tak na szybko bo mam meksyk w bani
mayday jak najbardziej na duzy + same techniczne rytmy.
Krzysiu pozamiatał swoim setem przez 1.5 godz nie schodzilem z parkietu wyciagnal ze mnie duzo sily skubany.
Monika Kruse bardzo przyjemnie, Klaudia Gawlas również.
Rush mnie zawiódł, nie było takiego "pierdolnięcia" w jego stylu takze po 20min sie zmyłem iiiii....
Nie żałuje bo poszedłem na Fakiego i w moim odczuciu zdecydowanie set imprezy! ! ! Black Asteroid - Engine 1 przeswidrowalo mi zwoje mozgow + dużo miejsca na parkiecie bo większość na Rush'u także można było swobodnie "pohasać"
Końcówka w Ballroomie i set Eazy'iego bardzo przyjemne zakończenie imprezy.
Chciałem jeszcze iść na Remusa ale niestety sił już nie starczyło
W każdym bądź razie muzycznie było idealnie trafione w moje gusta.
Co do organizacji jak to zwykle bywa nie było idealnie ale co zrobić, najważniejsza jest muzyka !!
A teraz udaje sie na zasłużony spoczynek.
MAYDAY!
Tego jeszcze kurna chyba nie było ...
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
"...Mayday to największa impreza techno w Polsce. Od 12 lat odbywa się w katowickim Spodku, zawsze 12 listopada...".
będą sety z lodowiska ?
MEGA ZAJE.... bardzo sie w tym roku postarali mieliśmy 2 Dortmund nie sposób opowiedzieć jak to wszystko mrugało i grało Krzys przyjebal powiało świeżością Arena pięknie banan cały czas. Troche Antony zamulił ale to byl live. Westbam cos innego i ladnie Lodowisko D:. Moje łydki i jeszcze ten piekielny objazd jak wracaliśmy ...
Ale panie to mamy Å‚adne w Polsce:P
qubik :
Max Damon :
wiedziałem żeby nie jechać, z roku na rok coraz większa lipa
To jest prawda, ale czyja jest to wina ?.
Ze tak jest.
Mam nadzieję ,że Srejdej skończy się kill'em all fatality już niedlugo... Powstanie jakaś nowa agencja z kompetentnymi ludźmi od organizacji , która stworzy w PL jakiś nowy rodzimy event na miare XXI wieku.
qubik :
Klaudia Gawlas'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Chris Liebing'
Rush'
fajnie to lodowisko zrobione czym kręcone?
Organizacyjnie w tym roku bez wiekszych zmian, w normie, poza kwestia olania sprawy niskich temperatur na zewnatrz i nie ogrzewanej sporej czesci strefy piwnej. Czy az takim problemem jest wstawienie kilku urzadzen do nadmuchu cieplego powietrza? Albo chociaz zabezpieczenia przed wiatrem ktory na pewno nie jedna osobe"zalatwil" na cacy.
Muzycznie natomiast wg mnie najlepiej wypadly Klaudia i Monika Krzychu tez dal rade oczywiscie
Dobranoc
BoxSter :
takiego Rusha to można by jeszcze posłuchać. Grał bardziej techno-groove?
PosÅ‚uchać owszem. Szkoda ,że nie zagral chociaż jak na Awakenings...' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników aczkolwiek chcialbym znać opinie kogos czy caly set tak przymulal czy cos mocniej byÅ‚o ?
turntablerocker grali napewno rampa.you -work i modeselektor art and cash na koniec
rother wiadomo swoje walki jak dla mnei za dlugo konczyl i wkrecal waly.. mial za malo czasu na swoje zabawy ze swoja maszyneria i nie na ta impreze..
Liebing i MOnika fajnie rush mnie wykonczyl , butch tiefscharz dobrze tylko ze grali dla naprawde garstki .. cyz ta scena ballroom jest wogole potrzeba by grac dla naparwde małej ilosci osob...
pozdro dla napotkanych chyba soibe odpuszczam kolejna edycje
Ostatnio edytowany przez Helmut Geier / Ascet (2011-11-11 11:07:39)
Remute sam nagrał swój live act. Wrzuci do netu.
LSDj :
BoxSter :
takiego Rusha to można by jeszcze posłuchać. Grał bardziej techno-groove?
PosÅ‚uchać owszem. Szkoda ,że nie zagral chociaż jak na Awakenings...' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników aczkolwiek chcialbym znać opinie kogos czy caly set tak przymulal czy cos mocniej byÅ‚o ?
ogien ten filmik!!!!!!!
Był Set Len Faki Jak wrażenia ten kto był
WojTech :
k_mill :
WojTech :
co oni tym ludzia w tej polsce puszczaja... nic dziwnego ze technem nazywa sie wszystko teraz :F
te, globtroter nie przesadzaj
eno wez prosze Cie... reklamowali sie ze w tym roku samo techno i w ogole a sluchasz tej transmisji ? u mnie leci na sluchawkach ktore leza sobie na lozku bo nawet nie mam ochoty ich zakladac... wiem ze poczatki imprez to raczej warm up'y... jak na moj gust to hujoza jak huj i wiem ze jak bym tam byl to pil bym teraz piwo na ogrodku gdzie malo co slychac a o polsce tak wspomnialem bo mi smutno bo zem na wygnaniu hehehhe
ale dupcys heniek!
bys tam byl to by ci mózgowie rozdupczylo
Turntablerocker przed Rampa & Re.You - Work zagrali Boys Noize - Adonis
Eazy:
Azari & III - Hungry For The Power (Jamie Jones Ridge Street Remix)
Animal Trainer - Krambambuli
Remute:
Remute - Zuendli
reszta mi jakoś wyleciała z głowy i nie pamiętam kto co grał haha
sety z Planety FM
Hooligan_Mayday_Poland_2011'
Turntablerocker_Mayday_Poland_2011'
Jurek_Przeździecki_Mayday_Poland_2011'
Members_of_Mayday_Mayday_Poland_2011'
Westbam_Mayday_Poland_2011'
Len_Faki_Mayday_Poland_2011'
i coÅ› z lodowiska
Klaudia Gawlas - Mayday Poland 2011'
Remute - Mayday Poland 2011'
a chris ? thx za to
mlody89 :
Turntablerocker przed Rampa & Re.You - Work zagrali Boys Noize - Adonis
+ Stablazer
Monika Kruse - pierwszy kawałek 'Rene Bourgeois - At Night (Umami Mix)'
Pakistan :
Był Set Len Faki Jak wrażenia ten kto był
pozytywnie jak najbardziej, bylem tylko ok 40 min na jego secie bo ucieklem z lodowiska ale nogi same sie rwaly do tanca. Rush porazka, oj starzeje sie chlopina i w porównaniu ze wczesniejszym stylem, akutalny to jedynie nuta na dobry sen