Czy hard ticket obowiązuje też na połączenia ICE? Czy tylko regionalne RE, RB i S? Jeśli to drugie, to jak najszybciej dostać się z lotniska Frankfurt do Mannheim bez przesiadki w Mainz? Jakiś bus może?
Pogoda dla Mannheim, Niemcy
13 °C czw. pt. sob. niedz.
Deszcz Możliwe opady deszczu Liczne przejaśnienia Liczne przejaśnienia
Aktualne: Lekki deszcz
Wiatr: płd. o prędkości 14 km/h
Wilgotność: 100% 18 °C | 14 °C 19 °C | 12 °C 25 °C | 13 °C 24 °C | 12 °C
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
FLOOR 3 JEST INTERESUJĄCY BĘDZIEMY NA MIEJSCU TO SIĘ OKAŻE POZDRO WESOŁY BUS I JEBAĆ BIEDĘ!!!!!
RomeY :
Czy hard ticket obowiązuje też na połączenia ICE? Czy tylko regionalne RE, RB i S? Jeśli to drugie, to jak najszybciej dostać się z lotniska Frankfurt do Mannheim bez przesiadki w Mainz? Jakiś bus może?
absolutnie nie obowiązuje.
tylko IRE, RB, RE, S.
z którego lotniska?
int.? hahn?
RomeY :
Twarde bilety zakupione w przedsprzedaży uprawniają właścicieli do bezpłatnego poruszania się w dniu imprezy, jak i po imprezie po części landu w którym leży Mannheim (badenia-wirtenbergia) - autobusami, tramwajami, jak i pociągami regionalnymi (RE, RB, S-Bahn - 2 klasa)
mapa:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
No i obczaiłem sobie pociągi na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
W sobote z Frankfurtu widze że RE kursuje do Mannheim prawie co godzine , a powrót w niedziele co 2 godziny , wiec można spokojnie dojechać bez żadnych przesiadek.
wstał i pojechał!!! jeba..ć biedę!!!
Pietrek :
wstał i pojechał!!! jeba..ć biedę!!!
jebać
ruszam...
CU
Jebac biede!
Wstal i pojechal... do pracy ;/
Byc23k :
[*]
Nie ma tego zlego Jeszcze 7h w robocie i moja goraczka TajmWarpowa sie zaczyna
reznor :
No i obczaiłem sobie pociągi na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
W sobote z Frankfurtu widze że RE kursuje do Mannheim prawie co godzine , a powrót w niedziele co 2 godziny , wiec można spokojnie dojechać bez żadnych przesiadek.
No z lotniska Int. tak bez przesiadek nie dojedziesz raczej RE.
RomeY :
reznor :
W sobote z Frankfurtu widze że RE kursuje do Mannheim prawie co godzine , a powrót w niedziele co 2 godziny , wiec można spokojnie dojechać bez żadnych przesiadek.No z lotniska Int. tak bez przesiadek nie dojedziesz raczej RE.
No z lotniska nie ,chodziło mi o Frankfurt (Main) Hauptbahnhof
wesoly bus jedzie....woda leje sie...
będzie grubo
Ruszamy
ja wlasnie wrocilem z pracy i o 23 wyruszam autokarem z techno turystami w tym roku z Londynu do zobaczenia na miejscu!
o dzięki na pewno spędze troche czasu na radyjku
macie linka do transmisji??
mrówa :
macie linka do transmisji??
Rav :
http://www.sunshine-live.de/
~
8:55 start
gude laune!
No to 8:55 wylot!!! do zobaczenia na miejscu!!!
Nie ma co Dj Walker..ker..ker..ker nakręcił mnie jeszcze bardziej pozytywnie na dzisiejsze tany w Mannheim
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw