podoba mi się ten skład, tak więc po raz siódmy łobecna:]
kto chętny na jakiś after w jakimś hotelu, co by się bardziej zmechacić po bibie?
mariano1703 :
winetu :
mariano1703 :
SLUCHAM MANIECZEK WIEC WIEM CO TO TECHNO DZIWKO !!!!
Masz szczęście ,że nie rozdrażniłeś mnie bardziej i nie nazwałeś gorzej jak "Dziwka" bo byś się ze mną spotkał wcześniej niż przypuszczasz. Koszty teżbyś pokrył ale potraktuję to jako żart nie skierowany do mnie przez ten emotikon na końcu zdania A ja nie mam zwyczaju raportować
W moim zamysle bylo to napisane w celu podsycenia i niejako nazwania tego co mieliscie Panowie w zamysle wstawiajac linki z portalu Youtube.com.
Jesli zostalo to zle zrozumiale to serdecznie przepraszam.
Pozdrawiam
polecam program:WYBACZ MI" a poczta polska dostarczy kwiaty na wskazany adres
Hubertus :
Ma być " mega gwiazda" czy Beyer to taka mega gwiazda? Faktycznie może być HELL
Może chodzi o live. Underworld?
underworld ,,miejsca by nie bylo do skakania na arenie,przy takim lajwie na mayday,prodigy bylo w de,więc czemu u nas by nie
otm :
liczę na Richiego, Villalobosa i Holdena
to jedz na time warp,nie ta biba
DefQon :
no niestety plumka
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
dobrze, czuwaj Gutek, czuwaj
keypaul :
otm :
pcio crew grało to i oni mogli by przygrać ,teraz nie ma podziałów ta biba czy nie ta jak ktoś nie jest upośledzony muzycznie to każdy Dj będzie pasował do każdej imprezy. Może dosadnie to powiedziałem ale wszyscy wiedzą o co chodzi
zabamen8519 :
keypaul :
otm :
pcio crew grało to i oni mogli by przygrać ,teraz nie ma podziałów ta biba czy nie ta jak ktoś nie jest upośledzony muzycznie to każdy Dj będzie pasował do każdej imprezy. Może dosadnie to powiedziałem ale wszyscy wiedzą o co chodzi
chodzi o to,ze moni nie graja na mayday,tylko są stałym trzonem festiwalu time warp,to tak jak by westbam,moguai,hardy hard zagrali na time warp w co wątpie
keypaul :
zabamen8519 :
keypaul :
to jedz na time warp,nie ta bibapcio crew grało to i oni mogli by przygrać ,teraz nie ma podziałów ta biba czy nie ta jak ktoś nie jest upośledzony muzycznie to każdy Dj będzie pasował do każdej imprezy. Może dosadnie to powiedziałem ale wszyscy wiedzą o co chodzi
chodzi o to,ze moni nie graja na mayday,tylko są stałym trzonem festiwalu time warp,to tak jak by westbam,moguai,hardy hard zagrali na time warp w co wątpie
westbam ,moguai i hardy grają na różnych festiwalach tak samo jak Hawtin , Villalobos , Holden . Czemu nie mogli by zagrać na MD Villalobos na AvakaFest przygrał ładnego seta ,Holden na AR porwał ludzi o Hawtonie nie musze pisać gdzie się nie pojawi robi swoje . W dzisiejszych czasach skończyło się przypisywanie DJ do danego festiwalu ,chyba że festiwal jest już z góry przypisany do danego rodzaju muzyki
+1
ma ktos jakis email do organizatorow mayday ??
mariano1703 :
ma ktos jakis email do organizatorow mayday ??
na stronie MD jest ,kliknij pisać mi się nie chce tak z rana
mospin :
gutek81 :
aneta@mayday.pl
Źle mi sie kojarzy ta pani...
co ty dupcys chłopok Pani godna uwagi
lakati :
mospin :
gutek81 :
aneta@mayday.pl
no raczej szkoda że nie odpisuje na wiadomości ...
lakati :
mospin :
gutek81 :
aneta@mayday.pl
He he być może... nie wiem, nie widziałem, nie oceniam... o inną sprawe mi chodzi...
mam nadzieje ze beda jakies dobre aftery po mejdeju bo wypada w czwartek , zostalbym w katowicach do poniedzialku
mariano1703 :
mam nadzieje ze beda jakies dobre aftery po mejdeju bo wypada w czwartek , zostalbym w katowicach do poniedzialku
mariano1703 :
klub pomarańcza zaprasza Cie na after juz teraz !
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
tego pana zaprosić
keypaul :
http://www.youtube.com/watch?v=pk6VGYfxB6Y&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXfNKiBbFkUslL06Ids2UE2l
tego pana zaprosić
aha a ktorego?
oni są scaleni!
Helmut Geier / Ascet :
keypaul :
http://www.youtube.com/watch?v=pk6VGYfxB6Y&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXfNKiBbFkUslL06Ids2UE2l
tego pana zaprosićaha a ktorego?
obydwu ,majkela dla twojej wiadomości