kuuba :
Emerald_Dream :
...... bo armin
bo za daleko...
bo za drogie bilety...
Ivee i tyle w temacie
vorny :
gutek81 :
fota 44 z sepukowej kolekcji, laska po prawej -> namiary poproszę
997
0700 222.....
Gutek nie wymagaj .... ale zawsze mogę podpytać
kuuba :
Emerald_Dream :
...... bo armin
bo za daleko...
nie zgodzę się z tym ... myślisz że gdyby armin grał w katowicach było by malo ludzi?
Emerald_Dream :
kuuba :
Emerald_Dream :
...... bo armin
bo za daleko...
nie zgodzę się z tym ... myślisz że gdyby armin grał w katowicach było by malo ludzi?
armin only !
ADHD 1986 SC :
Emerald_Dream :
kuuba :
bo za daleko...
armin only !
tak only only !!! < 3
FUUUJ ;/ bombe podłoże na nast imprezie tręęsowej, może wtedy wiara zacznie słuchać mocniejszej muzyki
Emerald_Dream :
kuuba :
Emerald_Dream :
...... bo armin
bo za daleko...
armin ma wiecej fanow wiec wieksza ilosc ludzi automatycznie przyjedzie, hardy maja mniej zwolennikow wiec jezeli odjac od tego wszystkie hard marudy to garstka sie zbiera
rowerem też by pojeździł
Pati ja mam zapędy pirotechniczne i chętnie pomogę haha
dzięki za imprezę wszystkim:)
doterra :
rowerem też by pojeździł
dzięki za imprezę wszystkim:)
rowerami to w tym roku na n1
kuuba :
doterra :
rowerem też by pojeździł
dzięki za imprezę wszystkim:)rowerami to w tym roku na n1
względnie taczką haha
@ -czemu Ciebie nie było ?
Impreza całkiem sympatyczna Każdy set w zasadzie na duży plus, najlepiej raczej Jason i Ivee, każdy czymś zaskoczył a najwięcej to BMG którzy trochę dziwnie zagrali ale mi się podobało
Organizacyjnie to żałuje, że nie wniosłem czegoś mocniejszego bo po 4 piwie nic nie czułem i trzeba było pić wodę do końca, bo nic innego w menu nie mieli. No i taki drobny aspekcik, że jak się wystawia toi-toie na zewnątrz to raczej wypadało by je oświetlić haha No i ten pył przez który musiałem przez większość imprezy tańczyć pod parasolem bo niestety miałem jasną bluzę
Ogólnie 6/10 pojechać warto było Next trip N1 !!
cały dzien w robocie po takiej bibie - przemęczarnie ale nie żałuję tripu ze względu na problemy z netem foty wrzucę troche później...
Jason winn!!
To na tyle co udało mi się zapamiętać:
DJ D - Cold As Ice (Tha Playah Remix) - kapitalny kawałek
Proppy & Heady - The B-Side
Showtek - Here We Fuckin' Go
D-Block & S-Te-Fan - Music Make Addict
Angerfist - Riotstriker (State Of Emergency Remix)
Outblast - Pride & Pain
Headhunterz - Save Your Scrap For Victory (Defqon.1 AU Anthem 2010)
Dyprax & Angerfist - The Pearly Gates
Angerfist - And Jesus Wept
Nie wiem czy poleciało znane Angerfist & Outblast - Odious ?
Niestety podobnież to ostatnia edycja tej imprezy. W Polsce jak widać niestety publiczność nie dorosła jeszcze do klimatów hard.
fanów hs/hc tu raczej nie znajdziesz...
mospin :
Polska to naprawde jaki chory kraj...
Gdzie byli w sobote Ci wszyscy hardstajlowcy którzy zawsze tak płaczą w necie ze nie mają "swoich" imprez, ze na Globalu nie bedzie "ich" sceny?
Ehh
dokładnie
moje foty
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Rewelacyjna edycja!
Podobało mi się w najdrobniejszych szczegółach! ... Świetna miejscówka, naprawdę dobre nagłośnienie, logistycznie fajnie wszystko poukładane. Po tym co zapodali OBI i Outblast czułem się muzycznie spełniony i w sumie mogłem się już odmeldować
Chyba nawet na MD DE się tak nie wyskakałem - super sprawa
Szczerze, to nawet nie zwróciłem uwagi na to, co leciało z sufitu, bo dopiero w domu, lekko zdziwiony, wytrzepywałem sadze z włosów
Dzięki wszystkim za zajebistą atmosferę! Naprawdę szkoda, że to już ostatni raz - właśnie tą edycję i Toxic open air zawsze będę zajebiście wspominał
Stratą imprezy było to, że na sam koniec OBI skasował mi aparat - mały wypadek przy pracy...
Pozdro wszystkim i do następnego!
zdjecia ode mnie ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
KiNex :
Stratą imprezy było to, że na sam koniec OBI skasował mi aparat - mały wypadek przy pracy...
kolejny pretekst,zeby wyslac zdjecia z opoznieniem !!!