BaBeLo :
beton :
Kira :
Za takie słowa czeka Cię piekło!Piekło czeka mnie za inne "rzeczy" Na prawdę beż różnicy mi czy to byłby ten pedałek czy Rodowicz, czy Stachursky Spodziewałem się jakiegoś pierdolnięcia. Nie wiem, U2, Eminem, czy jakieś inne Rihanny. Czegoś co jak przystało na Opener'a byłoby "masowe", a Prince jest skierowany do wybranej grupy odbiorców. No trudno zostanie więcej kasy na Audorzekę
Prince vs. Eminem
prosze Cie nie kompromituj sie..
To ja Cie proszę... Są rożne gusta. Nie będę z Tobą polemizował na temat kto zrobił więcej dla muzyki czy jest większa gwiazdą. Jak już pisałem nie trafili w mój gust i tyle Ukryj wątek. Miłego dnia
óóó, Alter z pierdolnięciem o/
ikona, ale dla mnie bez szału też bym wolała Eminema
ja nie wiem skąd taka jarówa tym kurwa białym murzynem eminem był JOŁ jakieś 12 lat temu jak mnie pamięć nie myli, a teraz to robi takie samo gówno ja reszta tych popaprańców z vivy i mtv <rzygi>
dziękuję, dobranoc
Prince to faktycznie niespodzianka. Zaskoczyli tym bookingiem
Ja pierdolę!!!!! W życiu bym się go nie spodziewał, megazajebiście
olo2oo1 :
eminem był JOŁ jakieś 12 lat temu jak mnie pamięć nie myli, a teraz to robi takie samo gówno ja reszta tych popaprańców z vivy i mtv <rzygi>
+1
Prince aaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
łooo kurwa Princeee!!!
Prince jest zajebisty, tylko, że ma booking w tym samym dniu też na jednym z festivali we Francji wiec ciekawe który wybierze
Nicepussycat :
Prince jest zajebisty, tylko, że ma booking w tym samym dniu też na jednym z festivali we Francji wiec ciekawe który wybierze
A dlaczego miałby wybierać?
btw. występ Princea na Openerze potrwa 2h !
hejneken kusi co raz bardziej
Manyac :
tez byscie woleli eminema , to wypierdalać przed telewizor , własnie leci na vivie...
sam wypierdalaj, najlepiej z tego forum bo mnie od dłuższego czasu wkurwiasz.
[potok niecenzuralnych słów wykasowany, bo nie będę się spinać ]
12lat temu to on nie był "fajny", tylko przeżywał apogeum swojej popularności, i od tamtego czasu się go nie doczekałam w Polsce, więc będę czekać dalej Na chuj mnie krytykujecie, każdy ma inny gust, Prince dobra legenda, ale szczanie pod siebie z tego bookingu pozostawię Wam.
Ostatnio edytowany przez Susanna (2011-05-09 20:02:45)
dropski :
Eminem kiedys powiedzial ze dla zydow i polakow nie zagra, wiec nie wiem po chuj te prosby :F
az sparwdzilem z ciekawosci i znalazłem nakilku strocnach podobną informacje
"Pare lat temu w internecie pojawiła się pewna plotka na temat polaków, że niby eminem powiedział następujące słowa "Nie śpiewam dla Polaków i Żydów, gdybym wiedział że tacy ludzie będą słuchać moich płyt, to bym ich nie nagrywał" to nie była jedyna plotka następnym hasłem było, że eminem podczas jednego z koncertów spalił Polska Flagę (niektóre serwisy podają że podczas wypowiedzi "Nie śpiewam ... {Patrz wyżej}"), poniżej powody dla których to tylko plotka.
1. W internecie pojawia się wiele nie wiarygodnych informacji które okazują sie tak zwanym Fake'em i sa nie potwierdzone !
2. Eminem pojechał by w piosenkach po polakach a nigdy nic do tej pory nie miało takiego miejsca!
3. Stracił by wizerunek porządnego gościa u Fanów nie tylko polskich ale i zagranicznych!
4. Nigdy na żadnym serwisie lub w jakimś magazynie nie pojawił sie oficjalny wywiad z tymi słowami! Czyli ktoś to sobie wymyślił!
5. Dlaczego eminem miał by akurat kierować takie słowa do polski przecież nie tylko w Polsce mieszkali żydzi!
6. Stracił by dochód z sprzedawanych płyt!
JEDNO Z PODSTAWOWYCH INFORMACJI DLA KTÓREJ NIBY TA PLOTKA MIAŁA BYĆ PRAWDĄ:
- Eminem omija nasz kraj podczas koncertów! Czyli ma coś do nas!
[Komentarz: Nie jesteśmy jedynym krajem w których Eminem nie występuje i do tego nie takim liczebnym jak inne]"
Tak, nagrał by kolejną błazenadę na youtubie.
To powiedział koleś z Guns N'Roses, który przeprosił za to później w trakcie jednego z koncertów w Polsce. Nikt nigdy nie widział na własne oczy tego "koncertu" Eminema, nie ma nigdzie zapisu tej rzekomej wypowiedzi, ta plotka jest starsza ode mnie :F
Susanna :
To powiedział koleś z Guns N'Roses, który przeprosił za to później w trakcie jednego z koncertów w Polsce. Nikt nigdy nie widział na własne oczy tego "koncertu" Eminema, nie ma nigdzie zapisu tej rzekomej wypowiedzi, ta plotka jest starsza ode mnie :F
Tak, Axl tak mówił. Z nowym składem gnr i tak grał w Polsce
dropski :
Eminem kiedys powiedzial ze dla zydow i polakow nie zagra, wiec nie wiem po chuj te prosby :F
ja słyszałem, że powiedział tak na koncercie w Niemczech
Hell Boy :
dropski :
Eminem kilka lat temu powiedział 'I hate polished jews' , co oznacza 'nienawidzę karierowiczów'...
Czasami nie warto wierzyć plotkom, tylko trzeba nauczyć się w końcu angielskiego Jarku...
Taka wersje tez slyszalam, ze uzyl sformuowania fonetycznie zblizonego do "Polakow i Zydow", ktore zostalo zle przetlumaczone. Tak czy siak, teraz bedzie gadka, ze sam jest karierowiczem. "haters gonna hate" temat Eminema chyba mozna juz uznac za zamkniety
assbu :
Hell Boy :
dropski :
Eminem kilka lat temu powiedział 'I hate polished jews' , co oznacza 'nienawidzę karierowiczów'...
Czasami nie warto wierzyć plotkom, tylko trzeba nauczyć się w końcu angielskiego Jarku...
ja nie napisałem, że słyszałem to z jego ust, tylko, ze krążyła taka plotka