pozniej zamieszcze kumpla artykul
nie 15 bo 1000,jak juz przesadzac to na maxa.
dokladnie;)Ale generalnie nie jest tam tak drogo;|)
czerwiec sie zrobil i zaczynam powoli powracac do tego tematu.....ogolnie polecam strone' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw , narazie lece z kumplem ale szukamy jeszcze dwoch chetnych osob aby obnizyc koszty noclegow. np noc w domku drewnianym na campingu kosztuje 60 euro za dobe na 4 osoby wiec nie wychodzi drogo po szczeguly zapraszam linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw to jest tylko opcja napewno takich campingow jest duzo wiecej bo ten akurat jest daleko od imprezowych miasteczek, chyba ze w gre wchodzi opcja wynajmu samochodu co kosztuje ok 130euro na tydzien (fiat panda) ale + paliwo to pewnie troche zje ,zreszta kto na imprezy jezdzi samochodem natomias jest rowniez opcja aby wynajac wille z basenem ktora kosztuje 100 euro za dobe wiec na 4 tez mozna jakos strawic
w tym miejscu odsylam na talinki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ogolnie ja sie deklaruje na 2 polowe sierpnia i mysle ze na ok 10-12 dni , orientuje sie ktos moze ile litrow alkoholu mozna samolotem przetransportowac ???
malikus :
czerwiec sie zrobil i zaczynam powoli powracac do tego tematu.....ogolnie polecam strone' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw , narazie lece z kumplem ale szukamy jeszcze dwoch chetnych osob aby obnizyc koszty noclegow. np noc w domku drewnianym na campingu kosztuje 60 euro za dobe na 4 osoby wiec nie wychodzi drogo po szczeguly zapraszam linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw to jest tylko opcja napewno takich campingow jest duzo wiecej bo ten akurat jest daleko od imprezowych miasteczek, chyba ze w gre wchodzi opcja wynajmu samochodu co kosztuje ok 130euro na tydzien (fiat panda) ale + paliwo to pewnie troche zje ,zreszta kto na imprezy jezdzi samochodem
natomias jest rowniez opcja aby wynajac wille z basenem ktora kosztuje 100 euro za dobe wiec na 4 tez mozna jakos strawic
w tym miejscu odsylam na talinki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ogolnie ja sie deklaruje na 2 polowe sierpnia i mysle ze na ok 10-12 dni , orientuje sie ktos moze ile litrow alkoholu mozna samolotem przetransportowac ???
stary na bezclowce mozesz kupic w ciul %%% ;c) jak wracalem z Egiptu yo mialem pelna torbe jedna
Ja obecnie siedze w lloret. Do barcy bilet kosztuje 10 euro w obie strony, z barcy mozna plynac promem kosz ponizej 100 euro. Z tego co slyszalem od osob, ktore tam bylo jest to cholernie droga i przereklamowana wyspa. Imprezy po 40 euro i w gore, maly haineken 10 euro....... mi sie odechcialo ibizy. Za ta kase mozna imprezowac caly miesiac. Niezlych klubow w hiszpani jest niemalo.....ot' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Malutka przyjezdzie to sie gdzies trzeba wyskoczyc bo juz 3 m-ce nie sluchalem techno....jedynie jakies popierdolki w wiksiarkim tropiscie Ñ=
Ile ja bym dal teraz za jakiegos grajka i moja kolekcje cd.....ech.
ja z majorki przedostaję się na Ibizę 6.7 bo w Amnesia jest Cream z PvD min. Bilet kosztuje 36E, ale jakąs może ulotkę na plaży jeszcze dorwę. Kwestia ile prom mnie będzie kosztowal, ale dam rade ... :-)
no to ilu z marzycieli wyladowalo lub wyladuje tam w tym roku?? ja za 7 dni bede sie bawil na Meganite
a za 8 czy 9 na cream w amnesi
i mam pytanie czy sa duze problemy zeby przeniesc jakies palonko przez lotnisko???
Ja bym nie ryzykowal. Lepiej kupic palonko na tej bajecznej wyspie.
Ostatnio edytowany przez Fiorek (2006-08-30 13:29:44)
A ja jade hulajnogą, taniej wyjdzie
malikus :
za godzine rozpoczyna sie moja misja z Ostrowa do Katowic z Katowic samolotem do Barcelony i z Barcy promem na ibize!! juz pojutrze Meganite !!!!! pozdro!!!
nie chwal sie smaka robisz innym
chwal się chwal