w Smyku
otm :
słucham setów z GG i:
słychać że KAI TRACID ma wyj...ne na 2011
fajnie przypomnieć sobie stare kawałki, stare sample cud miód jak dla mnie
Tak na szybkiego przewijałem to słyszałem Drax LTD - Amphetamine , Kai Tracid- Too many times, itp itd....a na końcu....
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
electro_nic :
mospin :
gutek81 :
a przy okazji wyjazdów z electrownią jakie cyrki były...
chłopaki tajniaki ubrani niby na wyjazd na impreze, gadka szmatka, pet, pogaduchy ...a to psiarniaNo kurwa nie pierdol?
W życiu bym sie nie spodziewał czegoś takiego... i co dużo ludzi sie nacięło?hehe mospin spokojnie, wiecej w tym wszystkim fantazji niz racjonalnego myslenia. Ci co ewentualnie jechali (o ktorych wiem) nie jechali słuzbowo tylko ze znajomymi na bibe - takie trzy przypadki pamietam bo sam przesledzilem rezerwacje gdy sie dowiedzialem. Jednego okazalo sie ze znam osobiscie heh. Inny pamietam że nie mogl wyjsc z imprezy o wlasnych silach i gdyby nie dziewczyna i jej kolezanka pewnie by tam został
Aaa no chyba ze tak to luzik... sam znam takich policjantów kilku
Colmi :
pies to pies nawet po cywilnemu.
Zależy który...
Niestety musiałem w tym roku odpuścić ale mi strasznie gula chodziła głównie o 3 nazwiska - Hawitn, Bailey i Sneo
albo miałem zwidy po alko albo to rzeczywistosc była
widzialem ludzi w koszulkach I <3 planeta fm - prawda to ?
mospin :
electro_nic :
hehe mospin spokojnie, wiecej w tym wszystkim fantazji niz racjonalnego myslenia. Ci co ewentualnie jechali (o ktorych wiem) nie jechali słuzbowo tylko ze znajomymi na bibe - takie trzy przypadki pamietam bo sam przesledzilem rezerwacje gdy sie dowiedzialem. Jednego okazalo sie ze znam osobiscie heh. Inny pamietam że nie mogl wyjsc z imprezy o wlasnych silach i gdyby nie dziewczyna i jej kolezanka pewnie by tam został
Niestety znaczna czesc spoleczenstwa mysli prostolinijnie i nie dopuszcza nawet do glowy mysli ze policjant tez moze sie zabawic - stad sensacja i historyjki na temat ich obecnosci. Ze zapewne jezdzili z nami tez sportowcy, lekarze czy nawet zlodzieje nikt juz nie zapamietal hehe.Aaa no chyba ze tak to luzik... sam znam takich policjantów kilku
to nie fantazja, to rzeczywistość.
zapewniam, że nikt tu nie myśli prostolinijnie, tylko mówi rzeczowo o faktach, które miały miejsce.
i nie chodzi tu o sensacje, czy jakieś pomówienia na temat electrowni, bo wiele razy z Wami jeździłem i złego słowa o Was nie powiem - mówimy tu o policji w pozku przy okazji jednego z wyjazdów.
akurat ci panowie tajniacy o których wspominałem (2007 rok wyjazd na mayday katowice) - stali razem z nami na dworcu letnim w pozku po czym przystąpili do trzepania, zakuwania osób które posiadały przy sobie używki. kogo capnęli - nazwiskami nie będę sypał. rozmawiałem z tą osobą później i dostała dwójke w zawiasach.
było-minęło.
koniec off topa
wrzucam filmy, 6 z Hawtina, 1 z Moguaia, 2 z Baileya i 2 ze Sneo
z góry sorry za trzęsawicę i lekko chujowe ujęcia
demirel świecił?
impreza jak wiekszosc innych w pl niczym mnie nie zaskoczyla.najwiekszy minus to przejscie miedzy main a reszta na tyle tysiecy ludzi przez waska furtke od bramy startowej-porazka!widac,ze ubiegloroczna tragedia w duisburgu wiele nie nauczyla organizatorow duzych imprez masowych..
browary,lycha(udalo sie wniesc bo chlopaki z ochrony spali na tych bramkach ) i ekipa pozwolily wytrwac do konca jakos.
najlepszy set sneo i na sam koniec kaia tracida-zero zadnych gowien same klasyczne walki too many times,life is too short,drax-amphetamine,conscious,destiny's path caly set zajebisty.tak samo sneo zajebiscie w chuj-jak zagra podobnie na mayday to bedzie git.hawtina slyszalem ostatnie pol h bo gral juz o 21 dziwne ze jeden z headlinerow imprezy gral tak wczesnie..wogole ten tt zjebany na maxa.po rysiu mial grac marco a wszedl moguai..zajebiscie to wygladalo jak sie zmieniali
bailey tez zajebiscie bo po przesluchaniu jego audycji spodziewalem sie czegos innego.plus za gatex umeka i David Durango - Random Pleasure (Alexander Kowalski Remix) zajebisty walek na zakonczenie seta!beyer tym samym konczyl na awakenings chyba.
podejrzewam,ze byl to ostatni global w pl.widac,ze impreza juz nie ma takiego parcia jak pierwsze edycje
A ja jestem bardzo na plus, no i dostałem na zakończenie autograf Kai-a także jestem bardzo zadowolony biorąc pod uwagę że jestem jego wielkim fanem
Oni mieli tam chyba dwu dniowego Globala. Wydaje mi się że grał drugiego dnia u nich. Jednak na profilu rhawtin_live nie ma TL.
nosmile :
Oni mieli tam chyba dwu dniowego Globala. Wydaje mi się że grał drugiego dnia u nich. Jednak na profilu rhawtin_live nie ma TL.
na jego fb jest relacja zdjeciowa.
mysle ze za rok będzie już przy PGE arena , z taką pogodą i lepszym linem to może być lepiej
polski global przy gg uk jest poniżej poziomu krytyki
dawid waniek :
no co ty przecież polskie wersje znanych imprez zawsze byly lepsze!!
Żaba :
dawid waniek :
polskie imprezy są tylko po to by zdoić do ostatniego ochłapa imprezowicza , nam nie jest pisane organizować takie eventy, nie mamy na to kasy poprostu, chociaż np nature one de ok 280 pln na polskie, wjazd a u nas na słabe santro 100 pln, co jest grane?? doją na każdym kroku na wszystkim czym się da, na starych odgrzewanych zapiekankach, na piwie z wodą, na szatni,
ADHD 1986 SC :
Żaba :
dawid waniek :
polskie imprezy są tylko po to by zdoić do ostatniego ochłapa imprezowicza , nam nie jest pisane organizować takie eventy, nie mamy na to kasy poprostu, chociaż np nature one de ok 280 pln na polskie, wjazd a u nas na słabe santro 100 pln, co jest grane?? doją na każdym kroku na wszystkim czym się da, na starych odgrzewanych zapiekankach, na piwie z wodą, na szatni,
a ja myślałem, że są one organizowane z miłości do muzyki ;/
nie u nas jest taka mentalność , aby zdoić i tyle , myślą że biedna wyposzczona młodzież i tak poleci na ten fest i zapłaci za to nie małe pieniążki , więc robione jest na od..,rdolś się , wiadomo , z drugiej srony potrzeba na to czasu aby to wszytko wyglądało jak na zachodzie, chociaz powinnysmy stworzyć swoją markę, niekoniecznie discopolo