Chałup :
wszystko co slyszalem,widzialem,poznalem i doswiadczylem wczesniej okazało sie intrem przy tym "festiwalu"
czytając to szczęka mi lekko opadła...
dobra trzeba sie ustawić na bro to poopowiadasz!!
sie wie
winetu :
miesiąc temu pisałeś tak o awakenings...co następne
monegros
cały nasz chałup hehe
winetu :
no...był przez chwile najlepszy
Chałup :
winetu :
no...był przez chwile najlepszy
...a za miesiąc N1 będzie bibą, która wzbudziła jego zwieracze
Chałupku-jesteś MISTRZ wrażeń
N1 to bardzo dobra biba, ale to bardzo niesprawiedliwe porownywac oba festy
kilka luznych przemyslen, na dniach relka na muno
-miejscowa - najwieksze nieporozumienie swiata, nie mozna w takich miejscach robic imprez czlowiek nie wie gdzie patrzec, zamiast na dj's i kobiety patrzy na pieprzone koparki
-najlepsza publika swiata, sami klimaciarze, nawet typ od hamburgerow, wschod slonca na big wheel stage i sleepless floor(mix atmosfery z Berghain,Watergate i RJ...) to najpotezniejsze doznania jakie przezylem na imprezach...na 40.000 typa nie ma ani jednej przypadkowej
- muza: -DADUB LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepszy techno set mojego zycia, nie wiem kim sa Ci kolesie, ale zaraz patrze na bookingi i lece tam gdzie beda grac - F.KAlkbrenner i Loco Dice - najwieksza euforia na Meltcie, 4 godziny darcia papy skakania do gory i przewalania sie przez barierki -Robyn, kocham Cie - Miss Kittin- czemu mi nikt nie powiedzial ze ona nadupca electro z technem niespodzianka biby - P. Kalkbrenner rozwalił glowna scene w mak, jest mistrzem, ide na AR a nie mialem - koncowka z Boys Noize - pogubilem nogi Redshape&Ame - niespodziewanie potezne seciwa Lucy - Berghainowe granie, tak jak lubie, ale to te dwa dziwne typy na samej gorze wygrały cały MELT Meyer z reszta ekipy - najmagiczniejsze chwile na MELT, ludzie sie rozplywali doslownie przy ich dzwiekach, do tego to slonce i jezioro...orgazm, taki prawdziwy, OSTGUT TON SPECIAL&HAWTIN&GUY - najpatologiczniejsze chwile MELT, przyszli oni przyszła najpotezniejsza ulewa i błocko jakie chyba widziałem w zyciu...Fengler klimat, Klock bomba, Dettmann kwas, Guy!!! jezus mario on miał być lajcikiem a pozabijał nas no i na sam koniec pan Hawtin, ktory troche przesadził z basem, no ale ja tak bardzo lubie
jesli ktos mysli, ze to festiwal z zespolami, jest milo i bardzo chill outowa atmosfera no to sie kurwa myli
najlepsza biba na jakiej byłem, wiem ze czesto to pisze, ale obiecuje juz nigdy tego nie zrobic
Occult&Wojtech - dzieki!
Chałup :
N1 to bardzo dobra biba, ale to bardzo niesprawiedliwe porownywac oba festy
najlepsza biba na jakiej byłem, wiem ze czesto to pisze, ale obiecuje juz nigdy tego nie zrobic
Jasne, że niesprawiedliwe Ale przy Twoich wypowiedziach papciami się nakrywam
Będę trzymał Cię za słowo, że po następnych mega nakurwianych bibach nie napiszesz o "imprezach życia"
Doprowadź swe dupsko do stanu używalności i lecimy z tym koksem dalej
no to ciekawe jak na AR P.Kalkbrenner zajebie,bo ogladam filmiki z yt z jego wystepu,no i ładnie w cipe zasuwał
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
A.T.O.L. (ModeSelektor, Marcel Dettmann and Shed) for the first time (without any rehearsal/try-out) @ Melt! Festival 2011
: O
Chałup :
jesli ktos mysli, ze to festiwal z zespolami, jest milo i bardzo chill outowa atmosfera no to sie kurwa myli
Ja tak myślę i z chęcią pojadę się przekonać, że nie mam racji !
"na 40.000 typa nie ma ani jednej przypadkowej"
"Miss Kittin- czemu mi nikt nie powiedzial ze ona nadupca electro z technem "
Tak juz ma i powinno być...
tylko MELT!
to nie jest festiwal... to jest taki maly swiatek.... zwariowalem tam nie wiem co to bylo ale wiem jedno... bede wracal tam co roku nawet jak bym mial odpusic wszystko inne
WojTech :
bede wracal tam co roku nawet jak bym mial odpusic wszystko inne
Takkyu__ :
jasny chuj! skad Wy macie kase na te biby ludziska very kurna zazdroszcze
dropski :
Takkyu__ :
jasny chuj! skad Wy macie kase na te biby ludziska very kurna zazdroszcze
mowilem CI ze z biathlonu sie nie utrzymasz :F
cicho, bo dziś coś ruszyło
cykoelektryko :
Antonio :
cykoelektryko :
ano, nocą znad pola namiotowego
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwjesteś gejem czy lesbijką ???
Twoim starym, wołają mnie Fritzl
Fryc Ty Stara Kur.. !
Chałup :
WojTech :
bede wracal tam co roku nawet jak bym mial odpusic wszystko inne
fakt to miejsce to jakas pierdolona magia
ja mam do tego tym bardziej strasznie dużo sentymentu (wspomnienia ! aż jestem troche przygnębiony)
occult :
tylko MELT!
dawajcie lepiej na N1!!!!
mospin :
Jak patrze na foty to kurwa rzeczywiście miejscówa meeega klimatyczna!
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
mega klimatyczna ?
tam jest najpiekniej !!
@zozo
nie stoimy z kasa za bardzo zeby pojechac a chcialo by sie...
moze za rok napewno bedzie MELT!
occult :
tam jest najpiekniej !!
e tam