Little Dragon '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Bodi Bill'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
Ostatnio edytowany przez qubik (2011-08-29 10:32:06)
Fafik :
Nightmare :
cykoelektryko :
2:21 wiksa o której pisałem - rzygAle chodzi mi o utwór zupełnie na początku
Bjork Feat. Antony Hegarty - Dull Flame Of Desire (Modeselektor's Remix For Girls)
a ten 2 kawałek..? nie czasem z nowej plyty..?
Festiwal generalnie na plus(poza małymi wpadkami organizatora, np. te niepotrzebne numerki na jedzenie), wczorajszy dzień festiwalu popsuła potem trochę pogoda która się zmieniła o 180% i paru artystów zostało przeniesionych do klubu. Darkstar stworzył ciekawy klimat, Apparat Band Live bardzo na plus, mimo mniejszej publiki niż na Tobinie, Spoek Mathambo ładnie cisnął, choć tylko chwilę udało się go usłyszeć, za to dla mnie namber one to scena MARY ANNE HOBBS PRESENTS STAGE i to co się tam działo podczas występu Mary Anne Hobbs i Oris Jay! Dawno tak dobrych dubstepów nie słyszałem, fest nieogar. Najlepsze to jednak karnety, kupno karnetu + opaska za 75zł plus potem odsprzedanie karnetu za 65zł. Co lepsze opaski dawały Nam dostęp do strefy VIP, czyli nie ma to jak vódka na festiwalu.
Ps. Pozdrawiam tych z którymi udało mi się spotkać i tych z którymi nie udało mi się spotkać!
Ostatnio edytowany przez sequencer (2011-08-28 12:34:45)
Klepka :
DISC :
Na szybko
Na podium na najwyższym stopniu wspólnie AMON TOBIN i EMIKA , przegadałem z nią chyba z 30 min po koncercie już nie wspomne o fotkach i kusiolach :**** , jest mega zajebistą i utalentowaną babką,Cały festival na dupny plus, podobało mi się strasznie.Ślimak i Klepka - fajnie było pogadać po takim długim czasie.Pózniej napiszę więcej...wystep Emiki wysmienity, naprawde bylo warto
Disc szacunek dla Twojego taty ze sie skusil, milo bylo go poznac i pogadac...chyba mu sie podobalo ?
Pewnie że mu się podobało Ojciec ma szerokie zainteresowania muzyczne,chciał tam iść to mu bilet załatwiłem i po wszystkim ocenił że Tauron jest zajebisty.Dla Niego numerem 1 był Tobin takiej sceny nie widział jeszcze a był już na wielu wielu koncertach w życiu.W każdym razie Wracamy za rok na Tauron.Z mojej strony Festival na plus może troche te remonty mnie wkurwiły przez to większy chaos był niż rok temu w przedostawaniu się na sceny.LOL festiwalu dla mnie to Modeselektor wpadka podczas występu gdy chłopaki podawali między sobą mikrofon i zanim jeden lub drugi zdążył do niego coś powiedzieć to w utworze wokal już leciał Była tu kiedyś mowa o przypadkowych ludziach na Tauron w temacie-osobiscie nie widziałem.
PS.Zakochałem się '
Organizacyjnie (brak biletów, kolejki po kupony, piwo i do gastronomii) duży minus.
Muzycznie: genialny występ Tobina + dwa bisy.
Maaaaatias przechuuuj!
pozdrawiam dobranoc!
oris jay ... ktos mu sciagnie cracka do traktora
rosko wtf?
SUPERPITCHER MAAAAAAASAKRA!
sienkiewicz zagrał czy spierdolił?
n3rv :
oris jay ... ktos mu sciagnie cracka do traktora
rosko wtf?
SUPERPITCHER MAAAAAAASAKRA!
sienkiewicz zagrał czy spierdolił?
zagrał
Ktoś zna ten wałek co zagrała Maria Anna pod koniec swojego występu(ostatnie 10 minut), taki strasznie mocny i jak dobrze pamiętam to w utworze było "Fire!!!!" Strasznie porył publikę.
Ostatnio edytowany przez sequencer (2011-08-28 16:16:37)
Ostro to zagrał Yula. Mary też dobrze, a Orisowi coś nie wychodziło. Tak, czy siak w sobotę numerem jeden dla mnie Apparat.
nosmile :
Ostro to zagrał Yula. Mary też dobrze, a Orisowi coś nie wychodziło. Tak, czy siak w sobotę numerem jeden dla mnie Apparat.
aha Little Dragon !!
W Trójce właśnie Live z koncertu Jamiego Woona
Nagrywa ktoś?
numer jeden: little dragon
numer dwa: instra:mental
eleven tigers
when saints go machine
numer trzy: amon tobin
==
jutro napisze swoja relacje
Wojtek :
Numer jeden: Lody
starczy.
Lody Music ?
wolf22 :
W Trójce właśnie Live z koncertu Jamiego Woona
Słuchałem tego wracając do domu. Jego utwory brzmią zupełnie inaczej na żywo. Dużo zmienia w swych nagraniach. Fajnie się tego słuchało.
Tak z ciekawości: alkohol był sprzedawany na tej imprezie?
nosmile :
alkoholu nie bylo - tylko piwo
Amon, Machie Drum, Apparat, Aguayo, Superpitcher!!!
piękny festiwal polecam, aftery tez polecam
pozdrawiam wszystkich
do przesłuchania na wrzucie:
Lamb @ Tauron Nowa Muzyka 2011'
Little Dragon @ Tauron Nowa Muzyka 2011'
Jamie Woon @ Tauron Nowa Muzyka 2011'
do ściągnięcia:
Lamb @ Tauron Nowa Muzyka 2011'
Little Dragon @ Tauron Nowa Muzyka 2011'
Jamie Woon @ Tauron Nowa Muzyka 2011'
Takkyu__ :
nosmile :
alkoholu nie bylo - tylko piwo
Amon, Machie Drum, Apparat, Aguayo, Superpitcher!!!
piękny festiwal polecam, aftery tez polecam
pozdrawiam wszystkich
Jak nie było jak był, tylko trzeba było mieć opaskę VIP Dokładnie alkohol sprzedawano między Sceną Red Bull'a a LittleBigStage/Anne Mary Hobbs Stage. Choć Drin tam kosztował 18zł.
DISC :
LOL festiwalu dla mnie to Modeselektor wpadka podczas występu gdy chłopaki podawali między sobą mikrofon i zanim jeden lub drugi zdążył do niego coś powiedzieć to w utworze wokal już leciał
oni po prostu parodiują, że śpiewają. to samo było na audioriver, to nie wpadka, ale masz racje średnio w ogóle oni pasowali na ten fest.
napisze cos pozniej jak dojde do siebie
.... jak narazie koncert życia >>' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
było zajebiście! jedyny minus to te kupony na zarcie i bro.
spoek mathambo 'control''
Królowa -->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
I krótkie filmowe podsumowanie.Był to piekny Festival '