paranoja
Do wszystkich ktorzy maja wolne miejsca w samochodoach lub szukaja transportu na impreze. Oglaszajcie sie tutaj:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - pare osob juz sie tu skojarzylo
A ja mam takie pytanko z innej nieco beczki
Kto leci LOTem z Wrocka->Franka w sobote o godz.16:55 ?
jesli ktos jedzie od strony karlsruhe lub landau komunikacją regionalna, to uwaga: bo sa tam strajki teraz i część kursów jest odwołana, opóźniona itd.
nie wiem jak to sie na bieżąco zmienia, ale być może że już zakończono strajk - jednak lepiej sprawdzić.
lepiej sprawdzać tu [+18]:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
biwer1 :
A ja mam takie pytanko z innej nieco beczki
Kto leci LOTem z Wrocka->Franka w sobote o godz.16:55 ?
A kto z Gd o 15:30?
Ostatnio edytowany przez RomeY (2011-03-29 12:17:57)
gutek81 :
...to byłam ja, Wasza pogodynka
To Gardiasowa ma konto na GSZ-u ?
czy wybiera siÄ™ ktoÅ› w piÄ…tek do Roberta Johnson ??
gutek81 :
jesli ktos jedzie od strony karlsruhe lub landau komunikacją regionalna, to uwaga: bo sa tam strajki teraz i część kursów jest odwołana, opóźniona itd.
nie wiem jak to sie na bieżąco zmienia, ale być może że już zakończono strajk - jednak lepiej sprawdzić.
o to ja, jak bedziesz znal jakis update do wyjazdu to wspominj prosze!
w tym roku powinno byc podobnie, czekam na oficjalne ceny od organizatorow!
Klub Robert Johnson to jedna z najpopularniejszych niemieckich miejscówek istniejÄ…ca już ponad 9 lat. Muzyka jest tu najważniejszym czynnikiem a polityka klubu, za którÄ… odpowiedzialny jest min. jego wÅ‚aÅ›ciciel a zarazem szef kultowej wytwórni Playhouse – dj ATA(niedÅ‚ugo wystÄ…pi w Polsce), jest swego rodzaju ewenementem. Na stronie klubu nie znajdziecie rozpiski czy line upu na najbliższy miesiÄ…c, mimo że grajÄ… tam gwiazdy z caÅ‚ego Å›wiata. Możecie za to posÅ‚uchać podcastów z muzykÄ… artysty wystÄ™pujÄ…cego w najbliższy weekend w klubie. Ma to na celu zgromadzenie na konkretnym wydarzeniu zorientowanych i wyedukowanych sÅ‚uchaczy, którzy Å›wiadomie uczestniczyć bÄ™dÄ… w tej konkretnej imprezie.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Rav :
w tym roku powinno byc podobnie, czekam na oficjalne ceny od organizatorow!
To byÅ‚y ceny już z kaucjÄ… wliczonÄ…, czy do każdego trunku trzeba doliczyć 2€, jeÅ›li siÄ™ zamawia bez poprzedniego kubeczka?
winetu :
RomeY :
do każdego trunku trzeba doliczyć 2€
ale panie na barach będą - mazać[skreślać] na maxa, i nawet jak im zwrócisz uwagę - nic nie wskórasz, proponuje uważać...
PS - lub szukać Polek na brach
mnie w zeszlym roku pociagnely w huj...
xavery :
winetu :
RomeY :
ale panie na barach będą - mazać[skreślać] na maxa, i nawet jak im zwrócisz uwagę - nic nie wskórasz, proponuje uważać...
lub dawac odliczony hajx lub samemu je rolowac a potem grzecznie znikac:)
ps
Jak Kuba Bogu...
xavery :
winetu :
RomeY :
Ale na co uważać? Mam kubek, to nie pÅ‚acÄ™ kaucji, mam 2 kubki, to nie pÅ‚acÄ™ kaucji i od ceny mam jeszcze odliczone 2€?
KacperWroc :
czy wybiera siÄ™ ktoÅ› w piÄ…tek do Roberta Johnson ??
własnie mega mam dylemat miedzy nim i cc. Poczekam na tt i pojde na before na tych na ktorych nie bede w stanie na tw pojsc:)
Romey :
Ale na co uważać? Mam kubek, to nie pÅ‚acÄ™ kaucji, mam 2 kubki, to nie pÅ‚acÄ™ kaucji i od ceny mam jeszcze odliczone 2€?
tak, tyle ze jeszcze musisz dodac im rozowa karteczke ktora daja w czasie kupowania a one lubia sie gubic:/
Ostatnio edytowany przez Siubuk (2011-03-30 20:01:07)
przeżyć dziś, przeżyć jutro w praci i ndachodzi!!!!
się pomału zaczyna się tajmłorpowa kupa ciśnieniowa :F
w głowie już mi tylko jedno: być tam i odfrunąć!!!
p.s. winet, na Twoim miejscu zabrałbym zimową kurtkę do pozka, wieczorem a w szczególności nad ranem (dziś -1) mega pizga, po cocoonie tez będzie dawac po nerach.
Siubuk :
Romey :
tak, tyle ze jeszcze musisz dodac im rozowa karteczke ktora daja w czasie kupowania a one lubia sie gubic:/
Weź namaluj w paincie, jak wygląda, wydrukuję sobie przed wyjazdem ze 100 takich.
Czuję się pusty (niezapełniony )