mospin :
Ciekawe w którym miejscu.
tam gdzie jest napisane Steve Rachmad
SensiBass :
gutek81 :
po raz kolejny pokazujesz, ze wszystko wiesz najlepiej i nie dopuszczasz do siebie nawet odrobiny myśli, że może być inaczej, niż Tobie się wydaje.
dlatego podsumuję ucinając dalszą dyskusję:
- szkoda mojego cennego czasu na Twoją edukacjęNie chcesz, nie odpowiadaj, Ja wyrażam swoje zdanie, a z Twoim się po prostu nie zgadzam... Czy to oznacza, że czujesz się lepszym? Bo nie czaję...
widać,że usilnie próbujesz napisać,ze zagraniczne eventy są lepsze od naszych
Tak właśnie uważam:D
Kończąc napiszę tylko, iż uważam że w nl będą dojebane line upy.
"cudze chwalicie,swego nie znacie"
chlop dalej swoje i nie wie na jakim line upie buduje sie festiwal mayday,dla mnie holenderska edycja nawet w 5%tach nie przypomina mayday,a polska pierwsza edycja byla strzałem w dziesiątkę i dla tego ten event jako chyba jedyny w Polsce halowy nie bedzie zagrożony wole sto razy formacje typu RMB,czy Raver,s Nature niż widzieć Jorisa vorna i innych holendrów tego typu na MD.Mają Awekenings piękny,więc niech nie robią profanacji posługując sie logiem panów od I-motions.Zobacz sobie skład ze sceny "Twenty young dome" i porównaj na jakim line upie opiera sie ta impreza
mospin :
No i jeszcze coś dalej czy to wszystkie argumenty?
kurwa a to mało? o takich ludziach na polskiej masówce można tylko pomarzyć
cykoelektryko :
mospin :
na polskich bibach takie sklady ,to żadna nowość,na mejdejach masz bucza,fakiego,adventa,na globalach fanciulego dejwida esqulice,winka na sanrajsach vorna czy innych klubowych imprezach.
keypaul :
cykoelektryko :
mospin :
na polskich bibach takie sklady ,to żadna nowość,na mejdejach masz bucza,fakiego,adventa,na globalach fanciulego dejwida esqulice,winka na sanrajsach vorna czy innych klubowych imprezach.
o czym Ty do mnie pieprzysz?
cykoelektryko :
keypaul :
cykoelektryko :
rzeczywiscie tos dojebal nazwiskami hahah
cykoelektryko :
keypaul :
cykoelektryko :
kurwa a to mało? o takich ludziach na polskiej masówce można tylko pomarzyćna polskich bibach takie sklady ,to żadna nowość,na mejdejach masz bucza,fakiego,adventa,na globalach fanciulego dejwida esqulice,winka na sanrajsach vorna czy innych klubowych imprezach.
o takich ludziach na polskiej masówce można tylko pomarzyć
keypaul :
cykoelektryko :
keypaul :
na polskich bibach takie sklady ,to żadna nowość,na mejdejach masz bucza,fakiego,adventa,na globalach fanciulego dejwida esqulice,winka na sanrajsach vorna czy innych klubowych imprezach.o czym Ty do mnie pieprzysz?
o takich ludziach na polskiej masówce można tylko pomarzyć
człowieku albo się wysłów normalnie albo się odwal
cykoelektryko :
mospin :
I dzięki temu jednemu nazwisku juz prorokujesz ze ich edycja bedzie lepsza od naszej??? Prosze Cie...
mospin :
cykoelektryko :
mospin :
I dzięki temu jednemu nazwisku juz prorokujesz ze ich edycja bedzie lepsza od naszej??? Prosze Cie...
to ja Cię proszę - nawet nie próbuj sugerować że z moich wypowiedzi wypływa taki durnowaty wniosek - no chyba że Ty taki wyciągnąłeś ale to już jest Twoja sprawa i bądź łaskaw zachować ją dla siebie
nie widzę powodów by Ci cokolwiek argumentować - jak nie wiesz czemu to popatrz na wyżej na Twe nieudolne szyderstwo
cykoelektryko :
mospin :
Oczywiście, można pomarzyć bo nie są to nazwiska ludzi, których polscy odbiorcy wielbią w takim stopniu jak Ty a myślę, że organizator np Mayday nie będzie się pchał na minę zapraszając kogoś kogo skojarzy 5% uczestników imprezy
Skład tej imprezy jest bardzo ciekawy, aczkolwiek nie pasuje mi do imprezy pod szyldem Mayday.
Kitana :
cykoelektryko :
mospin :
Oczywiście, można pomarzyć bo nie są to nazwiska ludzi, których polscy odbiorcy wielbią w takim stopniu jak Ty a myślę, że organizator np Mayday nie będzie się pchał na minę zapraszając kogoś kogo skojarzy 5% uczestników imprezy
Skład tej imprezy jest bardzo ciekawy, aczkolwiek nie pasuje mi do imprezy pod szyldem Mayday.
dokladnie
Kitana :
cykoelektryko :
mospin :
jak dla mnie to on się pcha na minę cały czas - gdyby pielęgnował szyld zachodniej imprezy od początku to nie musiałby się martwić że kojarzy go 5% uczestników imprezy
Steve Bug w PL by się przydał normalnie!
cykoelektryko :
Kitana :
cykoelektryko :
kurwa a to mało? o takich ludziach na polskiej masówce można tylko pomarzyćOczywiście, można pomarzyć bo nie są to nazwiska ludzi, których polscy odbiorcy wielbią w takim stopniu jak Ty a myślę, że organizator np Mayday nie będzie się pchał na minę zapraszając kogoś kogo skojarzy 5% uczestników imprezy
Skład tej imprezy jest bardzo ciekawy, aczkolwiek nie pasuje mi do imprezy pod szyldem Mayday.jak dla mnie to on się pcha na minę cały czas - gdyby pielęgnował szyld zachodniej imprezy od początku to nie musiałby się martwić że kojarzy go 5% uczestników imprezy
chyba wystarcza, że svena i westbama zna każdy
zależy
chlop dalej swoje i nie wie na jakim line upie buduje sie festiwal
Sory mistrzu. Widać, że jesteś jednym z tych dla których BMG, WITTEKIND, KROCHER CZY FAKI to cały mayday. Usłyszałbyś Rachmada to byś pewnie nie wiedział co się dzieje Nie chce mi się z Tobą polemizować, bo obserwowałem Cię od dawna i na mayday forum gdzie sadziłeś tam takie kartofle, że głowa mała...
Polska kocha felixa
Ostatnio edytowany przez SensiBass (2011-08-04 19:13:28)
i swena
Rachmad jest najlepszym bookingiem na tą dyskotekę i nie rozumiem w ogóle podwazania tego... ale wiadomo kto co lubi ...