ARVE :
160bpm... :
ARVE :
Mialem jechac na sobote ale plany sie zmienily i smigam w niedziele
A z kim jedziesz? Jakiś większy wyjazd ze Zbąszynia?
Jade sam i chyba nikt wiecej nie jedzie A Ty tez sie wybierasz ?
A czym jedziesz, bo Ja z bratem jedziemy z Zielonej, więc inaczej niż przez Zbąszyń się nie da...
ARVE :
160bpm... :
ARVE :
Mialem jechac na sobote ale plany sie zmienily i smigam w niedziele
A z kim jedziesz? Jakiś większy wyjazd ze Zbąszynia?
Jade sam i chyba nikt wiecej nie jedzie A Ty tez sie wybierasz ?
Nom myślę o tym. Niedziela wygląda całkiem interesująco a ja zawsze chciałem tam być. Co prawda tuż po tym evencie mam obrone ale jakoś powinienem dać radę. Widzę, że koledzy z ZG też się wybierają
ARVE :
No i git Ja planowalem jechac pociagiem o 10:12 ze Zbaszynia,ktory jest bezposredni do Gdyni
A też się rozbijasz na polu namiotowym, bo z tego co widziałem pociąg ten będzie w Gdyni o 18.13, czy to nie trochę za późno?
Addicted :
ARVE :
No i git Ja planowalem jechac pociagiem o 10:12 ze Zbaszynia,ktory jest bezposredni do Gdyni
A też się rozbijasz na polu namiotowym, bo z tego co widziałem pociąg ten będzie w Gdyni o 18.13, czy to nie trochę za późno?
Tak bedzie o 18:13 ale mi taka godzina odpowiada o 19:30 na imprezie i git Poprostu nie lubie przesiadek hehe ...a co do pola namiotowego to pasuje.Pole namiotowe tylko w Plocku
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez ARVE (2011-06-19 00:10:02)
dropski :
... i tak od 5 lat
eloooo
Niestety nagly przypadek i rezygnacja z wyjazdu
Mam do odsprzedania dwa karnety VIP w cenie mega promocyjnej - info na priv
W tym momencie to juz chyba tylko odbior osobisty - Katowice
yee błotopener o/ :F
karnet 4 dni za 300 do opylenia mam!
RZiS
odpuszczam!
dajcie sety
SMD było na stronie, może puszczą jeszcze. Ale dali do pieca, zajebisty koncert!! Caribou zresztą też. Coldplay padaka, choć mojej kobiecie się podobało I totalnie zdziwiony jestem Two Door Cinema Club, myślałem, że to takie pitu-pitu, a na żywo naprawdę z wykopem.
mospin :
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/5,80809,9874761,Open_er_wystartowal__wiele_niespodzianek__zdjecia_.html
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
"Ciekawie wypadli także Simian Mobile Disco, którzy po północy zagrali dyskotekowy set na Scenie Głównej. Prym wiodły potężne bity, uzupełniane masą dźwiękowych efektów elektronicznych, które jednak po dłuższym czasie trochę nużyły.
"
Ostatnio edytowany przez RomeY (2011-07-01 11:36:50)
RomeY :
"Ciekawie wypadli także Simian Mobile Disco, którzy po północy zagrali dyskotekowy set na Scenie Głównej. Prym wiodły potężne bity, uzupełniane masą dźwiękowych efektów elektronicznych, które jednak po dłuższym czasie trochę nużyły.
"
ten Knera osmieszyl sie juz jakis czas temu przy okazji relacji z jakiejs imprezy z nowego Sfinksa, no laik i kompletny ignorant! do kogo on to pisze, przeciez to sa dyrdymaly jakich malo!
Radio Trójka nagrała cały występ SMD i jak otrzymają zgodę, to puszczą całość na antenie.
to czekamy na ripa
mitchel :
RomeY :
"ten Knera osmieszyl sie juz jakis czas temu przy okazji relacji z jakiejs imprezy z nowego Sfinksa, no laik i kompletny ignorant! do kogo on to pisze, przeciez to sa dyrdymaly jakich malo!
No, nie zna się na takiej muzyce, ale on jak pisze, to zwykle podobnie - wariacje na temat "podobało mi się" / "nie podobało mi się", bądź jakiś stan pośredni, jak tutaj. Także się nie ma co przejmować
Pada, kurwa