Takkyu Ishino
Fri, 05 Aug 2011
Nature One 2011 - Day 1 'Go Wild Freak Out' at Pydna Missile Base / Frankfurt, Germany
Sat, 06 Aug 2011
Nature One 2011 - Day 2 'Go Wild Freak Out' at Pydna Missile Base / Frankfurt, Germany
Chałup :
didabomba :
w czwartek wpierdalamy siÄ™ na stage
mocniejszego czwartku chyba w zyciu nie mialem . powtoreczka !!!
o prosze! pokusisz sie???
pozniej znowu ukradkiem bedziesz biegal na festivalu na USB stage, za naszymi plecami !!! hahahah
kermitt :
Chałup :
didabomba :
w czwartek wpierdalamy siÄ™ na stagemocniejszego czwartku chyba w zyciu nie mialem . powtoreczka !!!
pozniej znowu ukradkiem bedziesz biegal na festivalu na USB stage, za naszymi plecami !!! hahahah
Taa że niby po piwo idzie, a później napina bez koszulki na USB W tym roku pewnie zaliczy Thunderdome
biwer1 :
kermitt :
Chałup :
mocniejszego czwartku chyba w zyciu nie mialem . powtoreczka !!!
pozniej znowu ukradkiem bedziesz biegal na festivalu na USB stage, za naszymi plecami !!! hahahahTaa że niby po piwo idzie, a później napina bez koszulki na USB W tym roku pewnie zaliczy Thunderdome
Bardzo polubilem te popieprzone piatkowe poranki
buahaha Biwer - i tak wygral Twoj przyjaciel w niedzielne poludnie, ktory przywedrowal do naszego obozowiska a na Thunderdomy Klapo chce mnie wziac, moze sie odwaze
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - wszyscy napieprzaja a Dona co? macha palcem.
Ostatnio edytowany przez Chałup (2011-04-22 20:30:22)
Chałup :
http://www.youtube.com/watch?v=cnkb4V2qSao - wszyscy napieprzaja a Dona co? macha palcem.
Nawet Gutkowy kuprem kreci !!!
Chałup :
biwer1 :
kermitt :
pozniej znowu ukradkiem bedziesz biegal na festivalu na USB stage, za naszymi plecami !!! hahahahTaa że niby po piwo idzie, a później napina bez koszulki na USB W tym roku pewnie zaliczy Thunderdome
buahaha Biwer - i tak wygral Twoj przyjaciel w niedzielne poludnie, ktory przywedrowal do naszego obozowiska a na Thunderdomy Klapo chce mnie wziac, moze sie odwaze
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - wszyscy napieprzaja a Dona co? macha palcem.
ale skurwol haha tego nie widziałem
didabomba :
Chałup :
biwer1 :
Taa że niby po piwo idzie, a później napina bez koszulki na USB W tym roku pewnie zaliczy ThunderdomeBardzo polubilem te popieprzone piatkowe poranki
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - wszyscy napieprzaja a Dona co? macha palcem.ale skurwol haha tego nie widziaÅ‚em
o kur..tak mi będzie tego brakować w tym roku:(((((((((((((((((((((((((((((((((
didabomba :
Chałup :
biwer1 :
Taa że niby po piwo idzie, a później napina bez koszulki na USB W tym roku pewnie zaliczy ThunderdomeBardzo polubilem te popieprzone piatkowe poranki
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - wszyscy napieprzaja a Dona co? macha palcem.ale skurwol haha tego nie widziaÅ‚em
Jeszcze pare mam z tego poranka co nie wjebalem na serwer ale i tak najbardziej chcialbym zobaczyc filmiki z "kielbasa"
kuuba :
didabomba :
Chałup :
'
Jeszcze pare mam z tego poranka co nie wjebalem na serwer ale i tak najbardziej chcialbym zobaczyc filmiki z "kielbasa"
chyba nigdy ich nie zobacze
didabomba :
Chałup :
biwer1 :
'
Jebaniutka Patologia Aj Low Dys Szit
kuuba :
didabomba :
Chałup :
'
xavery :
Takkyu Ishino
Fri, 05 Aug 2011
Nature One 2011 - Day 1 'Go Wild Freak Out' at Pydna Missile Base / Frankfurt, Germany
Sat, 06 Aug 2011
Nature One 2011 - Day 2 'Go Wild Freak Out' at Pydna Missile Base / Frankfurt, Germany
wspaniale
+PAS ciekawie zapowiada siÄ™ week
Pietrek :
kuuba :
didabomba :
ale skurwol haha tego nie widziałemJeszcze pare mam z tego poranka co nie wjebalem na serwer ale i tak najbardziej chcialbym zobaczyc filmiki z "kielbasa"
Mam tylko motyw ALLELUJA!
szczocha znow widzialem...tym razem w kokonie na svenie przed tw...pierdolil znow jaki to z niego kozak imprezowy i jak hujowy jest kokon...
MJKriSS :
szczocha znow widzialem...tym razem w kokonie na svenie przed tw...pierdolil znow jaki to z niego kozak imprezowy i jak hujowy jest kokon...
A był w tych swoich imprezowych obszczanych spodenkach ?
coraz bardziej zastanawiam sie nad tematem n1...
fajnie było by znowu jako jedyna ekipa podpalić grilla i jesc kiełbaski od dropskiego pieczone na rozpałce polewane czymś łatwopalnym haha
jest podział na dni'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
namiot:
Abstract meets dancefield & Butan (Koblenz/Königswinter/Wuppertal)
Felix Kröcher, BMG aka Brachiale Musikgestalter -live-, Marco Bailey, Secret Cinema, Takkyu Ishino, Klaudia Gawlas, Eric Sneo -live-, Torsten Kanzler, APAUL -live-, Sutura, Frank Sonic -live-, Frank Müller, Arcane -live-, Razor, Elmar Strathe, Rafael Da Cruz
bunkier :
vs. Spielstaub (Magdeburg)
Pig & Dan, Justin Berkovi -live-, Alex Bau, Zahni -live-, Gebrüder W aka Bastian W vs. Martin W, Der Totmacher, Gaetano & Schorr, Plexxa, P.Slang -live-, PertHil&Aerts, FabrixXx and Ricksen j.k. -live-, Blaues Licht, RudiCarellGott aka Tom Gräbe -live-, Reisegruppe Kaoz, Beat Stroganow, Bob Morane, Spedro
Ostatnio edytowany przez xavery (2011-05-01 22:40:24)
xavery :
jest podział na dni'
namiot:
Felix Kröcher, BMG aka Brachiale Musikgestalter -live-, Marco Bailey, Secret Cinema, Takkyu Ishino, Klaudia Gawlas, Eric Sneo -live-, Torsten Kanzler, APAUL -live-, Sutura, Frank Sonic -live-, Frank Müller, Arcane -live-, Razor, Elmar Strathe, Rafael Da Cruz
Pięknie bydzie Muszę ogarnąć tą gazetkę na spokojnie
xavery :
jest podział na dni'
namiot:
bunkier :
vs. Spielstaub (Magdeburg)
Pig & Dan, Justin Berkovi -live-, Alex Bau, Zahni -live-, Gebrüder W aka Bastian W vs. Martin W, Der Totmacher, Gaetano & Schorr, Plexxa, P.Slang -live-, PertHil&Aerts, FabrixXx and Ricksen j.k. -live-, Blaues Licht, RudiCarellGott aka Tom Gräbe -live-, Reisegruppe Kaoz, Beat Stroganow, Bob Morane, Spedro
No to sobie wieczorkiem obczajÄ™
Zmieniono rozłożenie scen, looknijcie gdzie w tym roku jest Century Circus l Classic Terminal.
tam da rade leciec samolotem jakby co? do frankfurtu a potem na koblentz busem? i z koblentz do bazy ?
a skad bus?
policz ze taksowka z lotniska wyniesie cie wiecej niz lot.
i nie dowiedzie cie na sama impreze tylko kilka km pod.
gutek81 :
a skad bus?
policz ze taksowka z lotniska wyniesie cie wiecej niz lot.
i nie dowiedzie cie na sama impreze tylko kilka km pod.
ma ktos odsprzedać dwa bilety ?albo gdzie można zamówic ?