ja polecam Kazantipa !! a porównywanie go do sunrisa to zenada . Bylismy w 2010 i w tym roku tez sie wybieramy . Muzycznie jest bardzo wysoki poziom .Zaliczylem duzo imprez w pl i europie ale tego do niczego innego nie mozna porownac . Ciezko wrocic do rzeczywistosci , po powrocie z 2 tyg sie przestawialem :-) jedyny minus to bariera jezykowa bo oni ani po polsku ani po ang. nikt nie dostal wpierdol heh jedynie bylismy 3 razy aresztowani :-)
Doskonała, bardzo pozytywna impreza.
No to jeszcze cztery miesiące...
Look up in the sky!! '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
w tym roku chyba wynajmiemy busa z klima i ruszamy bo samolotem jest beznadziejne polaczenie . w kijowie jest przesiadka so symferopola od 22ej do 6ej rano koczowanie na lotnisku .dobrze jest jechac w polowie imprezy bo na closing bylismy w 2010 i jest drozej i ciezko i dobry hotel .
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw tu spalismy i jest ok
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw :-)
winetu :
Odkopcie sobie temat z przed roku czy dwóch z archiwum. Konkretnie opisane,przedyskutowane i relacja była jakiś ziomków.
A tak szczerze....jakbym miał chęci i kaskę....a przynajmniej chęci bo mnie tam nie ciągnie...to może i bym przebolał.że to Sunrise Wschodu ale raczej bałbym się tam jechać w grupie mniejszej jak 20-30 osób c .
Myślę ,że ze względu na swoją narodowość można tam łatwiej wyłapać wpierdol od Ruskich... niż od Swoich w Kołobrzegu.
Sorry ale jak dla mnie tamte rejony to Dzicz...i nie zmieni tego goły cycek na plaży,których u nas jest pełno pod nosem....
aahahaha wpierdol od ruskich
tylko na sunrise bitwy karkow to norma!! a na kazanie LOVE RULES :-)
Adam O. :
www.youtube.com/watch?v=wN984Z2IZ2U
aahahahaha zajebiści są
Kitana :
ja na trzecim zdjęciu widzę zajebiście bawiących sie ludzi, mających w dupie to co inni o nich myślą. na tym polega dobra zabawa, czyż nie ? Uśmiech, grono znajomych i dobra muzyka. Czego wy wszechwiedzący wyjadacze chcecie więcej?
o/
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw lubieć takie poranki :-)
jedziesz?
toksyczny1981 :
nikt nie dostal wpierdol heh jedynie bylismy 3 razy aresztowani :-)
Chęci są od kiedy tylko dowiedziałem sie o tej bibie... gorzej z talarem jak zwykle
ragnar :
A wy?
a my nie. Uderzamy na Balaton sound.
Coś więcej o KaZantip jakby co
'
Kazantip w tym roku w Portugalii???'
n o o k i e :
dereyen :
Adam O. :
www.youtube.com/watch?v=wN984Z2IZ2U
scena jak z las vegas parano
buhahahahaha przekurwanindże!!
jak go gonił
Manyac :
http://www.youtube.com/watch?v=R6sP1FlY46g
o kurwa, jaka "muzyka" chyba jednak jest wiele ciekawszych miejsc do zwiedzenia...
Ostatnio edytowany przez BoxSter (2012-02-06 19:10:30)
LASZLO :
BoxSter :
ak go gonił
jak Ty Maciej z Grzechasem rok temu na AR
ahaha
sto twarzy grzybiarzy
LASZLO :
BoxSter :
ak go gonił
jak Ty Maciej z Grzechasem rok temu na AR
fakt, czasami czułem że płynę zdarzało się i chodzić po kolanach wśród tłumu...
ale my tak bez używek, żeby nie było...