Yaroslaw :
eh mieliśmy te festiwale z pierdolnięciem kiedyś
jak mnie to wkurwia , że oni nie grają takiej muzy już ,
Yaroslaw :
nie , to byl filmik ok 30min gdzie pokazanych bylo jak sie nie myle hardy hard, kowalki, remus i westbam ?
ADHD 1986 SC :
Yaroslaw :
eh mieliśmy te festiwale z pierdolnięciem kiedyś
jak mnie to wkurwia , że oni nie grają takiej muzy już ,
Trza sie wziasc za siebie i samemu takie techno zaczac grac, na spalone gwiazdki bym nie liczyl :F
trzeba jezdzic na biby <piwo>
Czyli jak dla mnie to już po Soundtropolis
Tamtego klimatu nic nie zmieni !
Legendarium :
Tamtego klimatu nic nie zmieni !
wybierz sobie inny festiwal
keypaul :
Legendarium :
Tamtego klimatu nic nie zmieni !wybierz sobie inny festiwal
Ty sobie wybierz w końcu jakiś mózg bo mam wrazenie że zwlekasz z tym już blisko 30 lat...
Pozdrów Hell Boy'a co gra na Sound i Toxi. Tylko nie tego z Krakowa.
0o :
keypaul :
Legendarium :
Ty sobie wybierz w końcu jakiś mózg bo mam wrazenie że zwlekasz z tym już blisko 30 lat...
A jest inny hellboy grajacy na toxi nie z krakowa
TOO MANY PILLS
Ostatnio edytowany przez Hellboy (2011-03-12 10:01:43)
0o :
keypaul :
Legendarium :
0o :
keypaul :
Legendarium :
nie wiedziałem,że ty w ogóle masz jakieś wrażenia ahahahahahah
nie na zamku? no nie wiem...w ogóle mi się to nie podoba. soundtropolis to zamek i chuj. chociaż i tak w tym roku będę 400 km od imprezy ale padaczka raczej z miejscówką
zamek to była zajebista atrakcja tego festiwalu, nadawał klimat,zwłaszcza w przypadku kilku eventowych niewypałów...zawsze można było odpłynąć
przykro.. ale co tam był zamek, kto był ten wie, a kto nie był niech żałuje, będzie inna miejscówka...trudno
ciekawi mnie line-up, ( ta mnogość scen) może to będzie zaskoczenie, ciekawe kiedy dowiemy się na ten temat coś więcej...
nic nie zmienicie,juz dawno postanowione,impreza spadala na psy,pogoda,zamkniety dziedziniec przez konserwatora,technicznie tez bylo,źle bo cały czas awarie z prądem jak i z oświetleniem,dojazd co raz gorszy,klimat byl swietny jak byly edycje dwudniowe i data wczesniejsza,kiedy bylo ciepło i słonecznie.Festiwale sie rozwijają,więc trudno,aby Soundtropolis stał w miejscu z jedną sceną i kilkoma grajkami,robią festiwal na wzór N1 2007 i tyle,duzo scen,krytych,odkrytych,jako jedyny organizator,zdecydował sie w tym roku zrobic w Polsce ewenty z muzyką hard techno od poczatku do konca imprezy,a nie ten ciagly mlyn elektro szajsu i arminowego trensu,duzo niemieckich artystow,jak to robi imotions i bedzie git,scena hard techno scena d&b na Soundtropolis,niech bedzie nawet w ogródku z żodkiewką i kapustą aby była i tyle,impreza bedzie w pyte a artysci wcale nie musza byc z najdroższej półki,wystarczy mi taki skład jak na Toxicator,gdzie mam Ivee,Suture, OBI,Jason L,Arkus P i kolesia z Krakowa,nie chodzi o Hellboya
ADHD 1986 SC :
http://www.youtube.com/watch?v=7QEiGiwOIgA
a ty rób dla mnie set,a nie dupsko pokazujesz na jutubie
keypaul :
nic nie zmienicie,juz dawno postanowione,impreza spadala na psy,pogoda,zamkniety dziedziniec przez konserwatora,technicznie tez bylo,źle bo cały czas awarie z prądem jak i z oświetleniem,dojazd co raz gorszy,klimat byl swietny jak byly edycje dwudniowe i data wczesniejsza,kiedy bylo ciepło i słonecznie.Festiwale sie rozwijają,więc trudno,aby Soundtropolis stał w miejscu z jedną sceną i kilkoma grajkami,robią festiwal na wzór N1 2007 i tyle,duzo scen,krytych,odkrytych,jako jedyny organizator,zdecydował sie w tym roku zrobic w Polsce ewenty z muzyką hard techno od poczatku do konca imprezy,a nie ten ciagly mlyn elektro szajsu i arminowego trensu,duzo niemieckich artystow,jak to robi imotions i bedzie git,scena hard techno scena d&b na Soundtropolis,niech bedzie nawet w ogródku z żodkiewką i kapustą aby była i tyle,impreza bedzie w pyte a artysci wcale nie musza byc z najdroższej półki,wystarczy mi taki skład jak na Toxicator,gdzie mam Ivee,Suture, OBI,Jason L,Arkus P i kolesia z Krakowa,nie chodzi o Hellboya
przypominam tylko, że polskich edycji N1 odbyło ile? 2, 3? soundtropolis na Muchowcu nie wróżę świetlanej przyszłości. w 2007 na N1PL było w chuj gwiazd a frekwencja raczej marnawa, teraz lepiej nie będzie
pschemo :
keypaul :
przypominam tylko, że polskich edycji N1 odbyło ile? 2, 3? soundtropolis na Muchowcu nie wróżę świetlanej przyszłości. w 2007 na N1PL było w chuj gwiazd a frekwencja raczej marnawa, teraz lepiej nie będzie
to nie bedzie raczej muchowiec,tylko galeria szyb wilson,nie wiem jak to ma wyglądać bo tam nie byłem,jak jest przestrzeń na main floor,jaka na sceny open air.Zobaczymy na Toxivatorze,ktoś pisał,że akustyka jest tam świetna.
pschemo :
w 2007 na N1PL było w chuj gwiazd a frekwencja raczej marnawa, teraz lepiej nie będzie smile
Ciężko powiedzieć.
NO nie miało w 2007 roku takiej marki jak Soundtropolis obecnie. Miejsce zostało zmienione, ale wszyscy kojarzą nazwę i zamek. Odpowiednia kampania w mediach i frekwencja może być zaskakująco wysoka. Dotychczasowe edycje Soundtropolis, zawsze miały solidną frekwencje, ale "solidna" oznaczała tutaj "tylko" kilka tysięcy. Na zamek trzeba było dojechać, czasem 200-300 km, a w Katowicach wsiadasz w tramwaj/bus i jesteś na miejscu, to też może wpłynąć na liczbę sprzedanych biletów.
Jestem ciekawy jak to wyjdzie, mpt zmarnowało gigantyczną szansę w latach 2004-2006, kiedy letnich festiwali było w Polsce jak na lekarstwo. Wtedy rynek w Polsce był mniejszy, a możliwości budowania marki o wiele lepsze niż obecnie (choćby sunrise - flmiki z 2003 -2004 pokazują że to zwykła dyskoteka, teraz coś takiego nie przejdzie).
otm :
pschemo :
w 2007 na N1PL było w chuj gwiazd a frekwencja raczej marnawa, teraz lepiej nie będzie smile
Ciężko powiedzieć.
NO nie miało w 2007 roku takiej marki jak Soundtropolis obecnie. Miejsce zostało zmienione, ale wszyscy kojarzą nazwę i zamek. Odpowiednia kampania w mediach i frekwencja może być zaskakująco wysoka. Dotychczasowe edycje Soundtropolis, zawsze miały solidną frekwencje, ale "solidna" oznaczała tutaj "tylko" kilka tysięcy. Na zamek trzeba było dojechać, czasem 200-300 km, a w Katowicach wsiadasz w tramwaj/bus i jesteś na miejscu, to też może wpłynąć na liczbę sprzedanych biletów.
Jestem ciekawy jak to wyjdzie, mpt zmarnowało gigantyczną szansę w latach 2004-2006, kiedy letnich festiwali było w Polsce jak na lekarstwo. Wtedy rynek w Polsce był mniejszy, a możliwości budowania marki o wiele lepsze niż obecnie (choćby sunrise - flmiki z 2003 -2004 pokazują że to zwykła dyskoteka, teraz coś takiego nie przejdzie).
no nie pierdol, że nature one nie miało w Polsce marki
soundtropolis nie będzie nigdy tym samym, co na zamku. a frekwencja będzie raczej słabsza nic większa
ah to socjologiczne podejscie do tematu :F