Do kiedy jest ta pula 109zl na to party ?
BoxSter :
vixen :
że też grizzly nie założył tego tematu.......
może przejrzał na oczy i zrezygnował z współpracy z ta chujnią nawet Rusha nie widać...
a co sie z nim dzieje? dawno go nie było
Maglite :
BoxSter :
vixen :
może przejrzał na oczy i zrezygnował z współpracy z ta chujnią nawet Rusha nie widać...
ostatnio jak dobrze pamietam w inq przy piwku obznajmił mi ,ze tu sie juz nie pojawi bo pierdoli tą całą pedałownie
LSDj :
Maglite :
BoxSter :
może przejrzał na oczy i zrezygnował z współpracy z ta chujnią nawet Rusha nie widać...a co sie z nim dzieje? dawno go nie było
ostatnio jak dobrze pamietam w inq przy piwku obznajmił mi ,ze tu sie juz nie pojawi bo pierdoli tą całą pedałownie
tez bym pierdolil te elektroszity
Żaba :
LSDj :
Maglite :
a co sie z nim dzieje? dawno go nie byłoostatnio jak dobrze pamietam w inq przy piwku obznajmił mi ,ze tu sie juz nie pojawi bo pierdoli tą całą pedałownie
tez bym pierdolil te elektroszity
nie wiem jak do electrocity ale napewno bylo to skierowane do gyszy hehe
LSDj :
Żaba :
LSDj :
ostatnio jak dobrze pamietam w inq przy piwku obznajmił mi ,ze tu sie juz nie pojawi bo pierdoli tą całą pedałownietez bym pierdolil te elektroszity
nie wiem jak do electrocity ale napewno bylo to skierowane do gyszy hehe
pewnie teraz siedzi na fytyby :F w końcu bardziej ambitne forum
BoxSter :
LSDj :
Żaba :
tez bym pierdolil te elektroszitynie wiem jak do electrocity ale napewno bylo to skierowane do gyszy hehe
pewnie teraz siedzi na fytyby :F w końcu bardziej ambitne forum
siedzisz tu juz kupe czasu wiec sam wiesz jak jest a jak bylo
BoxSter :
vixen :
nie znam typa i nic do niego nie mam osobiście, ale pamiętam jak na mnie skoczył na gsz po edycji bodajże 2008, jak napisałem, że impreza pyciarska i vixą wali na kilometr
to był dobry wybór by więcej się tam nie wybrać, a w tym roku to faktycznie padaka
olo2oo1 :
BoxSter :
vixen :
nie znam typa i nic do niego nie mam osobiście, ale pamiętam jak na mnie skoczył na gsz po edycji bodajże 2008, jak napisałem, że impreza pyciarska i vixą wali na kilometr
to był dobry wybór by więcej się tam nie wybrać, a w tym roku to faktycznie padaka
nie mów olo że ty tam byłeś jajebie
BoxSter :
olo2oo1 :
BoxSter :
może przejrzał na oczy i zrezygnował z współpracy z ta chujnią nawet Rusha nie widać...nie znam typa i nic do niego nie mam osobiście, ale pamiętam jak na mnie skoczył na gsz po edycji bodajże 2008, jak napisałem, że impreza pyciarska i vixą wali na kilometr
to był dobry wybór by więcej się tam nie wybrać, a w tym roku to faktycznie padakanie mów olo że ty tam byłeś jajebie
proste że byłem
pierwszy i ostatni raz. jazdownia jak chuj
gutek81 :
·Puoteck
łaaaaaaaaa toż to nie kto inny jak didżej płotek z radia eska... łaka łaka będzie w remixie roberta m ! jadę
jest jazdownia, są karki, lalki barbie..
wiec jak ktoś ma rzadką ekipe i nie daje rady się przez w.w. osobników skupic na muzyce, to rzeczywiście może czuć sie stłamszony...
ja sie melinuje w kościele na Fly With Me (ta scena akurat jako jedyna w tym roku BARDZO daje rade) i z niego nie wychodze
LSDj :
Maglite :
BoxSter :
no fakt jest pedałownia..np na ftyby dziewczyny pokazują focie bez żadnego ale -pod tym względem gsz jest daleko w tyle;(
mr x i plotek hehe
Chodzi plota że grubas miałw tym roku dostać 3 godziny w prime time ale nie starczyłoby tych kawałków na tyle czasu jego grania i zmniejszyli mu do 30 minut gdzie i tak ma zapodać szeroki przekrój 157 tracków z lat 1999-2001
mospin :
Chodzi plota że grubas miałw tym roku dostać 3 godziny w prime time ale nie starczyłoby tych kawałków na tyle czasu jego grania i zmniejszyli mu do 30 minut gdzie i tak ma zapodać szeroki przekrój 157 tracków z lat 1999-2001
płotek mu pomoże
Scena ELECTROCITY:
* Sasha
* Sultan & Ned Shepard
* Serge Devant
* Tim Healey
* Mr. X
* Steve Murano
* Doorly
* Philip Ailon
* V_Valdi
* Adam De Great
Scena RUN TO THE SUN:
* ATB
* Myon & Shane 54
* Jordan Suckley
* Josh Gallahan
* Carlo Calabro
* Maiqel
* Vivka
* Puoteck
* Niklas Venn
* Raff
Scena FLY WITH ME:
* Dubfire
* Carlo Lio
* Davide Squillace
* Luca Bacchetti
* Nastia
* Lolo
Hellboy :
http://www.youtube.com/watch?v=prMwvkGkXpg
LOLLLLLLLL
chcesz robić remix ?
ubogo w tym roku cos
didabomba :
ubogo w tym roku cos
zawsze było ubogo..
tylko raz dałem się nabrać na ten festyn i dla Luciano/ Infected Mushroom przyjechałem
nigdy więcej
mi tam 2 razy w Kościele się podobało reszta mnie nie interere... kończą się
bida na chuja.
jazdownia owszem ale nie dotyczy to sceny w kościele gdzie będzie ogień jak zawsze