Na Boiler Room będzie transmitowana sobotnia scena MAH
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
PS.
a tu linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw z pierwszego rzędu wczorajszego koncertu
Nie jedzie ktoś na Taurona przez Wawe, gościu ma tam do sprzedania karnet dwudniowy za 70zł? Ps. Kupię karnet dwudniowy za 80zł lub jednodniowy za 50zł. Odbiór osobisty i zapłata w Rudzie Śląskiej i okolicach(wiadomo że Zabrze, Kato etc.).
Ostatnio edytowany przez sequencer (2011-08-26 08:54:20)
Jakby ktoś potrzebował noclegu - akademik Akademii Ekonomicznej "Zaścianek" ma jeszcze wolne miejsca noclegowe. 50 zł niestudenci
lub sprawdzcie tu, same centrum...ekipa gutkowo-didowa tu kimala przed silesia
'
Właśnie dzwoniłem - zacisze nie ma już wolnych miejsc
podpowiedzcie tubylcy - jak dojechać na Ligotę w pobliże dworca PKP?
Ostatnio edytowany przez Czeski69 (2011-08-26 09:28:34)
Czeski69 :
podpowiedzcie tubylcy - jak dojechać na Ligotę w pobliże dworca PKP?
czym chcesz tam dojechać i skąd będziesz jechał
Klepka :
Czeski69 :
podpowiedzcie tubylcy - jak dojechać na Ligotę w pobliże dworca PKP?czym chcesz tam dojechać i skąd będziesz jechał
z dworca pks, transport dowolny byle nie chodzić za wiele bo szkoda czasu
'
'
wysiadasz na przystanku ligota panewnicka i troche musisz przejsc...jada z centrum, ale z ktorych dokladnie to nie wiem i przez neta nie da sie wytlumaczyc bo mamy w miescie burdel przy okazji budowy dworca pkp wiec popytasz ludzi
dzięki za namiar
ja już wyruszam
C U
paulx :
mi się koncert bardzo podobał tylko stać w tej saunie 2 godziny było ciężko
transmitowany będzie jeszcze niedzielny Jamie Woon, i jeśli dobrze zrozumiałem Little Dragon
Lamb @ Tauron Nowa Muzyka 2011
do odsłuchania na wrzucie:'
do ściągnięcia:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
Dodaję jeszcze zippy:'
sequencer :
Nie jedzie ktoś na Taurona przez Wawe, gościu ma tam do sprzedania karnet dwudniowy za 70zł? Ps. Kupię karnet dwudniowy za 80zł lub jednodniowy za 50zł. Odbiór osobisty i zapłata w Rudzie Śląskiej i okolicach(wiadomo że Zabrze, Kato etc.).
daj namiar na typa jak możesz,ja sam dla siebie łyknąłbym bilet na jutrzejszy dzień,bo dzisiaj to raczej nie dojadę.
Tego za 70zł już nie ma, zostały tylko za 100zł' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ps. Jak ktoś ma coś do opchnięcia w możliwej cenie, to niech się kontaktuję ze mną 793-575-420.
dereyen :
prawda to że nie można wnosić aparatów?
aparaty same przyjdą
dereyen :
prawda to że nie można wnosić aparatów?
? no w sumie na ten temat mi nic nie wiadomo
ale wydaje mi sie ze jezeli to nie jest jakas wypasiona lustrzanka z dlugim obiektywem
tylko jakis mały kompakcik to moza
Ale ukrop. OK czas ruszać, do zoba!
Brawo dla organizatorów imprezy. O godzinie 21.30 wstrzymano sprzedaż biletów bo brakło opasek.Nie można było kupić karnetu ani na jeden ani na dwa dni. Współczuje ludziom którzy jechali z drugiego końca Polski na imprezę i otrzymali info że jutro może będą sprzedawać bilety ale dzisiaj już niestety nie wejdą. Na szczęście mam niedaleko to moje wkurwienie szybko opadło. Trzeba było kupić bilet wcześniej ale do końca nie wiedziałem czy się wybiorę. Może za rok bo jutro nie mogę
Organizacja poległa. O 3 rano dowiaduje się że Emika gra o 1 . Brak info i w ogółe..... Koncerty i sety:
Bonaparte - najśmieszniejszy koncert jaki widziałem.
Modeselektor - podobnie jak na AR, ale chyba większa euforia.
Amon Tobin - zawstydził plastikmana. ALe na poważnie, jak na razie numer jeden na tym festiwalu.
Drummachine - a seee po tuptałem, fajne dramy.
I jeszcze jedna sprawa.... Gastronomia. Co tam się działo! Wydawali na numerki żarcie, co miało usprawnić wydawanie towaru. Problem w tym że pełno ludzi z za granicy i jak wołano ich numerek to oni nic nie kumali...
Widzę że na FB zaczął się bojkot na Amona, że niby słabo zagrał itp. Jak dla mnie zagrał zajebiście, ale było widać że pełno przypadkowych ludzi było, co nie kumali jego muzy. Ja jestem wiernym słuchaczem Amona i czuję się "spełniony", jeśli chodzi o koncert(set).
Jesli to prawda z biletami to niezły wał, na Fb napisali ze bilety wyprzedane.
Najlepiej zagrali modeselektor
amon , machine drum tez ładnie
mały kameralny festiwal który znałem sprzed lat trafił szlag [*]
-budują muzeum więc organizacja inna niż na poprzednich edycjach
-ilość sprzedanych biletów zdecydowanie przerosła org.
-Modeselektor i ich wiksa - dno festiwalu
ja pierniczę ile ludzi było
na szybko:
- odkrycie Dels - niespodziewałem że jest tak dobry technicznie .... muzycznie pierwsza klasa
- końcówka When Saints Go Machine - miazga
- Amon - mistrz
- Eleven Tigers - przyszły mistrz
ps. nie zabrakło opasek - tylko przestali sprzedawac karnety, patrzac po tym ile ludu było - bardzo dobrze
exile :
ps. nie zabrakło opasek - tylko przestali sprzedawac karnety, patrzac po tym ile ludu było - bardzo dobrze
Nowa Muzyka Sold Out