pschemo :
no nie pierdol, że nature one nie miało w Polsce marki
Nature One było i nadal - moim zdaniem - jest imprezą mało znaną. Mało znaną na tyle, by była ona rentownym przedsięwzięciem w naszym kraju. O to chyba chodziło Otm'owi
Ciekawi mnie tegoroczna edycja. Mam tylko nadzieję, że wielkość imprezy pójdzie w parze z jej jakością
Jeśli dam radę zostać na Śląsku, oczywiście się zjawię
skończcie pierdolić...jeszcze maciek w dupie, już mu kaszę studzą... będą konkrety, bedziecie sie wypowiadać,kłócić, bluzgać albo przepraszać. ile pysków tyle opini, każdemu cos nie pasuje...jak mnie to wkurwia- nie podoba sie to wypierdalać i siedzieć w domu. mi jak sie nie podoba to po prostu nie jade i tyle...
MJKriSS :
skończcie pierdolić...jeszcze maciek w dupie, już mu kaszę studzą... będą konkrety, bedziecie sie wypowiadać,kłócić, bluzgać albo przepraszać. ile pysków tyle opini, każdemu cos nie pasuje...jak mnie to wkurwia- nie podoba sie to wypierdalać i siedzieć w domu. mi jak sie nie podoba to po prostu nie jade i tyle...
nikt się z nikim nie kłóci. kazdy ma prawo powiedzieć co sądzi o tym czy innym pomyśle, czy są konkrety czy nie ma. jest niedziela więc daj na wstrzymanie.
hmmm. moze i bym mial gdybym nabijał posty jak gutek typu: ehe, lol, , polać mu, e tam, ??,
@ MJKriSS - nie wiem czy gutek nabija sobie posty czy nie, ale friend czy vip na pewno od tego nie zależy
a czy ja mowie ze chce miec napisane friend czy vip?
pytanie mam..gdzie wrzucic temat o sprzedazy vinyli? a moze juz taki jest?
MJKriSS :
pytanie mam..gdzie wrzucic temat o sprzedazy vinyli? a moze juz taki jest?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
masz jakies techna ?
Kitana :
pschemo :
no nie pierdol, że nature one nie miało w Polsce marki
Nature One było i nadal - moim zdaniem - jest imprezą mało znaną. Mało znaną na tyle, by była ona rentownym przedsięwzięciem w naszym kraju. O to chyba chodziło Otm'owi
Ciekawi mnie tegoroczna edycja. Mam tylko nadzieję, że wielkość imprezy pójdzie w parze z jej jakością
Jeśli dam radę zostać na Śląsku, oczywiście się zjawię
trzymam kciuki żeby sound się udało, ale nie wróżę powodzenia temu przedsięwzięciu. soundtropolis był przedsięwzięciem liczonym "na mniejszą skalę" niż mayday. przeskoczenie na masową bibę na muchowcu się nie uda raczej.
MJKriSS :
kurwa a od czego jest forum , jak nie od wymiany opinii? mamy klaskać równo i uśmiechać się jak nawet nam coś się nie podoba/coś chcemy skomentować/coś mamy do powiedzenia? pójdź za swoją radą i nie udzielaj się tam, gdzie nic nie wnosisz do dyskusji
mnie tam jebie, czy ktoś się ze mną zgadza, albo nie zgadza. każdy może powiedzieć, co mu leży na duszy i chuj
jeżeli uważam, że ta biba już nie będzie tym samym to mówię/pisze o tym.
pschemo :
mnie tam jebie, czy ktoś się ze mną zgadza, albo nie zgadza. każdy może powiedzieć, co mu leży na duszy i chuj
widzisz Przemysławie, widzisz i się dziwisz, jak i ja - a przecież o to w "forum" chodzi
p.s. tak, kardynał
Nest, uwielbiam Twoja sygne !
kermitt :
Nest, uwielbiam Twoja sygne ! big_smile
mogę być też twoją gruppies nest ?? <prosi>
pamiętam namiot LOST HIGWAY na nature one pl najlepszy namiot , i rok wczesniej jak VENOM na sam koniec przypierdolił , poezja i finezja
ADHD 1986 SC :
pamiętam namiot LOST HIGWAY na nature one pl najlepszy namiot , i rok wczesniej jak VENOM na sam koniec przypierdolił , poezja i finezja
Venom przypadkiem teraz w pralni na Zamenchofa nie robi?
keypaul :
ADHD 1986 SC :
na Barszczańskiej otworzyli nowy sklep z sianem, zajmij kolejkę,
keypaul :
ADHD 1986 SC :
licze na takie namioty podczas Soundtropolis
kto podejmie sie organizacji?
Hellboy? Lukash A.? A moze pan Novicki?? hmm... Co Wy na to?
Edwin :
keypaul :
ADHD 1986 SC :
licze na takie namioty podczas Soundtropolis
Hellboy? Lukash A.? A moze pan Novicki?? hmm... Co Wy na to?
Jestem ciekawe jak to będzie z tym nowym miejscem oby wypalilo jak najlepiej
LSDj :
a czy beda tam sprzedawac kartofelki ?
nie daleko jest pastwisko dla macior,więc będzie pare ciepłych placków do objebania:p
będzie na pewno grubo !
Licze, że wystąpi Grzegorz Es na Soundtropolis! Byłoby zacnie. (jego secisze urywają jajca po samą dupę) Ma chłopina swój styl.