'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
to robilo zajebiste wrazenie i te belgijskie Heeey Hooooo tydzien po bibie a czlowiek wciaz to przezywa
Covergirl :
o kurwa !!!!! robi wrażenie
btw. w przyszłym roku ta impreza jest number one w moim kalendarzu
Tez tak z Dżaguś kminimy powoli Zamiast na N1 pocisnąć na coś nowego Scena techno wygląda tam całkiem dobrze Z tegorocznej edycji set Green Velveta i Beyera wyjebuje mnie z butów
Official After Movie z najlepszego eventu swiata o/
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
27, 28, 29.07.2012 OBECNY w Boom \o/
Covergirl :
no to datę już znamy na przyszłoroczny urlop
dokładnie trzeba się wybrać
Kurva powinni tego zabronić A z tak prozaicznego powodu odpuściłem sobie tegoroczny Tomorrowland. W przyszłym roku ta impreza to priorytet dla mnie. Mam nadzieję, że nie zabraknie Tiesto i Guetty
P.S. Kto planuje wyjazd musi czuwać nad biletami, bo w tym roku w 3 dni wyprzedali praktycznie wszystkie 180tys. biletów ( 3 x 60). Szaleństwo, ale skład zaczyna doganiać Miami.
mr_wtyczka :
Kurva powinni tego zabronić A z tak prozaicznego powodu odpuściłem sobie tegoroczny Tomorrowland. W przyszłym roku ta impreza to priorytet dla mnie. Mam nadzieję, że nie zabraknie Tiesto i Guetty
P.S. Kto planuje wyjazd musi czuwać nad biletami, bo w tym roku w 3 dni wyprzedali praktycznie wszystkie 180tys. biletów ( 3 x 60). Szaleństwo, ale skład zaczyna doganiać Miami.
a pod wejsciem bilety chodzily po 30 € i ciezko mieli sprzedac
repek :
mr_wtyczka :
Kto planuje wyjazd musi czuwać nad biletami, bo w tym roku w 3 dni wyprzedali praktycznie wszystkie 180tys. biletów ( 3 x 60). Szaleństwo, ale skład zaczyna doganiać Miami.
Serio? No to kurwa widze że nie ma sie co spinać z polowaniem na wlotki jak coś bo na MINTKO na mijescu sie ogarnie Dobrze wiedzieć...
mospin :
repek :
mr_wtyczka :
Kto planuje wyjazd musi czuwać nad biletami, bo w tym roku w 3 dni wyprzedali praktycznie wszystkie 180tys. biletów ( 3 x 60). Szaleństwo, ale skład zaczyna doganiać Miami.
Serio? No to kurwa widze że nie ma sie co spinać z polowaniem na wlotki jak coś bo na MINTKO na mijescu sie ogarnie Dobrze wiedzieć...
ogolnie polecam kupic wczesniej, gdyz wnioskuje, iz te ceny byly niskie u konikow ze wzglegu na prognozy pogody. Duzo ludzi sie wycofalo bo mialo caly czas ostro padac, w niedziele to wogole miala byc mala powodz. Rano pogoda byla brzydka i ludzie pozbywali sie biletow, za to po poludniu zajebiste sloneczko(pewnie chuj ich potem strzelal jak widzieli foty i filmy z biby)
PS. Wlasnie zabookowalem pokoj w hotelu i rowniez polecam to uczynic