Goodness :
Rav :
sa zainteresowani zakupem biletów? jesli tak, prosze o info. zastanawiam sie nad dystrybucja biletow na terenie PL.
pewnie że są zainteresowani ))
dobra, to bedzie sprzedaz!
Rav :
Goodness :
Rav :
sa zainteresowani zakupem biletów? jesli tak, prosze o info. zastanawiam sie nad dystrybucja biletow na terenie PL.
pewnie że są zainteresowani ))
dobra, to bedzie sprzedaz!
super czekamy na dalsze info
vorny :
Gdybym mieszkał w NL, to pewnie znalazłbym się tam, a tak to chuj
oj tam:D. wcale nie trzeba tam mieszkać, żeby się tam znaleźć
bilety lotnicze ostatnio były za 39 zł w jedną stronę ... także por favor
vorny :
Uwielbiam posty like that [*]
RabinJakub :
vorny :
I ja.
wybierasz sie na imprezy tylko tam gdzie mieszkasz?
kermitt :
RabinJakub :
vorny :
I ja.
wybierasz sie na imprezy tylko tam gdzie mieszkasz?
haha:D. a już myslałam, że się czepiam:D
istnieje mozliwosc zorganizowania wyjazdu na time warp holland - minimalna liczba chetnych - 8 osob... gdyby tacy byli, zapraszam do komentowania lub na priv.
dla mnie była by to lepsza opcja niż jazda swoim autem ,więc jestem na tak plus jeden kolega
jesli zbierze sie 8 zainteresowanych - poprosze o oferte. propozycje dostalem od firmy FANDRIVE (wczesniej Electrownia), wiec jest to sprawdzony przewoznik.
Takkyu__ :
dupa dupa dupa
obóz w Austrii od 15.11 - 10.12
[*]
9/10 Dec. Rave on snow w Austrii,może będziesz miał okazję na sam koniec obozu
Chałup :
jak dla mnie jeden z lepszych jak nie najlepszy skład tej imprezy
dobra skoro juz koniec pazdziernika to czy macie plany noclegu?? prosze wziasc kilka osob z wyspy pod uwage, wiem ze roku temu byl hostel... jak to teraz bedzie?
zozo :
Chałup :
dobra skoro juz koniec pazdziernika to czy macie plany noclegu?? prosze wziasc kilka osob z wyspy pod uwage, wiem ze roku temu byl hostel... jak to teraz bedzie?
oo a już myślałam że odpuszczacie dość skomplikowana sprawa.. PW
dziuma :
zozo :
Chałup :
dokładnie tym razem dziumka ogarnia tripa
dziuma :
zozo :
Chałup :
noo skomplikowana, cos sobie ogarniemy zatem, jak ktos jeszcze chetny na nocleg to dawac cyne, ja bede czegos szukala
Rav :
jesli zbierze sie 8 zainteresowanych - poprosze o oferte. propozycje dostalem od firmy FANDRIVE (wczesniej Electrownia), wiec jest to sprawdzony przewoznik.
juz mam 4 zainteresowane osoby... plus moze ktos sposrod osob ktore tutaj dopytywaly?! dajcie znac, jesli bedzie grupka, poprosze o przedstawienie warunkow
Rav :
Rav :
juz mam 4 zainteresowane osoby... plus moze ktos sposrod osob ktore tutaj dopytywaly?! dajcie znac, jesli bedzie grupka, poprosze o przedstawienie warunkow
jak wyjazd z warszawy to ja się pisze i znajomy
Rav - masz jakieś informacje dotyczące afteru? będzie coś organizowane? bo klubu w -bosch nie widze, najblizej chyba do Doornoroosje w Nijmegen, bo watpie zeby do Amsterdamu az trzeba było uderzać...no ciekawe
zabamen8519 :
jak wyjazd z warszawy to ja się pisze i znajomy
do dogadania... ile osob byloby chetnych?
Chałup :
Rav - masz jakieś informacje dotyczące afteru? będzie coś organizowane? bo klubu w -bosch nie widze, najblizej chyba do Doornoroosje w Nijmegen, bo watpie zeby do Amsterdamu az trzeba było uderzać...no ciekawe
pytalem, ma byc - ale nie znam na ta chwile szczegolow... dowiem sie moze w ten weekend
Rav :
Chałup :
pytalem, ma byc - ale nie znam na ta chwile szczegolow... dowiem sie moze w ten weekend
oooo czekamy z niecierpliwością