cos ciekawego sie dzieje w poznaniu w ten weekend ? oprócz SQ
gutek81 :
obczaj sobie cute, 8bitów, IQ, opcje, cafe mięsna i baker street na FB.
cute dziekowa
ARMS AND SLEEPERS @ MESKALINA
środa, maja 04 o 19:00
Dixon @ SQ Club - 21.05.2011
KuczyN :
jestem na liscie gosci
barbasia :
KuczyN :
jestem na liscie gosci
jak sie uda to w sobote zamienie klika słów z Dixonem w Watergate i zapytam sie czy te zaproszenia to są na poważnie
KuczyN :
barbasia :
KuczyN :
jestem na liscie gosci
jak sie uda to w sobote zamienie klika słów z Dixonem w Watergate i zapytam sie czy te zaproszenia to są na poważnie
lepiej tak zrób haha
barbasia :
lepiej tak zrób haha
ale raczej to na serio, co to dla nich ustalić podczas warunków występu, że na liście gości mają dodatkowo znaleźć się 3 osoby
gutek81 :
oddam w dobre ręce zaproszenie dla 2 osób na sobotnią imprezę w SQ - Absolut Fashion
do odbioru dziÅ›.
Jesli będzie następny raz to ja biorę
hehe
gutek81 :
oddam w dobre ręce zaproszenie dla 2 osób na sobotnią imprezę w SQ - Absolut Fashion
do odbioru dziÅ›.
Kurde aktualne?
KuczyN :
barbasia :
lepiej tak zrób haha
ale raczej to na serio, co to dla nich ustalić podczas warunków występu, że na liście gości mają dodatkowo znaleźć się 3 osoby
tej no Kuczyn ja mam nadzieje bedziesz w ogole?
ten klub to zło. zapowiada się interesująco:D
no w tamtym roku w Eskulapie tak zapierdolił , że mózg się lasuje pamiętam bo wtedy nie piłem
barbasia :
guestlist na serio jeszcze dam znać czy będę
jeśli ta biba miałaby byc z takim rozmachem jak ostatnio, to ja bardzo chętnie
hmmm...nieźle. posłuchałabym go.
KuczyN :
barbasia :
guestlist na serio jeszcze dam znać czy będę
yeah!
didabomba :
no w tamtym roku w Eskulapie tak zapierdolił , że mózg się lasuje pamiętam bo wtedy nie piłem
czyli 16 aktualny ?
dzieje siÄ™ coÅ› w Pzn w okresie majowego weekend'u ?
20 maja 2011 roku w poznańskim Eskulapie wystąpią Heartthrob i Troy Pierce jako Square One. Bilety na to wydarzenie możecie zamawiać w promocyjnej cenie wyłącznie na Muno.pl już teraz!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
baron_hess :
didabomba :
czyli 16 aktualny ?
dowiem siÄ™ dopiero 16...
Francuski duet NOZE 10. czerwca LIVE! w ramach trasy promujÄ…cej nowy album.
w Starej Rzezni.
'
13-15 maja 2011 – polska trasa koncertowa BEARDYMANA!
13.05.2011 Kraków, Klub Fabryka
14.05.2011 Poznań, Klub Eskulap
15.05.2011 Gdańsk, Klub Parlament
„Król dźwiÄ™ku i szafaż bitu” - tak okreÅ›liÅ‚a Beardymana brytyjska stacja BBC. Wiesć gminna niesie, że po dwukrotnym zdobyciu mistrzostwa Wielkiej Brytanii w beatboksie, nie zostaÅ‚ dopuszczony do trzeciego z rzÄ™du turnieju, ponieważ nikt nie oÅ›mieliÅ‚by siÄ™ stanąć z nim w szranki. Dlatego zostaÅ‚ jurorem.
Beardyman to nie tylko beatbokser. To także znakomity wokalista, kabareciarz
i didżej. Sam, w niedawnym wywiadzie dla brytyjskiego „DJ Maga” mówiÅ‚: „I am an entertainer. Part comedian, part beatboxer, part pseudo DJ, part live producer”.
W swoje sety wplata humorystyczne wstawki, zaś gdy impreza się rozkręca, korzystając z elektronicznej maszynerii zapętla swoje sample wokalne tworząc prawdziwą bombę parkietową. Jego koncerty często przeradzają się w sponta-niczne imprezy, na których można usłyszeć takie inspiracje jak drum and bass, dubstep, a nawet techno. Przekonali się o tym również polscy słuchacze: dwa występy Beardymana w Polsce w 2010 roku zgromadziły prawdziwe tłumy
w warszawskim klubie M25 i Stoczni Gdańskiej.
Wiosenna trasa zwiÄ…zana jest z promocjÄ… studyjnego albumu artysty, nazwanego po prostu „I done a album”.
Występ Beardymana poprzedzą sety najlepszych i najbardziej renomowanych w Polsce didżejów i muzyków reprezentujących takie muzyczne nurty jak dubstep, drum and bass. Po każdym koncercie odbędzie się afterparty. Pełny line-up zostanie ogłoszony wkrótce.
Media:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - oficjalna strona artysty'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników – myspace'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników – facebook'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników – ZDECYDOWANIE zachÄ™camy do zapoznania siÄ™ z filmami video!