niezła impreza!
Poznań miasto doznań all the time
ja na weselicho ihaaaa... chyba, ze odwolaja
BaBeLo :
Eskulap?.. nie dziekuje.
czy naprawde nie ma innych miejsc na tego typu eventy??
hmm a co, sq-sresku było by lepsze ?
zydek :
BaBeLo :
Eskulap?.. nie dziekuje.
czy naprawde nie ma innych miejsc na tego typu eventy??hmm a co, sq-sresku było by lepsze ?
rzeźnia byłaby najlepsza
askin_btc :
zydek :
BaBeLo :
Eskulap?.. nie dziekuje.
czy naprawde nie ma innych miejsc na tego typu eventy??hmm a co, sq-sresku było by lepsze ?
rzeźnia byłaby najlepsza
Co ty Babelo... Eskulap jest zajebistą miejscowka, na klimacie. Uwielbiam!
barbasia :
askin_btc :
zydek :
hmm a co, sq-sresku było by lepsze ?rzeźnia byłaby najlepsza
rzeźnia bardzo dobra miejscówka, ale eskulap na tą imprezę w zupełności mi odpowiada
zydek :
barbasia :
askin_btc :
rzeźnia byłaby najlepsza
rzeźnia bardzo dobra miejscówka, ale eskulap na tą imprezę w zupełności mi odpowiada
:*
jest kwas, jest kobieta
BoxSter :
zydek :
barbasia :
Co ty Babelo... Eskulap jest zajebistą miejscowka, na klimacie. Uwielbiam!rzeźnia bardzo dobra miejscówka, ale eskulap na tą imprezę w zupełności mi odpowiada
:*
jest kwas, jest kobieta
niewierni, strzeżcie się szafy
barbasia :
askin_btc :
zydek :
hmm a co, sq-sresku było by lepsze ?rzeźnia byłaby najlepsza
Dokladnie!
zydek :
barbasia :
askin_btc :
rzeźnia byłaby najlepszaCo ty Babelo... Eskulap jest zajebistą miejscowka, na klimacie. Uwielbiam!
bylem tam na wielu imprezach/koncertach i wiekszosc byla delikatnie mowiac niesatysfakcjonujaca...
tak naprawde nie widze tam zadnych plusow poza powiedzmy surowym wystrojem (moze lepiej jego brakiem )
to co mnie boli to:
- slaba wentylacja albo i jej brak - glowna scena,
- slaba akustyka glownej sceny, naglosnienie czesto nieodpowiednie do imprezy (zle rozmieszczenie, etc.),
- slaby bar (ale to jeszcze mozna zdzierzyc).
w Pzn? no wlasnie mam wrazenie ze nie ma za bardzo innej opcji (a moze lepiej nikt nie szuka innych miejsc)..
Rzeznia (ale to nie na ta impreze), Zamek (tu raczej koncerty), SQ (chociaz aktualnie nie przepadam), Spot? (wybieram sie na Swayzaka glownie z uwagi na nowe ciekawe miejsce..)
a Eskulap - zapewne jest najlepszy ekonomicznie i dlatego czesto wybierany..
rzeznia wg mnie się nadaje bardzo dobrze. miejsce jest przede wszystkim monumentalne, idealnie wpasowujące się w koncepcję tej biby. Akustyka miejscówki też daje rade, ale lepiej Eskulap niż plastikowe SQ.
askin_btc :
rzeznia wg mnie się nadaje bardzo dobrze. miejsce jest przede wszystkim monumentalne, idealnie wpasowujące się w koncepcję tej biby. Akustyka miejscówki też daje rade, ale lepiej Eskulap niż plastikowe SQ.
moim zd za duzy lokal na taki event (chyba ze inne pomieszczenie niz to gdzie byl poprzedni M_nus)..
nie ma takiego magnesu jakim w zeszlym roku byl Hawtin i frekwencja na pewno bedzie mniejsza.. a pamietaj ze tam cala infrastrukture trzeba przygotowac (przynajmniej tak mi sie wydaje)..
po SQ nie bede jechal bo najpiekniejsze chwile muzyczne w tym miescie przezylem w tym klubie podczas kultowych Automatikow - cykl sie skonczyl i razem z tym jakis etap w dzialalnosci klubu...
BaBeLo :
askin_btc :
moim zd za duzy lokal na taki event (chyba ze inne pomieszczenie niz to gdzie byl poprzedni M_nus)..
nie ma takiego magnesu jakim w zeszlym roku byl Hawtin i frekwencja na pewno bedzie mniejsza.. a pamietaj ze tam cala infrastrukture trzeba przygotowac (przynajmniej tak mi sie wydaje)..
po SQ nie bede jechal bo najpiekniejsze chwile muzyczne w tym miescie przezylem w tym klubie podczas kultowych Automatikow - cykl sie skonczyl i razem z tym jakis etap w dzialalnosci klubu...
Tutaj sie zgodze, najpiekniejsze chwile w SQ przezylam wlasnie na Automatach.
Po zakonczeniu cyklu juz nigdy nie poczulam takiego klimatu i energii jaki byl podczas Automatik'ów. ehhhh fajne czasy.
....o co tu chodzi ?
Eskulap to jeden z najbardziej genialnych klubów w tym kraju nie ma o czym gadać
Jako jedno z nielicznych miejscy ma charakterystyczną (koncertową) scena....
Gdzie brak wiejsckiej"dj-ki"
Będzie nagłośnienie l acoustic
uuuu obecny!
Dobrze, że nie 21.05, bo wtedy w Gdańsku walczy Pudzian
BaBeLo :
zydek :
barbasia :
Co ty Babelo... Eskulap jest zajebistą miejscowka, na klimacie. Uwielbiam!rzeźnia bardzo dobra miejscówka, ale eskulap na tą imprezę w zupełności mi odpowiada
bylem tam na wielu imprezach/koncertach i wiekszosc byla delikatnie mowiac niesatysfakcjonujaca...
tak naprawde nie widze tam zadnych plusow poza powiedzmy surowym wystrojem (moze lepiej jego brakiem )
to co mnie boli to:
- slaba akustyka glownej sceny, naglosnienie czesto nieodpowiednie do imprezy (zle rozmieszczenie, etc.),
w Pzn? no wlasnie mam wrazenie ze nie ma za bardzo innej opcji (a moze lepiej nikt nie szuka innych miejsc)..
Rzeznia (ale to nie na ta impreze), Zamek (tu raczej koncerty), SQ (chociaz aktualnie nie przepadam), Spot? (wybieram sie na Swayzaka glownie z uwagi na nowe ciekawe miejsce..)
a Eskulap - zapewne jest najlepszy ekonomicznie i dlatego czesto wybierany..
Ja tam zawsze napierdolony z Eskulapa wychodziłem
Martin :
BaBeLo :
zydek :
to co mnie boli to:
a Eskulap - zapewne jest najlepszy ekonomicznie i dlatego czesto wybierany..Ja tam zawsze napierdolony z Eskulapa wychodziłem
pamietam po Carrecie..
akurat w poznaniu bede
Żaba :
akurat w poznaniu bede
ty cholero