji Mayday."
Nagłośnienie brzmiało dobrze, ale w zasięgu 10 metrów od sceny, dalej niestety porażka.
Tralien :
Nagłośnienie brzmiało dobrze, ale w zasięgu 10 metrów od sceny, dalej niestety porażka.
dalej nie byłem
Chałup :
Tralien :
dalej nie byłem
Chałup :
Tralien :
dalej nie byłem
Set Liebinga
Podchodzę pod pierwszy rząd pod sceną do Chałupa Chce mu zadać pytanie, a Chałup mega poważna mina lekka złość na twarzy i kilkukrotny krzyk: NIE TERAZ, NIE TERAZ !!
Tralien :
Chałup :
Tralien :
dalej nie byłem
Set Liebinga
Podchodzę pod pierwszy rząd pod sceną do Chałupa Chce mu zadać pytanie, a Chałup mega poważna mina lekka złość na twarzy i kilkukrotny krzyk: NIE TERAZ, NIE TERAZ !!
było
ponosiło mnie, Tralien wybacz, inni tez sie nadziali ...naprawdę dobry Mayday!
nie masz się z czego tłumaczyć, też się wkurwiam, jak się ludziom paplanina włącza w czasie dobrego seta
Chałup :
Tralien :
dalej nie byłem
przy głosnikach jak zwykle
Pretty Lights - Finally Moving (??? remix) <- ??????????,albo jest nagrany jego set?
Susanna :
nie masz się z czego tłumaczyć, też się wkurwiam, jak się ludziom paplanina włącza w czasie dobrego seta
po to wymyślili befory i aftery, żeby własnie można było pogadać, na bibie się zapierdala
Chałup :
Susanna :
po to wymyślili befory i aftery, żeby własnie można było pogadać, na bibie się zapierdala
"Na impreze przychodzi się po to aby sie bawic a nie siedziec i smecić i narzekac na dj'a"
Chałup :
Susanna :
Zarowno na afterze, jak i na biforze tyle sie nagadalismy, ze ho ho....
keypaul :
Pretty Lights - Finally Moving (??? remix) <- ??????????,albo jest nagrany jego set?
'
jednak cos mi nie pasi w tym secie bo nigdzie nie ma tego kawałka czy to napewno ten ?
Virgil Enzinger & Submerge - Destroyer Of Worlds (Floom Remix) - artyzm
,
a sztuką było dołączenie tego numeru do seta, który zagrał Chris.
Wcale nie zawiódł.. Dobrze to rozegral.. od wypasów po konkrety )
Bass Culture :
Chris ta??
jak najbardziej
didabomba :
Bass Culture :
Chris ta??
floom to oczywiście Gary Beck, co słychać...
xavery :
didabomba :
Bass Culture :
Chris ta??
floom to oczywiście Gary Beck, co słychać...
dobre ma produkcję pod tym aliasem
Jura
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw poszukiwany poszukiwana
I ♥ MAYDAY, w oczekiwaniu na 30 kwietnia i 10 listopada 2012… Mayday 2011 - LiveMapping & LED animations -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
mlody89 :
fik :
Pretty Lights - Finally Moving
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwNo tak ale zagrał remix tego kawałka i pytanie czyj to remix? sam Gregor dostal to na cd od kumpla i tez nie wie
ze Pretty Lights? a moze to ktos zupelnie inny. sto milionow osob cielo ten sampel
Mikroelement :
xavery :
didabomba :
Chris ta??floom to oczywiście Gary Beck, co słychać...
dobre ma produkcję pod tym aliasem
Jura
Gary Beck jest wspanialym producentem ,pilnie poszukuje /Floom -Naphtha/ '
i
/Floom-Big Deeper/